10

Анонимен

преди 4 години

Оказва се,че огромни суми хотеиерите печелят само от Томас Кук,а тези,които не ползват Томас Кук? И въпреки това имат 9 процента ддс,реват за привилегии. Колко печели държамата от туризма по морето последните 10 години?

9

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че ще бъдат извозени! Хотелиерите пък още повече извозени!

8

Шоп

преди 4 години

За фалита на Томас Кук се знае от година, но Бъл...Еър подписаха балъшки партньорски договор, притиснати от Калинката на минТур минустерството.

7

Анонимен

преди 4 години

Не стига, че ДДС -то само за тях е 9%, ами плачат за още! Ние им плащаме рекламата, те давят деца в басейните и ритат туристки по фоайетата. Има си управление на риска, добри практики на услугите и застраховки. Онзи ден една проплака, че ще наложело да вземат кредит??!! Ами всички сме на кредит госпожо! На Запад и у нас големите вериги плащат 30-60 дни след доставката. И то не за услуга, а за продукция и стоки!!!! А тези дори получават авансови суми с почти година предварително! Айде у лево!

6

Анонимен

преди 4 години

що пък за наша сметка ще извозват британските пианици?! Бойко да ги товари на вагони за въглища, по един шут отзад и да не идват повече тука

5

Гаранция

преди 4 години

Ще бъдат извозени ако си платят.В българия няма безплатен обяд.Тези туристи ще съжаляват че са дошли у нас.

4

Анонимен

преди 4 години

А на българския оператор ние ще платим от нашия джоб, в лицето на държавата, вероятно?Искахте повече британски туристи - честити да са ви, и честит фалит на номориет

3

Мръсни нихилисти

преди 4 години

Загрижени за алкохолизираните британски туристи. А дали българските хотелиери ще си получат парите не ви дреме, а!

2

Жо

преди 4 години

До Бирено мече"Извозени" ми звучи натоварени като картофи."Репатрирани" пък е насилствено транспортирани.Трябва да се каже- осигурен им е транспорт.

1

Жо

преди 4 години

"ИЗВОЗЕНИ"- звучи двусмислено!