53

Анонимен

преди 4 години

Филчев го избра унищожителя - Костов .

52

Анонимен

преди 4 години

Кой беше тоя Филчев?

51

ти ли, бе

преди 4 години

Филчев е човек , който е отговорен за....... знаете какво......Но тъй като ще е много болезнен фактор главен прокурор на държава в ЕС да бъде съден...затова всичко се потулва ...знаете какво..... Филчев е един неизлечим срам за БГ правосъдието и за България.... Нещастната жена..знаете коя...дано да намери покой..а нейните убийци...всяко нощ да се събуждат в студена пот....но не смятам, че има морален проблем.......знаете за кой индивид пиша....

50

334

преди 4 години

Филчев е един мишок, който се ръководи единствено от своя Янко/дано да го помните/. Не е в компетенциите му да съди съдията. Българското мракобесие използва този случай, за да се обедини и да дискредитира остатъците от някакво правосъдие у нас.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48За "тоз болен човек" мръsникът Костов разпространяваше небивалици! Аз видях един достоен и смел човек, много знаещ за случилото и случващото се, смело изказващ мнението си! Жалко, че сега ще ни набутат единствения кандидат, който иска да ни уплаши. Някога неговият съименник Никола Гешев лично е предупреждавал баща ми, в интерес на истината - възпитано и категорично, но не е успял, та този ли ще ме уплаши!

48

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна пародия на съд, съдебна власт, законодателство и държава. Крадеца и убиеца вика... хванете го. То се вижда и какво скроиха тия ***. и. ци. повече от 2 милиона са навън. Ай халал да ви е, господа управляващи, Аз, моите деца и много наши познати отдавна, отдавна, сме далече от тоя ЦИРК.

47

Анонимен

преди 4 години

Гаврят се с Полфрийман, за да може той да осъди България в Страсбург и да може ченгето на дс да си прибере кръвнината!

46

Бойко Борисов

преди 4 години

Ако имате проблеми със съда или прокуратурата елате и си платете и ще оправим проблемите .

45

Анонимен

преди 4 години

А ние пък не уважаваме мнението на тоз болен човек с проблеми в главата.Цацаров е *** и е сложен от началниците на Винету.Въобще нашата съдебна система е разпробита отвсякъде. Всеки се купува срещу подходящите суми през съответните хора.Пародия пълна. Закона е само за бедните и неудобните .

44

ПроСоТо

преди 4 години

обаче се съмнявам "домашното лечение" да му помогне..

43

ПроСоТо

преди 4 години

значи са верни слуховете,че са изписали филчевия..

42

филчев марш в затвор

преди 4 години

Докато Филчев беше прокурор нито един мафиот не беше осъден, той се грижеше лично за това с неграмотно написаните обвинителни актове.

41

Анонимен

преди 4 години

Мултигруповия глав прок. На стадиона!

40

Анонимен

преди 4 години

Убиееееец! Ти ли ще ми даваш акъл бе ***!

39

ФИЛЧЕВ В ЗАТВОРА!

преди 4 години

СЛУЧАЯТ ПОЛФРИЙМАН Е ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО ОТ ПРЕСТЪПНОТО НАЗНАЧАВАНЕ НА ГЕШЕВ ЗА ГОСПОДАР ПРОКУРОР И ЗАЩИТНИК НА МАФИЯТА И УНИЩОЖИТЕЛ НА ВСЕКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОТИВНИК - РАЗБИРАЙ СВОБОДНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК! НАРОДЕ НЕ КОМЕНТИРАЙ ПОЛФРИЙМАН - ГУБИШ СИ ВРЕМЕТО! АКО СИ ТОЛКОВА МЪЖЕСТВЕН И СЪСТРАДАТЕЛАН КЪМ ЖЕРТВИТЕ ТО СТАНИ И ПРЕГРАДИ ПЪТЯ НА ГЕШЕВ КЪМ ВЛАСТТА! УТРЕ ЩЕ Е ВЕЧЕ КЪСНО!

38

Анонимен

преди 4 години

Вижте кои защитават бандата надрусани скинарчета, раздаващи "правосъдие" в центъра на София. Най-големите отпадъци , начело с лудия килър ФИЛ.....

37

Питанката

преди 4 години

Пускането на Фрийман се използва в момента с политическа цел, да се атакуват "лошите" съдии и да се пазят верните като кучета прокурори. По съществения въпрос е какви присъди се искат и се дават на убийците? И защо закона разрешава да се пускат след половин присъда? А колко убийци се разхождат не обезпокоени от Прокурата и МВР?

36

Анонимен

преди 4 години

Давайте, пишете, защитавайте убиеца Джок, плюйте българите, защото няма да си получите жълтите стотинки!

35

Анонимен

преди 4 години

100% истини каза Филчев! Костов отдавна трябва да търка наровете в затворите за пладнешката приватизация! Човекът разказа как се прескачат стъпала в кариерата на съдии и прокурори, за соросоидските стипендии на г-жа Куцкова и много още съдии и прокурори, получаващи без свян и срам парите от разни съмнителни организации!

34

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА ИМА И ЧЕСТНИ СЪДИИ И ТЕ НЕ СА МАЛКО!!!НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОЦЕНТА НА ПОДКУПНИТЕ СЪДИИ И НА НЕКАДЪРНИТЕ СЪДИИ Е ОГРОМЕН СЪЩО!