94

Анонимен

преди 4 години

До БатБулгарЕ как бе батка, друго си е в панелка за 150 хилки, с парко място на улицата и съседи клошари .... хехехехе :-D

93

БатБулгар

преди 4 години

Най-доброто нещо на Българина е, че като се види с някои лев - веднага ги инвестира в Имот. Другите им трябваше 100г и многобройни фалити да го разберат това. Няма по-ценно от Земята!!! Другото е бошлав работа.Фалшивите цени на имотите са балон, който се пука. Земята НИКОГА не губи цената си!!!

92

Анонимен

преди 4 години

Събирам пари и чакам да паднат имотите с 50-70% за да си купя и аз нещо около 500кв със самостоятелен асансьор и гараж за 10 коли.:-D

91

спс

преди 4 години

До Анонимен с апартамента в Гент.Кога си си купил имота 75кв за 80хил.евро? Защото там в момента 70кв са над 150хил.евро. Да не говорим, че днес видях за 19кв да искат 79хил.евро.

90

До Сандо

преди 4 години

Айде бе Сандо, наистина ли падат главоломно? Дай ги тези познати да ми направят една евтина оферта най-накрая, че само ми се смеят като отворя въпроса.

89

Анонимен

преди 4 години

Имам приятели, инвеститори, собственици, които взеха на по 20-30% надоло от сегашните цени, и въпреки че е в техен интерес, твърдят че сегашните цени са безумни.

88

до 91

преди 4 години

Точно обратното. Прекупвачите укриват данък печалба и продават на данъчна оценка (неШо като на Цецо с апартаменто). Тогава няма как да се вземе кредит на реалната цена.

87

Анонимен

преди 4 години

До do 82това, че само 1/3 са с кредити е по данни на строители. Те продават на зелено и това е първичния пазар. На вторичния вече препродават първите купувачи - готово, с кредит и яко надценка, така и един продаден апартамент го броят 2 пъти за сделка.

86

Сандо

преди 4 години

Не купувайте имоти, особено на зелено, защото предстои в следващите години постоянен дълъг спад на цените им, след което ще загубите поне 50% от вложените си пари в имот, при което ще лежите по очи и ще ревете ! Много хора няма да могат да преживеят големите загуби и ще се поболеят, други ще починат и инсулт и инфаркт, трети ще посегнат на живота си, така както стана през 2007 - 2008 година ! Българина е с къса памет и е забравил предишния цикъл с огромния срив в цените на имотите.

85

човек

преди 4 години

До: Сандо (номер 86)Бе то че е фалшива новината е повече от ясно - фалшива е отвсякъде и свети с фалшивия си блясък.Обаче обясни ми тъй като не мога изобщо да проумея, как като ме заливат с такива новини ще ме накарат мене да си купя каквото и да било жилище, след като нямам пари и тоалетна или килер да си купя, дори да е с ипотечен кредит???!!!Като как ще стане това, като няма пари откъде???Просто се опитват дупка в морето да пробият... безсмислени усилия!

84

do 82

преди 4 години

За съжаление не, няма срива да е лавинообразен. В един друг анализ се споменаваше че само 1/3 от закупените жилища са на кредит. Ти си прави изводите. Дори и да има срив само 1/3 от жилищата ще са рискови.

83

Анонимен

преди 4 години

За тотални коптори искат по 150,000 Евро :) Евала! Ще се местя в Германия, там в доста добре уредени градове има такива цени. Аре чао!

82

Сандо

преди 4 години

Това не е вярно, това е лъжлива, фалшива новина, с цел да манипулират хората да купуват, защото имотния балон се пропука и това застрашава икономиката на страната. Имам познати, които са брокери на известни фирми, както и роднина собственик на една от тях. Те отдавна се вайкат, че сделките с имоти, както и техните цени постоянно падат дори в големите градове.

81

До 83

преди 4 години

Абе дървен селя-нин, всяка втора строителна компания дава под наем десетки имоти и се е АБСОЛЮТЕН БИЗНЕС! Пък ти ако искаш му викай плуване /ако си от Бургъз или Върна/

80

хаххахха

преди 4 години

Като чета коментарите, тук пълно с ба-лъци, които си мечтаят за някакви балони и спуквания?!? Ама не си правят сметката, че цената на парцелите се вдига, строителните материали поскъпват, услугите в общината за издаване на документи за строеж поскъпват, майсторите искат по-големи заплати, щото се вдигнала цената на хляб, месо, ток, парно. Е на такива балъци давам под наем два двустайни по 700 лв. И те от години чакат да се спука балона.. Народа иска да растат доходите и да падат имотите

79

Анонимен

преди 4 години

тука дървените философи шопи са голем смех! става дума за бизнес имоти бе, да даваш под наем квартири не е бизнес хаххаха иначе по всичко компетентни))):

78

с.о.л.и..д врати 3

преди 4 години

...Тогава следва нещо страшно в СОФЕТО. Колапса ще е лавинообразен. Крайно време е да има нова и този път по-сериозна криза, за да може да се смени статутквото и мързеливите и некадърни хора да бъдат запратени пак не село, където им е мястото.Как може една врата да не успеете да нивелирате вече 2 години? Не..кадърници!!!Жалко за преекспонираната Ви фирма - С.О.Л..И.Д. От друга страна сте прекрасен пример, защото навсякъде вече едрия бизнес Ви дава за пример като некачествен изпълнител.

77

с.о.л.и..д врати 2

преди 4 години

... Калпаво работят. Дори една... врата не могат да поставят като хората. А, врата 1500 лв бройката. Така, че сериозните инвеститори постепенно започнаха да бият отбой. Това в дългосрочен план ще доведе до невиждана криза в БЪЛГАРИЯ.В България има само два сектора, където работят най-талантливите хора и там сме наистина добри. Това е ИТ и СПЕДИЦИЯ. Само, че втория беше унищожен заради един г.е.й, закъснял за полета и един френски некрофил. Скоро ще се случи и нещо такова и с ИТ сектора. Тогава

76

АНОНИМЕН 76,

преди 4 години

Преселението на хората от България отдавна вече не е към София, а извън пределите на страната. Особено на младите хора с познания и възможности.

75

Анонимен

преди 4 години

това масово преселване към София дълго време ще продължиКолко да продължи, тези хора да не са милионери? За наем те не могат да си позволят хубав квартал, за жилище цените са яки и ще им трябва в 95% от случаите кредит. Освен това раждаемостта спада, а и част от тези хора мигрират навън.