17

Абе

преди 4 години

Колкото крадлив дедо и други особи оправиха държавата, толкова ще я оправи и Слави, ама здраве да е.

16

леля Пена

преди 4 години

То тези рангове какво нартавиха?Единият за 800 дни нищо,а другият Аз раздава пари все едно от собствения си джоб,а не нашите и същевременно държавата не работи.Той вместо да принуди институциите да работят, всячески изземва функции на главен пожарникар и накрая наистина няма такава държава.Всичко е мишмаш.

15

сара

преди 4 години

Те пък едни рангове на Борисов и царя...

14

бай Тошо

преди 4 години

бай Бойко е класа - недостижим дори за следващите 100 години, единственият качествен политик, който някога сме имали, затова хората масово гласуват за него!

13

Анонимен

преди 4 години

Славчо , беше избран преди известно време , само дето сега ни го съобщават и на нас !Той вече се движи с бодигардове и всичко , както си му е ръдът за народен избранник - да ви е честит новия Месия !

12

ай сиктир

преди 4 години

Аман от слагачи разни набедени професори и социолози! Не съм му фен на дългия, но какъв е по-точно ранга на тиквата и на мадридският крадец, че не мога да се сетя и двамата са си чисти нули използвали момента и глупостта на хората за да яхнат властта.

11

до 6

преди 4 години

Точно те му манипулираха референдума, не видя ли Боко как седеше като ученичка в Шоуто на Слави и как плачеше вий тука в туй шоу ля ля ля ля, пляс пляс ***.

10

Анонимен

преди 4 години

Слави, Марешки, Краси, Доган като ревниви съпруги ще се предлагат на Герб. Може да се каже, че това е Харемът на Боко и той може да си избира от тях. Прибавя се нова наложница в харема.

9

Некъв кестен

преди 4 години

До ТоНо е факт, че на изборите 2001 не му достигнаха съвсем малко гласове, че да управлява сам, имаше 120 депутати, което май е рекорд за демокрацията ни.

8

Анонимен

преди 4 години

Лявата ръка е символ на партията на Слави. Левак от ранга на Яне Янев.

7

zeus

преди 4 години

Щом *** и Пульо може да са в парламента, защо не и Слави. Друг е въпроса дали от тези 240 има един, дето да работи за народа?

6

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Щом вече...слугинажа от коментатори на властимащите,спрягат...гологлавия за Парламента,скоро Тиквата ще хвърли...пешкира.Следващата патерица е...ясна,а народеца,пак излъган.Умни ейй,голям ум го е...измислил това.

5

Анонимен

преди 4 години

Новата Левица на Слави ще влезе и със златно пръстче ще подкрепи Герб.

4

Анонимен

преди 4 години

При едни честни избори Слави ще ги отвее като л***йнян вестник. Изсъхналите милиционерски мозъци, като нямат никакви идеи, които да приложат лъжат и плюят по Слави за да не ги отвее като л***йняни вестници.

3

То

преди 4 години

пък така наречения цар беше една величина. Хайде, всички помним как ни оправи за 800 дни.

2

Анонимен

преди 4 години

V bg parlament i prezidentstvo e palno s teroristi hayduti....neka ima i edin bg buntovnik, istinski hash...

1

Ха-ха-хаааа

преди 4 години

Борисов и ранг, смях от сърце!