31

Анонимен

преди 4 години

Откажеш ли му нещо на *** и той троши и бие- знае че може да прави каквото си иска ама отговорност не може да носи.Я трудов лагер, да изплати колата 120000 лева и после му глава ще върже 2 и 2

30

това е бъдещето

преди 4 години

И само си представете че,тези 15-16 годишни индивиди след време ще управляват България!

29

Иван

преди 4 години

Родителите в затвора тогава. И плащане .

28

Има и по-лошо

преди 4 години

Пак добре, че не са ходили по голяма нужда. Знам от достоверен източник, че това им е модел на поведение - след като опоскат имота се изкъкат насред хола за гавра.

27

Бакш Иш

преди 4 години

Абе я проверете бащите на тези чаавета да не би случайно да са шофьори на копърки!!!

26

Гост

преди 4 години

Хората идват от чужбина, инвестират в нещо иновативно и наистина полезно за обществото - било то Спарк или Лайм ... и след време си тръгват... После ревем какво имали на Запад, пък тука защо не го правели. И не само ромчетата са виновни!

25

Анонимен

преди 4 години

Няма да закачате "цвета" на нацията.

24

Анонимен

преди 4 години

Бакшишите са платили на ***,. Е ни правете на глу.паци! Най-лесно е да набедите от етноса!Напишете как мръсниците от спарк удържат по 5 лева за неуспешна регистрация след като софтуерът им не разпознае документ за самоличност!Вън спарк от Бтлгария и фалит!

23

Анонимен

преди 4 години

От етноса са си в правото да правят каквото си искат.

22

Някой си

преди 4 години

На всеки каращ СПАРК му е ясно,че колата не може да се спре в кв. Христо Ботев.Пак половината текст е измислица....

21

Fck

преди 4 години

Лошо правите ,като не ги подвеждате под отговорност така тоя така наречен малчуган (макар ,че не са никви малчугани напомпани зв..чета) утре ще убие някой с камък с нож и пак ще го пратите вкъщи при мама. За такива случай работа и то на някое поле или да цепи дърва или в мината за въглища точно след няколко месеца ще са образцови малчугани!! Трябват наказания . Кво значи нямат годините ,като са извършили посегателство над чужда собственост ???

20

Jonsy

преди 4 години

Утре тези... ще се "ядосат", че не могат да правят се*с с някое момиче и ще го убият. Вече им е даден ясен сигнал, че са недосегаеми, представете си какво следва....

19

Владислав

преди 4 години

Ромчета и малчугани, демек - детска постъпка, всеки го прави.Обаче баш за ромчетата по 15 г няма наканзание, а как ще разберат, че тов,което са направили а е лошо?Родителите им не носят ли отговорност?Отново безотговорни български власти.

18

Анонимен

преди 4 години

Като са малолетни и не можело да носят отговорност родителите им не могат ли да носят? Всеки родител отговаря действията на детето си поне до пълнолетие.

17

Анонимен

преди 4 години

"Малчуганите"?? Какво искате, да събудите симпатия и веселие в читателя на статията си ли?? Нормално в статиите пишете "младежи, граждани от Столипиново" итн... Не подлежили на наказание понеже били на 13. Те и другите не подлежат. Това е електорат на мафиотите

16

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези комунистически закони, които толерират престъпниците?Тази *** България май вече е на финалната права?

15

Анонимен

преди 4 години

"Те са под 14 г. и не могат да носят наказателна отговорност."Значи да трошат могат, да получават помощи мота, но да носят отговорност - не! Защо бе, господа управляващи отглеждате ***?Докога ще се чудите как да обезлюдите напълно тая територия, наречена България?Не схващате ли че тогава няма да има и какво да крадете, защото все някой трява да го заработи това и ще дойде момент, когато скъпоценнте ви избиратели ще почнат да нападат вас?

14

Анонимен

преди 4 години

Сега това хора ли са ми кажете?

13

Бакшиш афера

преди 4 години

Инвестирани от шофьорите на "жълтите коли" 50 лева в правилните хора! Тия не търпят конкуренция!

12

Иванов

преди 4 години

Еми, като не може да понесат отговорност, ги пускат. Утре те ще потрошат още коли, като знаят, че нищо няма да им се случи.