25

Шенол

преди 4 години

Нищо не е това. За тая кола, да я докопам, 350 ще направя с нея. Мойто Ауди осмица, 4.2 осмака дизелов, 280 ги лепя без да ми трепне окото само по магистралата за Благоевград. Табелите с номера мажа с грес и не ги луви камерите на полицаити

24

Анонимен

преди 4 години

Неква консерва дигнала 270 и за това има статия?Наскоро Kawasaki H2R вдигна 405км/ч. Нема новина. После биха рекорда - 16 секунди от 0 до 300, пак нема новина. После неофициално показаха 458км/ч със същия мотор - мълчанието на агнетата...*** как изглеждало 270? Ми бавничко.

23

Рашо БМВ

преди 4 години

Хаха, то голям праз, аз със мойта седмица, 5 литровия мотор на гас съм прайл на Тракия 310 скорост, нощно време докато няма хора, а е *** на 15 години.

22

S8 300km/h

преди 4 години

Кви са тия смешни скорости, аз у София ги вдигам тия километри, а на магистралата пускам круиз контрола на 300 и заспивам

21

Разумен

преди 4 години

Ние нямаме ЮТЮБ и не сме виждали кво са 270км/ч от вътре... мерси че ни показахте! Безценен източник на новини и информация сте.ПП свако ми е карал с 280 по Цариградско и над 300 по Тракия.. така съм чувал. Според мен си измисла

20

Анонимен

преди 4 години

Само да светна списващите тази статия, в България се разработват (не само произвежда) доста автомобилни компоненти. И доста хора са в тази индустрия. Съответно аз познавам доста хора, които имат щастието да карат тестови коли на немските ОЕМ-и, за които 270 са нещо нормално. Аз лично съм пробвал BMW G14 с близо 300 км/ч, ако и да не мога да си позволя тази кола. Естествно пред-продукционна бройка.

19

до Quattro

преди 4 години

Карай си умрялата А4 ка или навярно 80 - ка, хвърляща масло отвсякъде, отдавна нямаща и половината си заводски коне и с мека вуца се присмивай на баварките, които ти разпъват ластик кога подадат газ.

18

До бате митко

преди 4 години

Искаш ли да се пробваш с моята супра?

17

Анонимен

преди 4 години

Един наскоро даже си беше заснел погребението, просто изгуби управлението и край...

16

гАзтрит

преди 4 години

Клип в тубата е водеща новина, така ли? Струва ми се входна врата за бри4ка.

15

Quattro

преди 4 години

До До 11Само да допълня че много малка част от новите BMW и Mercedes са 4х4. Но хайде със здраве.... Карайте си избушените тунинговани BMW-та и си удължавайте с това късите пи*шки. И показвайте колко сте велики, като избивате комплекси.

14

Отвътре

преди 4 години

270 в бг изглеждат точно като вътрешната страна на капака на дървените мебели, които се предлагат от погребалните агенции.

13

Кольо

преди 4 години

Баси дзвера... Можеше много над 270, ама тоя го хвана шубе :)))

12

До 11

преди 4 години

Батьо, вече новите мерцедеси и бмв та и те са 4*4, нямат ядове със снега.

11

;)

преди 4 години

- Бате Митко, а когато сняг забръска, що ще чиниш ти зимъска?- Щом снега едва покрий шосето, бързичко в гаража вкарвам БМВ-то,че въобще не е шега - Имам първа класа аз шейна!

10

quattro™

преди 4 години

Нищо особено а и в щатите няма къде да вдигне скорост по-голяма от 130 км. Зимъска да звънне да го дръпна този параход.

9

RS 6 345км/ч

преди 4 години

Аматьорски изпълнения има навсякъде.

8

Анонимен

преди 4 години

Тоя кара с 260 по немска магистрала- писта направо, а преди няколко месеца бяха засекли няква пиклa на смотаната ни Тракия с 265 км/ч. К'во ми го давате тоя клип? )))

7

Бате Митко БМВ 3.0Д

преди 4 години

Елате с БМВ баварката да видите как се режа, наказвам, дрифт, бърнаут, как жените се лепят и зарязват мъжленца с малолитражни колички, за да се возвт в на Бате Митко тунингованата немска каляска и после вътре да ги пляска!

6

Анонимен

преди 4 години

Луди