24

до Край

преди 4 години

Деси никога не е била синоптичка! Просто четеше прогнозата за времето съставена от някой друг.

23

дежа вю

преди 4 години

Както беше битката за Кремиковци, нали?

22

Край

преди 4 години

Пич според мен е Деси синоптичката.

21

Анонимен

преди 4 години

Тази статия явно ви носи много кликове,щом от една година я въртите всеки ден

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Тепърва германците ще...изсърбат ползите на...голямото турско...качество,като направят там завода си за автомобили.Нали вече има в Турция завод на ЛАДА НИВА.Пълен ***,няма нищо общо с...оригинала.Милите шваби,кой им е казал че от анадолците ще...пиичелят,не знам.

19

Това са трохи

преди 4 години

Всеки който е в сверата на машиностроенето знае, че най-много се печели от готово изделие, а не от доставка на компоненти за вграждане.

18

Анонимен

преди 4 години

Бях забравил това мекотело , защо ли се опитват да го лансират въобще, политически труп.

17

L.

преди 4 години

Също и капачки за вентилите на гумите можем да правим много добре.

16

до Пич

преди 4 години

Кой ще подкрепиш бе? На кого сме потрябвали и на кого му пука за нас? Те едни македонци не се съобразяват и ни вървят на въпреки, тръгнал да подкрепя - neщастник!

15

The Ghost

преди 4 години

"Автомобилен клъстер България".....Старите номенклатурни кадри винаги ще измислят как да крадат без да свършат за 5лв работа. Какви клъстери какви автомобили. Я вземайте по една мотика к на работа. Няма такава корумпирана държава, няма

14

Пич

преди 4 години

"Досега само ние знаехме колко..... и упорит е Роско."Да, упорит е. Упорит е да защитава интересите на такива като вас, неблагодарни цъ рвули и ***. Вместо да си кара живота. Борисов също прави някакви опити. Питам обаче, къде е любимият президент на народа? Да сте чули нещо от него? Няма и да чуете защото това не е в доктрината на Масква. МАсква сега е в добри отношения с Анкара, и нашия аватар не е активират по този въпрос. Иначе всичко е точно, това е "най-добрия президент".

13

Корумпиран тъпак

преди 4 години

Мача свърши , показаха ни червен картон, но нашите продължават да се питат в съблекалнята.

12

Пич

преди 4 години

До КрайГлу пчо, гледай Плевнелиев и се учи как се прави международна политика. На него му е пределно ясно, че VW няма да направят завод в България. Работил е в Германия дълги години и знае как стоят нещата. Но тук е важно да кажем на западните политици, че ако искат съюзници, ако искат да ги подкрепяме в ТЕХНИТЕ битки, и те трябва да направят същото за нас. Това е политиката. Да си чул нещо от Генерадев?! Защо Плевнелиев трябва да им върши работата?

11

Анонимен

преди 4 години

Досега само ние знаехме колко ... и упорит е Роско. Сега и германците ще усетят колко досадно е да търпиш една такава конска муха! Добре дошли в клуба на търпеливите!

10

Бат Ман

преди 4 години

Нещеме волксваген искаме Мерцедес !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Площадката за АЕЦ Белене е идеална за завод за батерии.

8

Анонимен

преди 4 години

Евала президент Плевнелиев, ако имаше само повече хора като вас да работят за такива мащабни проекти, държавата нямаше да е толкова зле. Продължавайте в този дух!

7

Каква

преди 4 години

битка бе? От месеци на цяла Европа е ясно, че завода ще бъде построен в Турция. Какъв ЕС, какви пет лева? Всеки гледа икономическия си интерес. Това, че сме наведени послушковци явно не помага!

6

Пчеличката Мая

преди 4 години

А защо не и завод, и батерии, и софтуер? Защото сте некадурни

5

Пич

преди 4 години

"До последно: България остава в битката за завода на "Фолксваген"От "Фолксваген" знаят ли?