Снимка: bTV

Нова доза разностранни претенденти за слава ще влязат в битка, за да преминат в следващия етап на шоуто "България търси талант".

Танци, бойни изкуства, изумително силни мъже, колоездачи с впечатляващи изпълнения, екстремни циркови номера, огромна панда, кукловод с чувство за хумор, мъж с токчета и малки акробати ще покажат идейни изпълнения в битка за наградата от 50 000 лв.

В неделната вечер зрителите на bTV ще видят защо Ицо Хазарта ще се позабавлява с изпълнение в бърз ритъм, а Катето Евро ще се окаже изненадана от неочаквано сценично представяне. Славена Вътова искрено ще се възмути от "пълна глупост", а Сашо Кадиев и Даниел Петканов ще се притеснят сериозно за екстремен спортист с възхитителна техничност. Водещите ще козируват пред красива дама, а Любен Дилов-син ще предупреди не един и двама да внимават да не го разочароват. Писателят ще получи "китка", докато на на сцената се качва митологично чудовище.

Емоциите в залата на "България търси талант" ще варират от ужас и страх до танци, целувки на участници с водещите и "ментално свързване" с журито.

Кой може да накара Катето Евро и Любен Дилов-син да рецитират Шекспир, впечатлява ли се Ицо Хазарта от иновативни рими и кой ще успее да "свали шапката" на Мис България 2006 г.? И още – какво ще представят артисти от Румъния, каква може да бъде "изненада в куфар" и ще получат ли одобрение "вулгарните таланти"?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase