31

Анонимен

преди 4 години

Закривай мутрагенските курорти

30

До 30

преди 4 години

Естествено, че има. Exit scam му се казва на това. И аз искам някой ми обясни как туроператор фалира. Масови взимат парите предварително (някой да е пътувал , без да е платил на 100% към ТО ?!?), а плащат на хотелите 60 дни след фактуриране. Лешояди и кръвопийци ... това са те. Кой има нужда от такива посредници?!?!? Дано дафалират всичките до 4-5 години.

29

Митко

преди 4 години

Кой е този "специалист" Димитров, че не се свещам. Книжен плъх.

28

незапознат

преди 4 години

което не ми го побира главата е как ще движиш МИЛИОНИ туристи всеки сезон и ще фалираш!? нали се предполага че туроператорът си има някакви твърди комисионни , които прибира от хотели и клиенти.

27

Анонимен

преди 4 години

Ами.. честно да ви кажа няма да рИва от мъка..Дори тайничко се радвам , че ще е по малко гъчканицата и оттам натам щат не щат ще свалят цените.пък ако не свалят..Тунис Гърция, Турция, Малдивите ей ГИ...зА ВСЕКИ ДЖОБ ПО НЕЩО..

26

Анонимен

преди 4 години

защо сте сложили снимка на азалия спа хотел ?!

25

Анонимен

преди 4 години

Те и Астрал холидейз гризнаха дръвцето, покрай Кук, сега ще се опитата да надуят балона на задълженията, преди да обявят фалит.

24

турист

преди 4 години

По мое скромно мнение времето на т.н. организиран туризъм, бавно, но сигурно свършват. Все по-малко хора предпочитат да ходят на почивка под строй на ол. инклузив, което, аз оприличавам на пионерски лагер. Всеки хотел си има сайт и при ранно записване се постига отлична цена.Посредниците изяждат печалбата на хотелиера и предлаганото качество на туриста.Да у нас съществува проблума с балкантурист - манталитета и на хотелиери и на туристи, но и това ще отмине.

23

Анонимен

преди 4 години

Разибраме,че печалбите на мутроморието са огромни само от загубите им от Томас Кук,като добавим и другите туристи,които не ползват Кук сумата е огромн. Кави данъци плащат на държавата? 10 процента ли? Защо след като печелят толкова имат 9 процента ддс,и с пари на работещите бг се правят техните реклами за чуждия пазар?! Кой плаща охраната от полиция сезона? Народа. Народа е настроен срещу мутроморието и го бойкотира,не иска и да им плаща раходите.

22

български турист

преди 4 години

Ама грам няма да ми липсват пияните английски *** и *** по Слънчев бряг и въобще навсякъде! Цяла Европа е пропищяла от тях ! Да си стоят на скапания мухлясъл остров и там да си къркат до припадък !А на нашите "хотелиери"-далавераджии може пък пак да си спомнят за българския турист .

21

Това е капитализма

преди 4 години

Капитализъм е драги хотелиери!Едни успяват, други фалират.

20

Анонимен

преди 4 години

Прогонихте местните, сега ще си сърбате попарата.

19

ако

преди 4 години

ако аз фалирам-държавата ще ме подкрепи ли , А?работодателят не ми изплати 13 заплати, имам изпълнителен лист - и нищо не мога да му взема - еееее, що тая т.н. държава не ме подкрепи и да ми плати , ами ще плаща на милионерите, дето са експлоатирали служителите си и работниците си, отделно дето цените им са до небесата - като смучеха, плащаха ли данъци, А ,а, ААААААААААААААА ?

18

Мен

преди 4 години

Твърдо съм против с моите пари да се помага на тези, които съсипаха черноморието. Фалита е нормална част от капитализма, да се оправят както могат. Аз ако исках да им дам пари щях да ида в бетонните им коптори и да си ги харча при тях. Само че предпочитам спокойствието и чистотата на Гърция.

17

Анонимен

преди 4 години

фалит на мутропитеците, бетонирали и окупирали с крадени пари хубавото ни Черноморие! Колкото по-скоро, толкова по-добре!

16

Анонимен

преди 4 години

Следващия път да мислят с тези договори с отложени плащания! Твърдо съм против държавна подкрепа! Иначе на теория са полупразни, лятно време не издържа водопровода и ел.мрежата

15

Анонимен

преди 4 години

след сезон - по документи 50% от легловата база била празна.Сега като едните ще сдават багажа се оказва че били пълни само с фалиралата компания.няма как да им вярвам на хотелиерите, но има шанс да разберат как се чувства нормалният работник по тези комплекси като не му платят заплатата.

14

timothy

преди 4 години

И защо пак държавата трябва да се меси и да спасява частни фирми от фалит? Направил си хотел, сключил си договор, има си клаузи - да са мислили предварително. Другите хотели, които не работят с тази фалирала фирма, как се оправят? На тях да не би да им помага някой, ако не могат да си запълнят хотелите? Аре стига глупости. Да фалират, и без това са повече от необходимото.

13

Анонимен

преди 4 години

Не съм го виждал тоя томас кук на морето.Какъв е? Висок ли е, нисък ли е?

12

Анонимен

преди 4 години

До РуснакЧе те хотелите от началото на демокрацията минаха в руски ръце, ама не при колхозници като тебе.