146

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 111"Путин се къпе в западен лукс".......Путин се къпе там, където никой размекнат рахитичен или пък шишкав западен политик не може да се изкъпе! В бурните ледени води на реките в Саяните и Алтай!Западняците по-добре да мислят кой ще го наследи, с Путин извадиха голям късмет!Стоманени нерви, ами ако следващият е нервак?

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 132Толкова си задръстен, че не можеш да направиш разлика в наклоненията. За "бих" никой не може да те осъди, но за "ще" - опитай! И аз бих ти изплющял такъв шамар, че да ме помниш до живот!

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 131И на мен ми се прииска да ти смачкам мордата. Вчера показваха един руски доктор, който оправя муцуни, ще те направи чисто нов! Само че ще му платя да те направи като дирник, падам си по реализма!

143

Звено 29155

преди 4 години

Тия стоят и зад утрепването на прасетата и кокошките у наше село от санитарните мародери летото!Така е ше знаете!

142

PR и реклама

преди 4 години

Тая статия е дефектен снаряд от информационната война.Викайте сапьорите преди да е гръмнала и оплескала помия всички читатели!

141

Ню Йорк таймс

преди 4 години

Очаквайте : Интервю със извънземно корумпирано от Путин! Иска да дестабилизира орбитата на Марс!!:):):)

140

ХАХА! Големи сте!

преди 4 години

"Звено 29155 тайната руска организация, целяща да дестабилизира Европа"Баба Ъбсурдана е жива и работи за "Ню Йорк таймс" !

139

Анонимен

преди 4 години

Ох милите ми те ... мислещи се, че проблемите им са Сорос Дебелоччк... Извинете Масонския Орден.

138

Анонимен

преди 4 години

До Ненаучна фантаскикаЧестно казано, п-лесно ми е да пвярвам, че дори и страна, мато Монголия ще има такива структури в държавата, отколкото, че Русия, САЩ, Германия, Англия и други играчи, нямат нещо такова, за всеки един потенциален враг. Все пак - ако другите страни са слаби икономически, това е добре за теб.

137

Ненаучна фантаскика

преди 4 години

твърди "Ню Йорк таймс"...след нелечимите лечими отрови сега тайни публични групи...На запад IQ то май добива отрицателни стойности!

136

Анонимен

преди 4 години

Европа вече има кой да я дестабилизира,и то от много години. Сорос е може би най големият враг на Европа. Масовата ислямизация, джендърските закони, постоянното галене на всички малцинства и в същото време ощетяването на другите хора, води точно до дестабилизация, и ако някой има пръст там и вкарва милиони, това е този плъх. Така че не се притеснявайте за руснаците. Преди те нещо да са направили, в Европа ще ходим скоро с чумбери и *** благодарение на еврейския демон

135

кеч мания

преди 4 години

Да ми се качите сичките на тоягата всичките е така да се завъртите на нея и после да ми се радвате па на тоягата

134

Анонимен

преди 4 години

Русия, като невярна жена, има нужда някой да я дисциплинира.Просто бой по п*тка*а с черпака.

133

Фон Ширах

преди 4 години

Германия се събужда и това е чудесно!!!Помнете-семитските болести са лечими..

132

ЦъРъУ

преди 4 години

По-голяма дестализация от СМРАД Днеси подобните ѝ няма. Агенти на ФАЩ.Ла й. но Свободна Юропа е платена от ЦЪРЪУ

131

2217812

преди 4 години

не очаквам да разберете какво съм написъл

130

2217812

преди 4 години

Русия изживява ренесанс макар и доста лимитиран, но цените на петрола само ще спадат. Глобалното затопляне допълнително затруднява продукцията. Китай стой до тях и ги засенчва постепенно. Тъжното за русия е че чрез телевизият си РТ показва много добре слабостите на капитализма на САЩ, както да покажеш слабостите на врага си. Той първо ще изпита гняв, но после ще се промени. А това което правят те във втърешнат политика е да прилагат варварската капиталистичекса система и петро-долар помпата.

129

Коментиращ

преди 4 години

"Твърди Ню Йорк Таймс"... и друго от новината няма нужда да чета!Нагляри от класа са тия зад океана! Колко войни, колко унищожени домове в близкия изток и по света, оставиха?! Колко петрол налапаха под предтекст за уж терористи?!Колко бази разположиха извън тяхна територия, за да контролират по-лесно света?!Нема такива злодеи като краварското правителство и техните кукловоди!!!

128

рашка говняшка

преди 4 години

Не ни пращат. Правим го за развлечение.

127

рашка говняшка

преди 4 години

Калпава работа. Като всичко руско.