52

Нерентабили харчове

преди 4 години

До Анонимен 42Ти какво искаш да кажеш? Че повече от 50 години правим малко за тях ли?!Имаш ли представа колко милиарда са прахосани, изпапани даром от етноса и отишли после в канализацията?Не е ли крайно време да се спре кранчето, след като направеното до днес не даде резултат.Виждаш само един аспект - че някои се облагодетелстват покрай инициативите, свързани с грижата за ромите. А не виждаш колко благини консумира този етнос и вечно иска още и още, но не дава нищо или почти нищо!

51

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...ТъпотоПоредния пост за 5 рубли, нали?

50

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Да пуснат...слух,че ще им вземат на ромите...жените.Ще се зарадват и сами ще...питат къде да ги доведат.

49

Анонимен

преди 4 години

Да им спрат помощите.

48

Хейджи Ди Ем Си

преди 4 години

*** не е вярно туй, някой е пуснал слух, че пред Бряста от БСП раздават кебапчета.

47

козлодуй

преди 4 години

и защо

46

Анонимен

преди 4 години

Започнаха червените *** с мръсотиите.

45

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAче няма българчета в сливен

44

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна постановка с участие на институциите- първо си пуснали ,уж де , децата на училище , а после към10 часа се втурнали да си ги вземат,някой вярва ли на тази предизборна кло..у..на..да??? Странно ,даже няма клипове , а когато изнасяха данни по Нова телевизия а софийското училище ,дето не ходели в час, имаше цял филм

43

Стратез

преди 4 години

Сега искам да знам колко от стратезите против стратегията на детето ще се юрнат през глава да си прибират децата, ако някой им се обади, че ще идват да им ги вземат? Питам, щото гледам същите тия се смеят тук на ромите. Аз пък им се смея на параноидните глупости против стратегията. Ха-ха!

42

мак

преди 4 години

Точно на тях не им отнемат децата, нито тези, които просят, нито тези, които живеят в мизерия "благодарение" на родителите им, нито тези, които не учат. Тъй че споко, не се паникьосвайте, братя ци...ни.

41

Анонимен

преди 4 години

Евала, и аз бих плъзнал такива слухове ако на училището които ходи мойто дете има такива ********

40

Анонимен

преди 4 години

Примера е пред всички.Какво правят немците с ромите,които отиват там от тук?Ами веднага в училищата и учат задължително иначе няма помощи.Така са направили и с турците и го правят до днес.Доброволно без заплащане лекари,учители кой какъвто е полага грижи да ги интегрират там.Какво правят наще българи тук с ромите?Пускат им слухове за да не се учат техните деца.Защо?Е ясно е защо!Едни пари трябва да се разпределят между някои.Започнат ли да учат,ще започнат и да изискват,защото ще четат и знаят!!

39

Мургав Келеш

преди 4 години

България - Европейска държава с анадолско-ориенталски особености .

38

Анонимен

преди 4 години

Трябва много спокойно и ясно да им се обясни, че точно ако не си пускаш детето на училище, може и да ти го вземат, защото го обричаш на бедност и безпросветност. Освен това нарушаш конституцията (чл.53), и носиш наказателна отговорност.

37

Анонимен

преди 4 години

Някой има полза да са неграмотни ромите за да им купува гласовете.Така хем печели от власт,хем не им дава парите за интеграция.Усетиха се ромите,че образованието е сила и пратиха децата в училищата,но на някой не му е изгодно,защото образоват ли се ще скочат!Ние българите така или иначе си траем....

36

Анонимен

преди 4 години

Кажете им, че повече няма да видят помощи за децжата, а училището гори. Никой нема си мръдне и пръста тогава :D АХаххаххахах

35

Анонимен

преди 4 години

"1. *** и турци по принцип държат много за децата сиЗа вторите да, ама тея дето ги криеш зад зездичките. .. Йок, бате, както биха казали. Прав си, че им дреме само за помощите.

34

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се престане с тези простотии. В крайна сметка разпространението на слухове е наказуемо. Факт е, че се използват най-безпросветните слоеве от населението. Още ли не ви е ясно, че сте употребени в една измамна игра. Гледайте си децата и не се занимавайте с глупости, защото май децата не заслужават такива ниско интелигентни родители.

33

Дарвин

преди 4 години

Абе вярващите по-голямо доказателство от това има ли ?