121

Слави политика

преди 4 години

Толкова много се съмнявам в умствения капацитет на г-н Трифонов, че се чудя с колко от своите екипи е трябвало да работи за подобен отговор. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ХОРА!!!!

120

Гого

преди 4 години

Ама тези за какво са мислят от това шоу, обиждаш си държавата , народа , и всичко което е останало по читаво в нашата България, кой нормален човек ще гласува за тях, пълен популизъм и нищо друго.

119

Анонимен

преди 4 години

Партията ще бъде регистрирана,колко и да не харесва на хората,които са на "ДЪРЖАВНА ЯСЛА".Герджиков по-добре да не се оказва неподготвен,защото си личи колко е некомпетен.Правителствените *** също трябва да са тихи,защото България не е НОРМАЛНА Държава и се вижда какво се случва последните десет години---само абсурди,само скандали,само лъжи и незачитане на законите в Бг.Пък за икономика,здравеопазване,образование и свобода на словото се виждат---"ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ".

118

Анонимен

преди 4 години

Партията ще бъде регистрирана,колко и да не харесва на хората,които са на "ДЪРЖАВНА ЯСЛА".Герджиков по-добре да не се оказва неподготвен,защото си личи колко е некомпетен.Правителствените ***,щ също трябва да са тихи,защото България не е НОРМАЛНА Държава и се вижда какво се случва последните десет години---само абсурди,само скандали,само лъжи и незачитане на законите в Бг.Пък за икономика,здравеопазване,образование и свобода на словото се виждат---"ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ".

117

анонимен

преди 4 години

Името е отвратително.Дано не регистрират партията.Каквото името, такава и политиката.

116

Анонимен

преди 4 години

"Добре, че мутрите не можаха да окрадат MS и HP, че нямаше да има и IT сектор"Бе ти нормален ли си........

115

Продължение

преди 4 години

Но в съвременната епоха правото на господство на човек над човека добива пълната си ефикасност, само когато то е облечено в една легална форма, когато е издигнато в ЗАКОН.

114

Гост

преди 4 години

Всичко това, което анархизмът отрича, представлява принципите на властта, които се свеждат до едно основно начало: правото на отделни хора или на групи от хора, които за различните властнически общества от различни времена носят различни имена, да господствуват над други групи от хора или над всички останали хора. Това право може да бъде признато или непризнато от тези, срещу които се упражнява, то може да бъде съвършено произволно и да изразява само една груба сила, едно физическо или материално надмощие, и въпреки това да има реален израз и по-кратка или по-продължителна трайност. Но в съвре

113

Гост

преди 4 години

Законите, дело на един законодател, божи или човешки, индивидуален или колективен бил той избран чрез общо гласоподаване, са закони деспотични, по необходимост чужди и враждебни на хората и нещата, които те трябва да управляват. Това не са закони, а декрети, на които човек се подчинява не по силата на някаква вътрешна необходимост и по естествена наклонност, а по принуда от една външна, божествена или човешка сила. Те са произволни постановления, на които общественото лицемерие, най-често несъзнателно, дава произволно името закон.

112

Гост

преди 4 години

ДЕЙВИД БРИН(1950 - )Американски учен, публицист и прочут писател"Казват, че властта корумпира, но в действителност по-вярно е да се каже, че властта привлича подкупните. Умните хора обикновено се насочват към други неща, не към властта."

111

Гост

преди 4 години

ХУГО ДЕ ГРООТ ГРОЦИЙ(1583 1654)Холандски философ и юрист"Свободата е властта, която ние имаме над самите себе си.""Човек не може да управлява една нация, ако не може да управлява един град;той не може да управлява един град, ако не може да управлява семейството си;той не може да управлява семейството си, ако не може да управлява себе си;и той не може да управлява себе си, ако неговите чувства не се подчиняват на разума."

110

Гост

преди 4 години

"Едно общество от овце с времето задължително ще създаде правителство от вълци."

109

Анонимен

преди 4 години

"Има такава държава и това е Република България ! Ако си кадърен не може да не успееш ако ще да си в Зимбабве."Кво си успял, бе слянче? Добре, че мутрите не можаха да окрадат MS и HP, че нямаше да има и IT сектор, където разни зубрачета да взимат по 3к заплатки и да се мислят за "успешни".

108

Анонимен

преди 4 години

"Всеки е наясно, че тук се обижда самата Държава."Първо - държава пише се с малка буква. Второ - да ти го набия и на тъпата държав. Само пълен *** може да я харесва. Некаф смотан *** би уважалвал сегашната клоака ...

107

Анонимен

преди 4 години

(2) Наименованието трябва да не въвежда в заблуждение и да не накърнява добрите нрави.В БГ не останаха много такива, камо ли добри. Заблудени са смо умествно изостаналите. На всеки е ясно, какво е съобщението.

106

Reptile

преди 4 години

*** Бареков успя да яхне вълна от себеподобни ***, та Слави няма да успее?!? Само искам да кажа на потенциалните му избиратели, че ще бъдат ЯХАНИ, като добичета събирани по мегдани с музика и тъпани, а Славчо го играе буфер-балансьор на мноого висока заплата, ни повече, ни по-малко! Достатъчно е да си спомним, какви полотчиески инициативи е имал, какъв му е успеха и как набираше кандидати през Интернет, че да се разбере, колко му е пипката.

105

Анонимен

преди 4 години

Защо да няма двама или трима кметове на София, които да се конкурират и да предлагат по-добри услуги на софиянци? Искаме конкуренция, да въведем пазарния принцип в политиката. Всеки да си плаща данъците на единия кмет и да може да сменя кмета си през мандата и получателят на данъците си.

104

Демокрация

преди 4 години

...интересно...

103

Анонимен

преди 4 години

Абе, всички други, само не на Манолова и Фандъкова, че като ги видя двечките - двете страни на една монета - и се потрисам. Крайно време е да използваме и други решения.

102

Анонимен

преди 4 години

Слави да отговори и на въпроса:Защо е изобразена левица на емблемата на партията? Лява ръчица - десен джоб ли е програмата? Трябва да се прибави към лявата ръка и един десен джоб на емблемата. Левичарска партия ли се създава?