71

Kamikaze

преди 4 години

"Едната група хулигани са ромчета на 13 и 15 години."..."Те са под 14 г. и не могат да носят наказателна отговорност."Ах.. ***, ***...

70

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е наказателна отговорност да се носи вече от 14-годишна възраст! Сега децата се развиват много по-бързо отколкото преди 50 години.

69

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът прекалено бърза - еволюцията още не е застигнала тази "държава".

68

избирател

преди 4 години

А може ли аз да им се ЯДОСАМ?!

67

Анонимен

преди 4 години

До ТатоБизнес като бизнес, проекта обаче издиша от всякъде, лъха на зелена хипи-гей утопия. Ще оставим един автомобилчета за общо ползване и всички ще ги използват все едно са техни. Да тези лапета са преминали всякакви граници и трябва да понесат сурови наказания, но принципно това е една инфантилна глупост. С автомобили може да се извършват престъпления, да ползват за какви ли не гнусотии, като например вътре да се друсат наркомани или да се практикува най-древната професия.

66

Анонимен

преди 4 години

Очевидно зад тези SPARK има силно лоби, най-вероятно от средите на зелената мафия.

65

Анонимен

преди 4 години

Били на 14, не можели да ги съдят... ама те иначе могат да чупят!

64

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам колко прости човечета са тези от SPARK, но подобни последствие са много лесни за прогнозиране - нищо което оставено за общо ползване, не остава здраво, да не говорим за добро състояние, дълго време.

63

Само питам

преди 4 години

Като не могат да носят наказателна отговорност,на бой могат ли да носят????

62

Тялото

преди 4 години

Деца на образьцови родители.

61

Анонимен

преди 4 години

Не са прави да нарушават правата на ромите! Щом иска да я кара ще му дават това е. Изпикали се били айде голяма работа.

60

..

преди 4 години

Колите не са ли застраховани? Отиват застрахователите и си искат парите от мааалките или от родителите им. По един хубав бой ако нямат и после да бачкат да ги платят.

59

Анонимен

преди 4 години

София - Европейска столица :)

58

Анонимен

преди 4 години

"Те са под 14 г. и не могат да носят наказателна отговорност..."-------------Те може и да не носят, но най-близката рода носи. Въпросът е една институция да не се разсейва, но едва ли, защото случаят много наподобява на казуса с невръстните булки и културологичните особености. Това плюс липсата на актуален политически келепир, предварително обрича на забвение дори и формалното спазване на закона...

57

анонимен

преди 4 години

До Аз 51Е, то, ако има желание, има начини. По белия свят може детето да е на 5 и грам да не може да се пипне. Просто съдят родителите за щетите и при нужда те плащат глоби и лежат в затвора.Да не говорим примерно какъв е страхът в американски тийнейджър да не му пишат в досието, че е вилнял пиян примерно. Всеки знае, че след това няма шанс за работа, кредит и т.н., защото цял живот ще го проверяват и ще е видимо.

56

аха

преди 4 години

А бащите им от коя таксиметрова компания са? Този номер го знаем.

55

Анонимен

преди 4 години

За 15 годишни по бай Тошово време имше затвор за малолетни в Бойчиновци. Там ги правеха за чудо и приказ. Като ги пуснеха след излежаване на присъдата тези малолетни ставаха за пример на обществото. В този затвор много от малолетните завършваха средното си образование. Придобиваха професии които практикуваха като излезеха на свобода. Ама по онова време имаше Държава а не Мутренска коч, ина.

54

Бай

преди 4 години

Бащите сигурно са млади,здрави,прави на по 25-26 години.Да им спрат помощите и принудително на работа да плащат.

53

Анонимен

преди 4 години

кога ще видим наказан подобаващо римлянин, след като е унищожавал, вилнял и накрая пикал?! защо, по дяволите, няма справедливост за тези ***? не са по-специални с нищо

52

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

До АзДо 51: ЗАКРИЛАТА НА ДЕТЕТО.... ТАМ Е ПРОБЛЕМА. ;)