45

Соренто

преди 4 години

До Анонимен 44Какво означава премиум? Да висиш в сервиза за скапаната електроника и да кихаш хиледарки, само за да угодиш на разглезения си г*з? Жалко е да правиш реклама на автомобил нарочен за 4х4, който не може да изкачи едно смешно препядствие в реални условия.

44

Един с подобна кола

преди 4 години

Прав е анонимния от по-долу.Удоволствието идва от ускорениено, а не от скороста.Като вдигнеш и поддържаш една скорост тялото се адаптира и не е гот.Така че старите бангии дето дигали 250, ама им трябва цяла вечност и баир надолу, не ме ги хвалете. Кефа е като натиснеш газта да залепнеш за облегалката за няколко секунди и после да върнеш в нормална скорост, а не да се хвалиш с барутника колко вдигаш или за колко правиш София -Бургас.

43

Анонимен

преди 4 години

Тука някакви корейци се намесили под статия за щатска кола. Тази кола както и баварци и аудита са премиум клас автомобили които с киа да се сравняват е жалко смешно. Клоун купи си премиум автомобил и тогава се сети за киа

42

Анонимен

преди 4 години

Специалист ама без каска, направо си проси боя

41

еха

преди 4 години

Хасфлатът е почти, като този на баце. А шофиращия - пълно дърво, подаваше мигачи и се връщаше в дясна лента, когато е свободна. Абе *** - слалом между колите и после в най-лява, и светкаш с фарове на всеки, който ти се изпречи!

40

Соренто

преди 4 години

До Sorento??Каза бай ***- инженерът на чушкопека... Нямаш представа колко са напред корейците.Апък Сорентото си е на базата на Митсубиши Паджеро с американска раздатка и върши работата, за която съм го взел с много по-евтина поддръжка от ЛК или Ауди.

39

Sorento??

преди 4 години

Хехех да бе написал Ленд Круйзер или Г класа да ти повярваме. Киа??!!! Че те в 21 век вилица не видели а ядат с клечи та кола и то 4х4 ли да направят?? Хехе

38

Соренто

преди 4 години

До ooooВ най-голямата снежна виелица за последните години Ауди не видях. Разхождахме се само 2 Кии и полицаите с голямата Лада. На другия ден като утихна вятъра и изчистиха улиците излезнаха и "германците". Така че, ае малко по-полека с рекламата, ако обичаш.

37

Анонимен

преди 4 години

На български се казва "скоростомер"! Ама кой ли ги мисли тези неща...

36

Анонимен

преди 4 години

До 220 км на аутобана тук в германия съм развивал но ме хвана шубе и върнах газта. За момент си представих как автомобила излита и се разпада. Над 120 км скороста е убииствена адреналина скача до небето а това е опасно за водача. Господ не ние направил нито да летим нито да се движим с високи скорости. Направени сме да се движим пеша или с конска каруца или магарешка. Хем се возиш в каручката хем се наслаждаваш на въздуха тревата небето цветята полята нивите и момите. А сега я няма тая красота.

35

избирател

преди 4 години

:)

34

Пепи

преди 4 години

Мойто клио - 1.2 двигател моно инжекция с газова уредба и чип от Ники Омегата за по добро изгаряне на газта,дига от траянови врата надолу към Пловдид има нема над 220 километра.Ама затварям прозорците и спирам музиката че нещо прекъсва.Мисля си ако сменя филтъра на купето,дали ще вдигне 240 километра.Също чистачките при тази скорост малко се деформират.А мисля и задните седалки да ги махна.

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Не ми се вярва, за банката за органи да остане нещо. А преди време гледах един италиански филм. Гангстери щяха да обират банка. Най-младият от тях нещо са забърза и шефът го извика и му каза "Запомни, господата никога не бързат. Умните хора си разчитат така времето, че да им стига винаги."

32

oooo

преди 4 години

Нема 4х4, AWD, Symrtrical и Сие. За зиме има quattro - другите бутат а quattro просто си върви.

31

13

преди 4 години

Скоростта е много висока, аз не смея да карам по-бързо от 120км по магистрала. На аутобана може да няма ограничение, но там стават и най-тежките катастрофи. На двигателя трябва по закон да се слага чип за ограничаване според опита и историята на шофьора, защото ако някой току що взел книжка подкара такава ракета с 300км може да направи голямо меле. А който иска да си тренира има писти, на които е сравнително безопасно.

30

Иво

преди 4 години

Аудистите и най вече комплексираните баваристи да започнат хейта сега

29

Анонимен

преди 4 години

Сега очкавайте поне 10 празноглавци да скочат е БйеЕнВйето на 25 години и да дадат яко газ по пътя. И после ще има материал за нови новини и за банката за органи.

28

Х5

преди 4 години

Ей нахален народ и в Германия, тоя не гледа ли в огледалото, че отзад Х5-цата му светка през цялото време.

27

Сп??нс

преди 4 години

Влязах да прочета коментарите на разни ***, и не останах разочарован - всеки втори вдига над 300 от светофар до сфетофар докато отива на работа.

26

Анонимен

преди 4 години

Всяка сериина кола с над 160 коня и 6 скорости можеш да я изцедиш и да дигнеш 250-270км/ч ,'работата е че този звяр , докато го настъпиш и за няколко секунди е над 200. Преди време ме возиха с едно ферари, как те залепя на седалката ... Направо се дървиш от кеф. Без значение че не вдига повече от 140