147

Чоджум Ефенди

преди 4 години

Турската злоба и комплекси се леят денонощно по българските вестници.

146

Е

преди 4 години

Никога не съм предполагал,че създаването на свободен Кюрдистан е толкова близо.Башибозука никога не си научи урока.

145

ъцз

преди 4 години

Сирия няма да изгуби територии след, като реално кюрдите имаха самоконтрол, сега нещата ще се върнат каквито бяха вероятно и някой от правомощията им ще отпаднат.Турция по никакъв начин не искаш да допусне създаване на Кюрдистан, което почти се бе случило. САЩ си бият шута от Сирия там шерифа е Русия и с изтеглянето си САЩ признават това поражение. Излиза че всички печелят без кюрдите те бяха употребени отново от САЩ. Да им е за урок толкова близо бяха до независимост, а сега са толкова далеч

144

ъцз

преди 4 години

В началото на конфликта единствените които даваха отпор на ИД бяха кюрдите. Последва намеса на Русия и нещата почнаха да се обръщат тогава кюрдите решиха да са със САЩ виждайки в близко бъдеще независим Кюрдистан. Само, че се заблудиха че САЩ ще предпочетат тях пред Турция... сега единствения губещ от цялата ситуация са само те... поставиха ги в неизгодна ситуация и реално те сега нямат избор...

143

Анонимен

преди 4 години

187Исмане как е на турски "Проблема си е Ваш"?

142

рохани

преди 4 години

ердоган върви по пътя на хитлер,както германия нахлу в чехословакия смятайки,че ще и се размине безнаказано така и турция смята,че ще излезе невредима от сирийската авантюра бъдещето ще покаже кой е с криви сметки

141

човек

преди 4 години

До: *** Балкански (номер 182)Е, и? К'во от т'ва?На Адолф Хитлер метресата, любовницата му и впоследствие жена ( малко преди да си тегли куршума) е била еврейка!!!! Точно така - *** Браун се оказа че е Jude!

140

Анонимен

преди 4 години

Ердоган не разбира едно. Колкото повече кюрди избива, толкова повече ускорява процеса на създаването на Кюрдската държава. Т.е. Ердоган работи в полза на каузата на кюрдите, защото е заслепен от омраза. Всеки мъртъв кюрд ще бъде мъченик и светец и само ще подсилва съпротивата на кюрдите. Турците не си научиха урока. С насилия и терор не можеш да победиш. Не може да избиеш 20 милиона. Правилно беше да им даде автономия на кюрдите, да създаде една федерация и така щеше да запази целостта на Турция

139

Анонимен

преди 4 години

булгареещите мошевци сьн не ги хваща. Изгоряха им инвестициите за велик сраел.

138

Анонимен

преди 4 години

Ами кой подкукороса бай Реджеб да влезе в Сирия - кривоглавото получовеченце Соломончо Пасито, дето има едно джезве мозък и който навремето разправяше наляво и надясно какво велико постижение за НАТО ще бъде създаването на турска зона в Сирия

137

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е агент на САЩ. Иначе не мога да си обясня глупостите, които прави. Реално погледнато всичко, което Ердоган прави е в полза на САЩ и техните интереси.Съюзници , днес и американците свършиха перфектна работа.Русия тоже.

136

Анонимен

преди 4 години

Ердоган е агент на САЩ. Иначе не мога да си обясня глупостите, които прави. Реално погледнато всичко, което Ердоган прави е в полза на САЩ и техните интереси.

135

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще има държава Кюрдистан. Скоро ще бъде решен Кюрдският въпрос, който стои нерешен вече стотици години. Ердоган насади Турция на пачи яйца. Рядко съм виждал такъв *** президент. Сам нанася вреди на собствената си държава.

134

Анонимен

преди 4 години

Голям капан му спретнаха на Ердо.Сега ще има бой и санкцийки.

133

Анонимен

преди 4 години

Откога разправям, че подляха вода на Ерджоган, пък той лекомислено каза хоп и скочи с двата крака...Сега почва хлъзгането по наклонената плоскост. Ама как красиво го изпързаляха и САЩ и Русия, а?

132

Анонимен

преди 4 години

Севърският договор го погребаха в Чанакале.

131

Анонимен

преди 4 години

В Камишли и Хасака са пристигнали първите про-правителствени войски. Хората са по улицата и празнуват. Цяла седмица турците се изписахте в тия коментари, аскерите ви, султана ви какви били. Ще ги видим, сега целият цивилизационен свят е срещу Ердоган. Както е тръгнало Севърският договор ще стане реалност. Ако и толкова оставят.

130

Анонимен

преди 4 години

Що е Турция? Това е географско понятие с около 40 националности,от които 1/4 са кюрди наброяващи 20 000 000. Останалите 60 млн са в Сирия,Иран,Ирак и СА.

129

Анонимен

преди 4 години

Садам и Кадафито очакват с нетърпение Реджепа,за да си изяснят къде сгрешиха в политиката!

128

Анонимен

преди 4 години

Ей бре бензоните вьртя ли се вьртят. Успокойте се в Мембидж американците са се вьрнали и не пуснали конвоя ,аскера е там а милицията на иран са се вьрнали след разговор с руснаците А в Айн Ел Араб е аскера е там пак, така че пийте си хапчета.Всичко което се прави сега е за бъдещото правителство за което преговорите бая са напреднали но в масата е излишен някой.