97

Анонимен

преди 4 години

Азис за разлика от Слави има мозък в главата си. Макар и да е по-***. Факт..

96

до 101

преди 4 години

Азис е почетен председател на Евророма... Беше водещ в листите на Варна и искаше да министър на културата. Така,че отдавна сме ударили дъното...

95

Анонимен

преди 4 години

Бате Енчо Президент! Мая Новоселска - министър на правосъдието. Стоичков -министър на спорта. Бе, да направим едно риалити - изберете си депутат. Нали са много модни сега. Да си цъкаме смс-чета и защо пък не Киро Дамаджаната да е министър на екологията? Той повече разбира от отпадъци. Не съм знаел, че може да се прави спирт от боб?! Направо си е министър. Няма да краде... само в алкохолна кома ще е повечето време. Ама няма да краде.

94

Анонимен

преди 4 години

Слави има достатъчно пари. Съмнявам се да се справи по зле от тиквун и едва ли влиза в политиката, за да цуца от държавната хранилка! Видях коментари за заплати и пенсии... Уважаеми другари и другарки, доходи без икономика няма! Това е нещо като "който не работи, не трябва да яде". Като се спрат кражбите от държавата, разни съмнителни поръчки и може да усетим нещо.

93

До Анонимен 96

преди 4 години

Като си толкова ербап защо си анонимен ?

92

Реалист

преди 4 години

До 95. Много много, колко много? Има няма 1-2%. Толкоз.

91

Анонимен

преди 4 години

И аз съм от тях. Достатъчно ми е да им натриев ушите. А за управление има огромен номенклатура, която винаги се присламчва към поредния печеливш проект.

90

Анонимен

преди 4 години

Всъщност много хора ще гласуват за Слави , и аз съм един от тях.И затова и Курнелка и Боко и останалите в момемнта пълнят памперсите . Шубе ги е , и основателно .

89

Анонимен

преди 4 години

Я па тия големи врачки бе. За Слави ще гласуват всички които не гласуват от 20 години. Видяхте ли колко гласуваха за Румен Радев точно тези над 2 000 000 ще гласуват за Слави. Усещате ли колко ги е подгонило шубето впрегнаха да ни агитират и Ум, релите. Не така бе Слави ше ви удари като маче у Дирек на Парламентарните избори. Треперете ваштамакя.

88

До 91

преди 4 години

,,Ще прегази" ,казваш.Да ще прегази Перловската река.Явно си много млад и невръстен за да го помислиш и изречеш това.Те така и Сидеров и Бареков ,,прегазиха" та се не видя.

87

Друг

преди 4 години

Ама,как да не гласуваш ,за този усмихнат,лъчезарен,и приветлив човек?От устата му излизат само умни и възвишени слова,възхитен съм,!Ако може,два пъти ще гласувам за него!Ама пусто, не дават!

86

Активист на БКП

преди 4 години

То па Борисов един ранг...

85

избирател

преди 4 години

Обикновен човек съм,но разбирам от хора.....Харесвах те бе БРАТ,много при това,но......Защо напоследък нещо не ми лъхаш вяра?!Дали защото ми изглежда,че не ти пука чак толкова,или защото изглеждаш уморен,не знам.А може би защото вътрешно усещам,че със стойки и чалъми държава се не ръководи?!Я гледай Другаря Борисов до къде я докара с тия маниери!!!Сега и и ТИ,само къде костюмите ти по черни.........

84

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой от ранг е... Ама по известен от него няма в тая държава. Абсолютно, ще прегази всички партии то е ясно. Въпроса е каква политика прави? Говори само за 3 закона детски неща. А после? Каква е партията лява, дясна? Какво влияние ще допуска източно, западно? Ще се кара шли с ердоган?Мн въпроси малко отговори

83

синбад

преди 4 години

Аз ще гласувам за Слави.Какви ли не се изредиха,един повече-един по малко,разлика няма.

82

АНТИ

преди 4 години

Слави няма да купува гласове.Той е от добрите !Други са лошите.Те купуват гласове !!

81

L.

преди 4 години

Ранг? Да нямахте предвид "Дан"?

80

x

преди 4 години

Не на чалгарите в политиката.

79

Анонимен

преди 4 години

Спешно трябва да измисли друго име на партийката си иначе , ......

78

Не знаех....

преди 4 години

..... Че мястото за клоун в "ЦИРК БЪЛГАРИЯ" - било ВАКАНТНО, бе..... ХАХАХААААА.....Само че, Тоя не беше ли кьорав..?