126

Анонимен

преди 4 години

Ей колко ви плащат за да публикувате всеки ден срещу Русия, всеки божи ден.

125

2217812

преди 4 години

Европа и западния свят имат стотици годин на научно развитие, традиции в технологиите в управлението във финансите. Русия няма нищо уникално, тя копира лошите практик на неолиберализма, нейната централна банка се подчинява на международните финансови институции. Военната им техника е уникална, като ферари, много бързо но не може да се кара. Населението застарява и оглупява. Тираничните режими имат краткосрочно предимство пред демокрациите, заради концентрацията на сила, но обществото деградира.

124

2217812

преди 4 години

Политиката на Путин за дестабилизация на Европа е единственото, което той може. Неговот ниво на психологическо развитие е доста примитивно и агресивно. Поради тази причина той успява, да спре прогреса на ценностите в Европа. Ала от меките джендърски китки се раждат националисти, хорат зпочват да изпитват страх и НАТО втрдява позициите си. Почакайте само това поколение да порасне, ще бъде доста по-твръдо и интервенциониистко. Дядич няма да доживее победата.

123

Pen

преди 4 години

Ако няма по няколко новини за Русия все едно не са го живяли този ден редакторите .....

122

ддд

преди 4 години

*** мизерни

121

ъцз

преди 4 години

САЩ тама се борят срещу руската агресия, че са обградили Русия с военни... ама видиш ли Русия са агресори... бах тази наглост

120

ъцз

преди 4 години

Ясно, е че днес.бг се финансират от някое НПО, новините срещу Русия са тенденциозни. Вчера четем, че Русия провокира Великобритания понеже руски военни кораби минават през ламашна... но американски и английски кораби са постоянно в черно и балтийско море но това не е провокация... те се борят срещу руската агресия...

119

хахахахаааа....

преди 4 години

Поредната глупост....

118

Мишо

преди 4 години

А пък аз знам за организация на извънземни, която се казва XXL. Те искали отзад да изненадат всички европейци. В момента подготвяли подходяща почва за масов ганг-банг посредством паради на обществени места и гарантиране на одобрението на местните власти. Та до властите тях щели първи да ги бенгнат, шот да им хареса и да ги привлекат трайно на своя страна.Как ви се струва тази дивотия?! Направо същата глупост!

117

БГ

преди 4 години

Те Русия не могат да стабилизира ,че тръгнали Европа да дестабилизират

116

Ха-ха

преди 4 години

Сигурно също руснаците пратиха мигрантите в Европа и накараха Меркел да ги приеме?Европа се проваля сама,обаче руснаците и криви...

115

агент 007

преди 4 години

това е най_къс виц: естонското разузнаване...ха ха ха

114

Анонимен

преди 4 години

Дезинформация и фейк новини,от джендърите.

113

Анонимен

преди 4 години

Крадеца вика,дръжте крадеца.Точно ЦРУ върши всички мръсотии за да контролира протекторатите си и обвинява руснаците.Нл никой не вярва на тези басни.Русия едва се отърва от нас,а тия още не са разбрали.То ако е вярно всичко това,дето го казват западните служби и ЦРУ,руснаците никога нямаше да се съгласят да се изтеглят от Германия и цяла източна Европа.По скоро запада и САЩ ги е яд,че Русия им натресе бившите съюзници на СССР и сега се чуди как да им отмъсти.Забравят,че Русия не е СССР.

112

Анонимен

преди 4 години

Само като прочета New York Times, CNN, BBC или дойчо зеле ми се захожда до тоалетната. Цирк! Що за ултрасекретна и поне малко професионална служба (каквато несъмнено е руската) ще си разкрие така профански тайните звена и що за лалугери от контраразузнавателните служби ще кажат ПРЕД NYT, че са разкрили агенти. Ама че глупости!

111

Анонимен

преди 4 години

Що пък `Звено`? То си е КГБ вече от 100 години. Ели сега се преименува?

110

Сата НАТО

преди 4 години

знаеш ли колко богат е руският език? И че поне 15% от българския са заемки от руски------Знам.Много ми харесва езикът им.Но пак ги мразя и в червата.

109

Анонимен

преди 4 години

А знаеш ли, че има член от НК точно за такива изречения?------Пхахаха!За какви изречения имало член?Че искам да заколя руски диверсант ли?Е, хайде осъди ме, да видим как ще стане?

108

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо но страшно ми се прииска да пребия руснак.

107

Анонимен

преди 4 години

не ги тревожат 3-4 млн. ислямисти де са в турция и могат да тръгнат всеки момент за европа.. или пък те точно тва искат