141

ivailo

преди 4 години

Напротив, голяма грешка ще е, ако ГЕРБ се откажат от историческата истина... Направят ли го, ще останат в историята единствено като предатели. За Росенчо е ясно, че това не е важно, той би предал и майка си, ако това поискат от него евроатлантическите му господари.

140

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Историческата...грешка бе,че Тиквуня ни пробута този за президент,а той бил един обикновен...прецедент и ние кат...папагали го избрахме и сега пак ни...излага прецедента му с...прецедент.

139

Анонимен

преди 4 години

Ех това недоразумение пак излезна от пещеричката си Ако искаме да берем срам, ще берем Но не искам някой като този да ми казва какво да правя.Аз съм против Макетата в ЕС. защо няма допитване до народа, все пак това е тема която касае хората в една или друга степен като се има предвид,че това си е Българска територия

138

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което плевнята смята за правилно, е безкрайно грешно за България. Този ми е критерий за вредност заедно с Костов, Паси, Бойко и Сестра Галева.

137

днес

преди 4 години

Tози не го позказвайте по медийте той вече е в моргата за стари коли.Никакав политик беше протеже на Борисов,закрилник под крилото на ГЕРБ.

136

Много важно

преди 4 години

И с тази си теза .....по какво се различава Чехлю от едновремешните коминтерновци? Или май крушата не пада по-далеч от коминтерновското дърво на баща му? Много важно,че ще накараме повардарците да почакат 1 или 2 години докато им уврат дъбовите глави.

135

Русия

преди 4 години

Ей Джендърлиев дей завода на Фолцваген?

134

Анонимен

преди 4 години

***.....А защо да предадем дедите си...И тези ,които бяха избите ,и прокудени....Нямаш ли капка достойнство предателю...,

133

Тиквоний Велики

преди 4 години

Тоя момък какъв го играе още?Защо му се обръща внимание,че чак и интервю му се взима.На нас не ни пука за мнението му,тойце едно голямо нищо.Нито е бил,нито ще бъде!!! ***.Марионетка....Уважение сме си изградили и тн.Тея политици не разбраха ли,че цял сят ни се смее.Нв ни бръснат за слива,заеади вас.Ама ти къвто народа,такива и политиците,такава и държавата.Няма училища и болници,това е достатъчно за трагедия.....леко полеко излизаме от училище като шимпанзета,дотам ни докарахте...

132

анонимен

преди 4 години

АБЕ ЩО ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ ***? ??? Този е по-жалък и от мистър Биин! !!

131

Тръмп

преди 4 години

Попитайте го като какъв се е самоопределил господина Македония или нещо друго?

130

Григор Д.

преди 4 години

СПРЕТЕ ДА ДАВАТЕ ДУМАТА НА ТОВА ....!!!! Никой не му иска мнението!

129

D:

преди 4 години

Боже, до кога ще слушаме глупостите на тая грешка на природата ............

128

Анонимен

преди 4 години

нагледен пример как не бива.....тъжна картинка

127

Поручик Ржевски

преди 4 години

Всяка държава използва този момент за да договори нещо със съседите. Например Словения блокира Хърватска докато не изчистят граничната линия. Така че това е масова практика да се изчистят отношенията на съседите и е много близко до акъла. Затова не разбирам драмата на този живтновъд. Добри отношения със някой не означава на всичко да казваш "да сър"

126

Анонимен

преди 4 години

***

125

Анонимен

преди 4 години

Дреме му на Плевнелиев за някакви русофилски *** тук. Богат, с млада жена. Независим от руските пари за разлика от продажниците тук.Плюйте го, избивайте си комплексите, руски ***. Много далеко сте от нивото му.

124

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ, ама уважението грее, но не топли, за разлика от милиардите.

123

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 110. Не ме е страх от Радев , а от БСП и Корнелия. Всичките си спестявания вложих в недвижим имот и малкото останали пари обърнах в долари.Готов съм за победата на БСП. А вие ?

122

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 119 А Корнелия , Решетникав и Борисов ,удариха десятката с настоящия.Най големия провал на Борисов в цялата му история беше Цецка.Как няма кой да го склати ?