44

Анонимен

преди 4 години

Е нема такава държава с толкова празноглави и нагли настоящи и бивши политици ! Завода вече е в Турция Плювню оше меля за него !

43

Анонимен

преди 4 години

Ей те гербаджиите са големи смешници, от началото е ясно ,че нямаме шанс, само се правят ,че уж нещо действат. Накрая ще обвинят Радев ,че е виновен за провала!

42

Анонимен

преди 4 години

Как е бойци,действаме ли полза роду!Само че като гледам кой ни е Баш боеца,си викам оффф!

41

Анонимен

преди 4 години

"...Блаженни са нищие духом, че рая небесен е техен..."

40

Пустиняк

преди 4 години

Ще получим, ще получим накрая.. Музей на Голф във Перник от Фолксваген.

39

Пич

преди 4 години

До хахаПриятел, не си прави труда. Това тук са хора без елементарни способности да милят с главите си. При тях нещата се спускат от Масква и не се изисква да се мисли. И този смешен президент, който имаме в момента мълчи като мумия защото не са му наредили да говори. А иначе по въпроса за самолетите беше много активен. Прави си сметка за каква кукла на конци става въпрос. А Плевнелиев вече трябва да му е през оная работа по всички политически въроси, но човека се опитва да направи нещо.

38

Пич

преди 4 години

"Ми щом си убеден, че някой на Запад ( освен прекия началник) знае кой е плевнелиев"Не бе, тия на Запад знаят кой е пуделът на Решетников и Деса котешкия спин. Хайде у лево, и не взимай отношение о въроси, които не разбираш. ***.

37

хаха

преди 4 години

Аман от хейтъри ... Като всички сте толкова умни , кажете ми друг бивш президент който дава интервюта и гласност в Германски вестници... Ние тука си коментираме , но никой не знае :))

36

2021

преди 4 години

Година 2021: - Завода на VW започва работа в Турция и сглобява / произвежда първата си кола.- ББ и българските медии .../До последно: България остава в битката за завода на "Фолксваген"/Без коментар!

35

война

преди 4 години

Ето таман немците ще дадат едно инвеститорско рамо на Турция, че нали война започва в Сирия с кюрдите... Такава подкрепа в такъв момент е два пъти по- ценна! Войните привличат инвеститорите!

34

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев защитава интересите на страната за разлика от шофьора-партизанин.

33

Геш

преди 4 години

Той и Дон Кихот се е бил с вятърните мелници като е отстоявал позициите си бе пич !!!

32

Айде стига вече!

преди 4 години

До кога ще публикувате глупостите на тоя ***!

31

до Пич

преди 4 години

Ми щом си убеден, че някой на Запад ( освен прекия началник) знае кой е плевнелиев...А той нека си раздухва или дuха - по избор. Така се работи за обем на дробовете.

30

Victimized

преди 4 години

"Автомобилен клъстер България" звучи малко по престижно от Атлантическия мозъчен тръст на асансьора.

29

Анонимен

преди 4 години

Имами две контроли зад оная блока

28

Анонимен

преди 4 години

Те хората са на път да построят завода,а ние все още се Биеме!

27

Victimized

преди 4 години

Синоптика дали така се пеняви и на през-атлантическите си другари, че са си изнесли масово производството в страни от третия свят, където масово не се зачитат правата на човека, деца работят по 16 часови смени в "sweat shops" с мрежи под прозорците заради масовите самоубийства, или Амазон дето глобява служителите си като отидат да пикаят и хората уринират в бутилки само за да могат да изпълнят нормата .Тези празни приказки са нищо повече от вдигане на акциите на правителството пред изборно.

26

Пич

преди 4 години

"Кой ще подкрепиш бе? На кого сме потрябвали и на кого му пука за нас"Еми стой си тогава вкъщи, пий си ракията, оплаквай си съдбата, и си трай. Какво друго да ти кажа? Примирен роб. Аз лично подкрепят Плевнелиев да продължава да раздухва този случай, дори вече да няма шанс. Така се прави. Иначе никой не те брои за жив.

25

Анонимен

преди 4 години

Като чете човек коментарите ще рече че, русофили е равно на българофоби.