23

АнонимеН

преди 4 години

ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА СЕ КАЗВА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТОЙ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ И ВЕЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪСИПАНО В ДЪРЖАВАТА!

22

123

преди 4 години

ДГД - Бе! Много хора не желаят да имат деца, а плащат всякакви данъци. Откъде на къде, ще се плаща с техни пари /бюджетни/ за поущряване на желаещите да се размножават??? Чак пък и ипотеки те да им плащат, на младите семейства... А на старите семейства, а на старите семейства с по едно непълнолетно дете?.... Или те Квот плащали, плащАли...

21

Идеята има смисъл

преди 4 години

само ако поощрява увеличаването на броя на градивните граждани на България.Кой възпитава деца, които ще станат градивни граждани? Онези родители, които са се постарали да получат образование и професия, които издържат семейството и децата си със своя труд и внасят нещо в хазната.Защо да се дават предвидените облаги на лица, които не са градивни граждани? Те ще създават себеподобни безотговорни хрантутници, които ще бъдат само тегоба на гърба на градивните и източник на проблеми за държавата!

20

Анонимен

преди 4 години

И за цикламите дето раждат на 13г ли? Питам за един приятел

19

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ усещат че си отиват и ще се опитат да купят ромски гласове на Изборите.Обаче не с техни пари, а пак с наши - на дънокплатците.Защото аз съм на 58 години и ром-данъкоплатец още не съм видял.Нито пък такъв дето да се вози с билет в трамвая.

18

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Света е пренаселен. Технологиите се развиват и прогресивно намалява нуждата от работна ръка. На алчните илюминати са им нужни безмозъчни потребители за да множат и без това преизлишното си богатство. За това Ви зомбират с мантри за повишаване на раждаемоста. Напълниха Европа с мързеливи африканци, не да работят, а за да потребяват.А иначе всеки да има, колкото иска и колкото може деца !

17

Стига вечеХрантутене

преди 4 години

и поощряване на развъждането на безотговорни мързеливци!Детски надбавки - само за децата на онези, които учат и работят. Изключение да се прави само за родители с тежка инвалидност, която не подлежи на съмнение.Безплатни детски ясли и градини - само за децата на онези семейства, в които и двамата родители учат или работят! Защо да бъдат приемани /и то с предимство!!!/ децата на майки, които никога не са работили и нямат намерение да работят? Защо да облекчаваме търтейското им ежедневие?!

16

Анонимен

преди 4 години

Така значи а?Ние като раждахме в кризата ни спряха детските и само на ромите дават.Измъчихме се в най-трудните години а сега на лиглите по 1000лв и детски а?!!!!!Е браво!!!!!Така и с пенсиите ще ни подстрижете нали?!!!!Всички ние дето изнесохме прехода на плещите си сме прецакани до края на живота ни!Е благодарим ви!!!

15

Анонимен

преди 4 години

не само на осигурени ами и със средно образование , и да детските да станат поне сто лева не мизерните 40,

14

Бау

преди 4 години

Обаче трябва да са осигурени за Х време. Не от вчера .. Години примерно. Така, че да ти дадат 1000лв един път да не е голям бонус ако си се осигурявал години.

13

Добри идеи, НО

преди 4 години

Защо не се приеме предложението, което някой периодично прави тук - детските надбавки да не се изплащат на ръка, а да се приспадат от данъците?Ще добавя: Ако сборът от сумите за детски надбавки за 12 месеца плюс сумата, предвидена за приспадане от данъците надхвърля размера на дължимите от семейството данъци, тогава горницата да се приспада от другите удръжки, които се правят върху заплатите на родителите.Така от облекченията ще се ползват САМО ОНЕЗИ, КОИТО РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ.

12

лили

преди 4 години

Прекалява се с тая раждаемост! Няма нужда от повече от две деца, а който се смята за някаква свръхценна личност и държи да си оставя гените в излишък, да бъде така добър да си плаща, а не другите да му плащат, ще дойде ден, когато няма да има нищо на тази прекрасна планета, колкото и да не е добре Грета........

11

анонимен

преди 4 години

Не 1000 лева. а 10 хиляди. Ние сме бъдещето.

10

Ванката

преди 4 години

Аз пък искам да се спрат всички помощи, а вместо това родителите да са освободени от 10%-ния данък общ доход, докато детето учи.

9

Анонимен

преди 4 години

То добре има идеи ама според мен до 20-25 години няма да остане никой в Бг. В световен мащаб населението се увеличава, направо пръска. Дори в бедни държави! В Източна Европа и най-вече България подчертавам дебело се топим като априлски сняг!

8

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия ромски комунистически помощи. Да има осигурени детски градини и данък общ доход да бъде с 50% по-нисък за хора с 1 дете и да няма данък общ доход за хора с по две и повече деца. А не да се дават помощи на ромите до безкрай. Ромите да си ходят в Германия.

7

ДО 3

преди 4 години

Абе човече ПРОЧЕТЕ ЛИ Новината - пише само ОСИГУРЕНИ РОДИТЕЛИ .Ядосват ме такива Чукчи като теб - какви роми с Родители Осигурени си виждал ?

6

Анонимен

преди 4 години

Колко време вече само идеи слушаме. Ама като дойде време да се изпълнят...еми няма средства. То предизборно и аз мога да давам мн идеи!

5

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се стимулира раждаемостта на българите . Помощ и детски само на хора с минимум средно образование , държавата да строи жилища и да ги продава на реални цени на млади семейства .

4

Идеята

преди 4 години

Вече 20 години преди избори слушаме всякакви идеи.