101

Анонимен

преди 4 години

Слави може би очакваше нещо от рода на протести в негова защита,подобни на Великова от БНР,затова заявката му за напускане на БТВ беше анонсирана отдалеч,но не позна.Българина не обича богаташа,не обича присмехулника, не обича дебелащината,не обича и политиците!А Трифонов стана събирателен образ на всичко това!

100

Анонимен

преди 4 години

Слави ще спечели. Симпатизират му милиони хора. От сега се стряскат 30 годишно угоените крадливи политици и техните наркозависими фенове

99

Анонимен

преди 4 години

На фона на претенциите,заявките и неуважение към институции,дори и Волен взе да ми се струва по-приемлив!

98

Анонимен

преди 4 години

Ако "Няма такава държава",логично е да няма и такъв кандидат, който да я управлява

97

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

Не съм фен на Слави. Но колегите забравят как се е домогнал до тук и с какъв труд. Щото каквото и да си говорим бая пръчки в краката има. Та и за тези които не уважават друго мнение освен на правоверните ГЕРБ, БСП, ДПС и какви ли не патриотариА бе , нека да дадем шанс и на други.Щото като видя по някоя медия босовете на визираните партии по-горе ,някак си неистово си изпъвам ченето да им спомена роднините. Иначе нищо лошо за един с 6 /или 86/ апартамента, друг с яхтата на малдивите и т.н.

96

Анонимен

преди 4 години

С излизането от Бтв,Трифонов излезе от полезрението на мнозинството.Никакви Интернет ТВ-формати,Еврокоми и 7/8-и нямат да му помогнат във все повече закъснителния интерес към него!Тази партия е последен напън за удържане на срива,очакващ го,както и разпиляването на екип,балет и музиканти. Всъщност,партия и евентуално парламентарно представяне,са единствения шанс за бъдещето му!

95

Анонимен

преди 4 години

""(2) Наименованието трябва да не въвежда в заблуждение и да не накърнява добрите нрави"СлаФчо в учин дол, как го тълкувате горенаписаното?"Къде видя заблуждение и накърняване на добрите нрави?"Нема такава държава" - Може да се тълкува, че никъде по света няма друга такава държава! Това накърнително ли е?!Напомня малко на един етнос -> навсякъде по света се казват по един начин, но в България се обиждат и се преименуваха на друго?!Малко картинката изглежда като "гузен негонен бяга"!

94

Анонимен

преди 4 години

Тези клонове на БКП дето са ни притиснали отвсякъде са ми дошли до гуша. Ще взема накрая да гласувам за Славчо.

93

Коментиращ

преди 4 години

Днес, вчера, миналия ден, миналата седмица, миналите месеци, плюене и храчене по новия проект на г-н Трифонов?! Все едно, че герб, бсп, оп и останалите са примери за подръжание???!!!Одеве по новините г-н Борисов потвърди най-безсрамно, че поръчката на самолети от сащ била най-добрия избор за България, като той и Каракачанов се погрижили сделката да бъде необратима???!!!Като оставим "Нема такава държава" настрани, как ще коментирате тази постъпка на г-н премиера???Или плюенето е избирателно?!

92

Анонимен

преди 4 години

"(2) Наименованието трябва да не въвежда в заблуждение и да не накърнява добрите нрави"СлаФчо в учин дол, как го тълкувате горенаписаното?

91

Анонимен

преди 4 години

Ех,Слави.. къде беше 20 г?Предпочете да правиш първо пари, а после партия,а?Искаш да ни кажеш,че без пари НЕ СТАВА?Ами пак няма да стане!Който трупа мъдрост, трупа печал! А около теб винаги е такава веселба...

90

От провинциата

преди 4 години

Ще гласуваме за Слави в провинцията за да победиме герберска софиа

89

Новият Бареков

преди 4 години

Поредната русофилска партийка след Атака и Воля , максимално да вземе част от техните избиратели ! Иначе засега с про.фанското си поведение май и това няма да се случи !

88

Анонимен

преди 4 години

Видях няколко колеги, които биха гласували за него. Те са диви селяци и са на дъното в йерархията. Аз лично не гласувам. Оправям се сам и разчитам на себе си. Кумири и идоли нямам, вярвам в себе си. Каквото ми трябва си имам.

87

До 86 тт

преди 4 години

Леела се е кръв но не за тази сегашната пародия а за онази някогашната истинската България.

86

Няма такова Куку

преди 4 години

След края на студентското КуКу, след края на Томас Кук,дойде време и за последното КУКУ...

85

Анонимен

преди 4 години

Що за държава, където тв водещите са по-умни от професорите ? Няма такава държава, хахаха. Калинка до калинка майна льо и Златка до Златка създадена от таквиз професори.

84

тт

преди 4 години

абе слави ти ли ще кажеш че няма такава държава. Доста ти е пълна гушката за да го играеш недоволен. Има такава държава и това е Република България ! Ако си кадърен не може да не успееш ако ще да си в Зимбабве. Недоволните да бегат където искат. За тази страна се е леела кръв. Сегашните герои не само , че няма да пролеят кръвта си за родината, те са неспособни да останат в нея, щото са решили да забогатяват от бране на ягоди.

83

ПРАВОСЪДИЕ ЗА ВСЕКИ

преди 4 години

ХОРАТА КАТО ГЕРДЖИКОВ И КОНСТАНТИНОВ ОСВЕН , ЧЕ СА ПРОФЕСОРИ ОТДАВНА СА И ВЪВ И БЛИЗО ОКОЛО ВЛАСТТА ! ЗАТОВА СА ЛОВКИ МАНИПУЛАТОРИ - ЗАЩИТНИЦИ НА СЕГАШНОТО ГИБЕЛНО ЗА НАРОДА СТАТУКВО! СЛАВИ ВИ ПОКАЗВА ОТДАВНА КАК ДА ИМ ДИШАТЕ ВЪВ ВРАТА НА ЛЪЖЦИТЕ ПОЛИТИЦИ - КАТО ЧЕТЕТЕ САМИ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНИТЕ И ПОСТОЯННО ДА СЛЕДИТЕ ДЕЙСТВИЯТА ИМ ! НА ВСЯКА КРАЧКА ЛЪЖАТ И ПОДВЕЖДАТ ГЛУПАВИЯ НАРОД! НАРОДЕ ЧЕТИ ЧЕТИ ЧЕТИ! ТРЕПЕРЯТ ИМ МАРТИНКИТЕ НА СГАЗИЛИТЕ ЛУКА - НОВ СВЕТНАТ ПЛУГ ЩЕ ГИ ЗАПУКА!НАПРЕД СЛАВ

82

Анонимен

преди 4 години

А сега като отклони част от закоравелите избиратели на БСП?Злоделия какво ще прави?