10

Константин

преди 4 години

И ще има брожения и за новия данък за МПС, паспортите. Не се наядоха тези гербери, само пари са им в главата и искат да купят някакви МПС с пазарна цена 30 хиляди, а те ще ги изпишат за по 100 хиляди и къде ще отиде разликата?

9

Константин

преди 4 години

Значи този специалист стратиев като го видя или чуя или прочета. Пия.ка и все той компетентен от 25 години. Чудя се само как не са го направили изпълнителен директор на Даи. И как един водач ще се обучава на определено МПС и на изпита ще му дадат друга кола с други специфики, ако колата се повреди от кандидат-водача, какво ще се прави и другото което е, сега всички учебни центрове ще трябва да си купят коли като на ИА АА, което си е лобизъм за някоя марка. хахахах Пак ще има брожения.

8

koc

преди 4 години

днес като вземе книжка и утре си купи друга кола пак значи няма да може да кара ама ще седне зад волана.няма значение изпитващата кола каква е или знаеш ситуацията на пътя или не. иначе ще си купуват първите коли като на курса

7

Елемаг

преди 4 години

Доказно София няма нищо общо вече с България!!Абе ненормалници,аз като шофьор с над 20 години стаж,ако от моя се кача на чужда,понякога правя грешки и карам само при спешен случай чужда кола.Какво остава на оня младия на 18 години ,дето има само 50 часа на някакъв автоматик дори!!!Луди ли сте?

6

Анонимен

преди 4 години

"Докато не навъртиш 3000 км сам зад волана, не бъди самоуверен!"Какви 3000 километра? И след 30 000 километра пак има камикадзета, които не могат да шофират, но си вярват, че могат.

5

Анонимен

преди 4 години

"Не само не учим учениците, а и даваме пари на тези, които изпитват" Един инструктор да си признае че те дават рушвети на ДАИ и нарочно не учат кандидатите, за да печелят повече от допълнителни часове.

4

a

преди 4 години

моят автоинструктор по кормуване казваше: 1. Ползвай предимство, АКО ти е осигурено! - това важи и за водача и за пешеходеца. 2. Докато не навъртиш 3000 км сам зад волана, не бъди самоуверен! 3. ВИНАГИ Спазвай т.1!

3

Гостенин

преди 4 години

И ще накупят автоматици навсякъде? Или ще трябва от Силистра да ходят поне до Варна?Какви мозъци пишат наредбите - направо не е истина!

2

Ники

преди 4 години

Демек повече да карат и по-малко да познават правилника ... ГЕНИАЛНО!

1

Анонимен

преди 4 години

Учиш история явяваш се на изпит по география или математика. Може и на кон да се явават Винету е яздил кон.