11

Аврам Бозов

преди 4 години

Не знам Тръмп какъв е, но безработицата е рекордно ниска от 50г.насам,едва 3.5%

10

Анонимен

преди 4 години

В Русия по времето на Николай ||, разликата между най-богатите и най-бедните е била 6 пъти.Сега при Путин,е 15 пъти!Величие ли...?Като писа един руснак в мрежата - Да де,ама по време на император Николай нямаше Росгвардия!

9

невероятно,но факт!

преди 4 години

1.САЩ бяха най-великата сила в продължение на 70 г.,но сега е трудно да говорим за величие в страна,изпаднала в разпри и затънала до гуша в конфликти и дългове.И Тръмп не е велик -поне засега!2.ЕС можеше да бъде велик,но не стана-предпочете да стои зад САЩ и да се подчинява.А лидерите в ЕС-оперетна работа,водевил!А и дълговете...!?3.Китай никога не е бил велик,макар и многоброен,обаче наваксва и ще бъде велик!3.СССР беше велика държава,но Русия още не.Но Путин е велик!Извод -учете китайски

8

Едно уточнение

преди 4 години

Велика сила е Русия. А сажд беше, понеже бай Дончо иска да я направи пак велика, което значи, че не е велика.Китай е бъдеща велика сила, но не и велика сила.

7

Анонимен

преди 4 години

В Румъния успяха да бутнат корумпираното правителство, защото не беше част от ЕНП. В България въпреки всички доказателства за корупция на всички нива на властта, правителството е безсмъртно, защото е част от ЕНП. Та представете си как ще прилагат бухалката за тежки престъпления срещу върховенството на закона. Иначе в България и Румъния циклите са същите - взимат се заеми, като дойде време за плащане оставка и опозицията поема удара. И после пак. Само че в Румъния поне им вдигат заплатите.

6

Анонимен

преди 4 години

Смешно ми звучи това изказване от испанец, при положение, че испанците са кученца на САЩ. Но има и нещо друго, което е много по-страшно - Испания е била империя и знаем какви ги е вършила. Та, ако са решили да използват "езикът на силата", нещата са грозни. Забележете как европейският идеал започва да изчезва и да се заменя от желанието за власт и за контрол над всичко и всички.

5

Абе...

преди 4 години

...омръзна ми от 70-годишни дърти козли, дето искат да потопят в кръв цялото население на ЕС, само защото ламти за някой долар повече! Какъв си ти бе да определяш живота и смъртта на младите в ЕС?! Кой си ти да крадеш бъдещето на хората?! Рептил!

4

Про-Европа

преди 4 години

Въоръжаване на Германия с ядрено оръжие. Създаване на обща Европейска Армия без САЩ/Русия. Разкарване на всички американски бази от територията на Европа. Водеща роля на Германия и Франция. Стрелба на месо по външните граници за всички нелегални. Изселването на всички мигри, араби и африканци от Европа. Заличаване на лихваро-капиталистическият картел, който ограбва Източна Европа. Стимулиране на бялата европейка да ражда чрез финансова помощ и жилища. Забрана на всички *** нпота и комитети.

3

Анонимен

преди 4 години

Празните приказки на разни изкуфели психолиберални ***, които живеят в свой измислен свят далеч от реалността, за "мека сила", ценности и т.н. вече не правят впечатление на никого. ЕС отдавна си изпя песента.

2

Фантасмагории

преди 4 години

Няма как да стане , след като във военно отношение е един пигмей.А езика на силата може да се използва само от силни военно империи/справка с историята/

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НАСИЛИЕТО РАЖДА НАСИЛИЕ