25

Анонимен

преди 4 години

А защо в статията след като написахте, че България внася 400 млн не написахте, че получава от ЕС 4 милиарда ? Заглавието ви е абсолтно ПОДВЕЖДАЩО! Германия внася 20 милиарда а Бг 400 милиона и вие слагате заглавие , е България плаща повече в бюджета от европейските страни??????

24

БДЖ София

преди 4 години

Правим стадиони,спортни зали,европейско джудо,имаше худ.гимнстика,гребане и .тн.България е богата държава Европейска,Постоянно се говори ГЕРБ живеем добре всичко има заплати разкош аутобани стъкло,туристи има метро автобуси.Перфектное защо да не платим на ЕС,тряба да сме там имаме и американски самолети да хварчим Ф16,за Гергьов ден ще има парад на войската дето е няма вече.Ще плащаме имаме пари.

23

Анонимен

преди 4 години

Еврофондовете са инструменти за корупция, затова тук се усвояват добре и бързо. Ама не разбрах, защо тях ще режат, а не броя на книжните плъхове у Брюксел?

22

Анонимен

преди 4 години

Чувствам се супер в Германия и мразя софия

21

Анонимен

преди 4 години

добре дошли в ЕС! плащайте и купувайте, а ние ще построим завод за автомобили в Турция!

20

ЕС

преди 4 години

ЕС изсмуква не само пари ,но и млади българи , ресурси !!!! 2019 г България е като страна от Ориента без икономика и разруха !!!

19

Демокрация

преди 4 години

...ИзсмукаА ни....

18

Steve Park

преди 4 години

Няма такава държава израил .......

17

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало ние - православните нации на Балканите да си основем един Балкански съюз. България, Румъния, Сърбия, Гърция, Черна Гора. Плюс Хърватско ако искат и те, нищо, че са католици Това е към 50 милиона население и страните ще са горе-долу равни по тежест, несравнимо по-близки като култура, история, икономика, цели, ценности и проблеми. Така няма да се получават изкривявания от рода на това, че западните страни и на първо място Германия да се разпореждат с политиката и парите на съюза.

16

Ю кортес

преди 4 години

В цялата история на България не й се е случвало нищо по хубаво от ЕС.също и нищо по лошо от съветската окупация

15

Циник

преди 4 години

Айде понамалете глупостите... А?! 350 МИЛИАРДА (и от вашите пари) потънаха в Гърция...Друг е въпроса, че такива като Меркел и Макрон - опорочиха една иначе светла идея.А сервилните им пратеници в Брюксел - слушат какво им заповядват - тези двамката!

14

Анонимен

преди 4 години

няма държава Холандия

13

ПроСоТо

преди 4 години

това е смехотворно!..Така наречения "Европейски съюз" всъщност НЕ е никакъв СЪЮЗ!!!Защото "СЪЮЗЪТ" е ДОБРОВОЛНО СДРУЖЕНИЕ НА ОТДЕЛНИ НЕЗАВИСИМИ държави!!!!!След като ВСИЧКО се РЕГЛАМЕНТИРА и определя от Централата в Брюксел и отделните страни СА ДЛЪЖНИ да изпълняват нейните решения,то за какъв "съюз" става въпрос?!?!?!НЯМА "съюз",има Нова "Римска Империя"!!..Това си е ЧИСТА ПРОБА съвременна ,ИЗЛЪСКАНА С ЛУСТРО ...ДИКТАТУРА!Измислените "ПРО ФОРМА" "ЕП" и "ЕК" са ЗАВЕСИТЕ,зад които се развиват

12

роб на влаЗта

преди 4 години

ЕС никога не е имал за цел да помага.Богатите държави искаха да съсипят малките и да ги затрупат с тяхна стока...успяха.Сега ще завземат природните ресурси и важните доходоносни обекти.Честито имате си държава..без война...без разруха ...без насилие и риск..

11

Циник

преди 4 години

Упс.... Коментара ми - е за стрелбата в Хале.Иначе - В наближаващата (вече започнала в Германия индустриалнофинансова криза), скоро на страните членки - ще им се наложи - да се спасяват поединично!

10

Циник

преди 4 години

На снимката в списание Фокус ясно се вижда, че мъжа има паравоенна униформа, и носи зелена каска - като тези на Wermachta.Друго ми е интересно - това сигурно ще е тероризъм, защото е пред синагога и дюнерджийница... А сирийският лежанец с камиона е с психично разстройство... Не е терорист.Едно консервативно общество като немското - започва да изпуска пара от всички вентили.Търпението им, и лустрото на мултикулти - започна да се поизносва!

9

Анонимен

преди 4 години

ЛОША Е СЪДБАТА НИ- 2014Г ОГРАБИХА КТБ ЗА ДА ПРЕВЕЖДАТ МИЛИАРДИ КЪМ РУСИЯ, А ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ПРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИЯ.

8

Анонимен

преди 4 години

Това е капка в морето в сравнение с ограбените трудови и природни ресурси.

7

Анонимен

преди 4 години

Честито аборигени!

6

баба мара

преди 4 години

ес е една излишна институция която генерира само разходи това са 750 безделницикоито 5 години се мотаят и не правят нищо затова българия вън от ес и нато