30

Георги Илиев Митев

преди 2 години

В предишния коментар е : " .. ... свойта къща . "

29

Георги Илиев Митев

преди 2 години

Стихотворението 'Гласът на България" : Чуя някой да пищи и да врещи , някой глас да извиси и журито веднага се обръща и привлича го към своята къща . Ако можеш да крещиш публика ще покориш . Ако знаят , че си кой феновете са безброй . Страх ме е , че този писък ще те доведе до дрисък . Жури много не мисли крясъкът ще победи . Автор: Георги Илиев Митев. София, България (2021).

28

ай сиктер

преди 4 години

Не гледам Босфор, Бардак"нова"тв и производните им.Пълни с шуробаджанашки простафеловци,турски сапунки и излишни режисирани''шоута".

27

Мурат

преди 4 години

Има ли още живи олигифрени които гледат подобни телевизионни ***!??

26

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ОДА ЗА БОЙКО БОРИСОВБОЙКО от всичко разбира. Вожда пред нищо не спира. Всеки проблем ще реши. Никога Той не греши. Бойко признат е спортист: каратист, тенисист, футболист. Доктор на пожарникарските науки. Не е като някои неуки.От сега и занапред Бойко е езиковед. Изборите нашият месия все печели ги на вересия. Личният му лекар-Лъчо вече е доцент. Бойко пък се цели...в бъдещ президент.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014).Трето поколение репресиран и второ относно образованието.

25

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2019).Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.

24

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ПОЕМА ЗА ИРИНА БОКОВАИрина-богинята една за всички времена. Ирина "звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва, за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014). Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.

23

Анонимен

преди 4 години

Катеричката Евро?

22

Мюсюлманин

преди 4 години

Гладах една порция и взех... Да се кръстя. Дано Аллах ми прости.

21

do 23

преди 4 години

Стига си рекламирал бтв. Кой нормален човек гледа филми по телевизията, след като ги има в нета?

20

Пипи дългото чорапч

преди 4 години

Още дават ли такива глупости по бтв.Не гледам този канал както и много други.Еро и Сашко,страшно жури

19

Наблюдател

преди 4 години

За 50 000 лева какво ли не са готови да направят хората.

18

Анонимен

преди 4 години

Щом няма Брадатата жена няма да го гледам!

17

Анонимен

преди 4 години

Журито избива рибата ....Любен Дилов,Славена Вътова, Катето Евро и синчето имат издадени страхотни песни и са виртуози в музиката. Падението няма край в тая държава,за кинти всички от всичко разбират.

16

Гротеска

преди 4 години

Това тъй наречено "шоу", май най е предназначено за да дава възможност на повечето от членовете на тъй нареченото "жури", да се лигавят на макс и да си продават евтините номера и показват смешните си комплекси....Пълен смях и позор!

15

Anon

преди 4 години

Кои са тези от журито? Защо са съдии? Баси глупостите

14

Сънчо

преди 4 години

Мама и син набутани в едно шоу:) - И после някой да седне да ми обяснява, че нашите Tv-та, не били шуробаджанашки...:)

13

Анонимен

преди 4 години

Искрено съжалявам че Ицо Хазарта се е забъркал в тая тъпня. Останалите- те са си точно на мястото.

12

Чао от остров мао

преди 4 години

Хубаво предаване ама не го гледам... Чао...

11

анон

преди 4 години

Чудя се що ли ви посещавам тъпия сайт изобщо... Телевизията я спрях преди години... май и вашия сайт ще спра, като гледам какви "новини" ми изтърсвате. Доста по-добре ми се отразява разходка в планината вместо подобни Глупости!