19

ЗзЗ

преди 4 години

До 34а ти какви умения имаш че да те финансирам? И защо някой друг трябва да си продава имуществото че да финансира теб? Нали ти говориш за общо благо? Би следвало ти да си за пример на собствените си идеи. Продай си имуществото, финансирай разработки, раздай ги безплатно на другите и после ела и кажи че моделът ти работи. Защо не искаш да направиш така? Защото другите трябва да харчат, но не и ти?

18

Bad Company

преди 4 години

До Анонимен 30Щастливец си ти:). Остров "Утопия" или "Мъглявината Андромеда" ...........избора е твой. Мечтите са хубаво нещо. И са безплатни.:)

17

Анонимен

преди 4 години

До ЗзЗ" Говорим на различни езици с вас двамата." - ами хаде да говорим на един и същи език - отговори на въпроса ми от пост 17

16

ЗзЗ

преди 4 години

До 28имаш компютър или телефон- тоест имаш някакви финанси. Тоест можеш да си продадеш нещата и да финансираш разработването. Но не искаш нали?

15

ЗзЗ

преди 4 години

До 26 от теб виждам само обвинения по мой адрес. Последното е че ми е "ограничен мирогледа" само че ти си този който не може да приложи нито аргументи нито примери за тезата си.

14

Анонимен

преди 4 години

До 26ти разбираш ли че разговаряш с 2 различни човека? Мои са коментари: 25,20 и 17. Та хайде отговори де

13

Анонимен

преди 4 години

До 22не, не мислиш за това. Ето например климата върви към трайно засушаване. Необходими са нови сортове храни които да са по-резистентни на суша и болести. В България все още има селекционери които се занимават, но страдат от липса на финансиране. След като си толкова загрижен, защо не вземеш да продадеш всичко което имаш и не финансираш разработките? Или си от хората дето правят помен с чужда пита а?

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Напредъка на света няма как да мине през крадци и мързеливци.

11

Анонимен

преди 4 години

До 18Ако мислех едностранно, щях да давам заключения. Вместо това ти зададох въпрос и ти предоставих възможност да отговориш. Та ще отговориш или не?

10

Анонимен

преди 4 години

До 16той съда реши и че в нито една страна в ЕС хората като цяло не възприемат логото с трите наклонени линии да е свързано с Адидас...

9

Анонимен

преди 4 години

До тоя с мъдрите мисли.остави софтуера и отворените кодове на страна и погледни над физическия свят. Я ми обясни, ти би ли си бръкнал в джоба и инвестирал няколкостотин милиона в нещо, което после някой друг ще изкопира за почти-без-пари?

8

Bad Company

преди 4 години

От доста време живея в Италия, та да ви обясня кратичко. За италианците "Веспа" не е просто средство за предвижване. Веспа е един култ, традиция, гордост. Няма италиански тинейджър от шейсетте години насам , който да не е возил гаджето си на "Веспа". Няма и италиански филм в който Веспа да не се появи. За това им е толкова болно когато китайците я крадат безочливо.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Абсолютно съм ясен.Най-бруталната кражба използвана и до сега за скапаната руска пропаганда е от Хуго Шмайзер. Понял?? "Гордостта Калашников" е една долна кражба. Факт!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Не те интересува щото истината боли. Руснаците са крадливо племе.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Не ми губи времето, че сега ще ти напиша поне 20 неща крадени от руснаците.

4

4

преди 4 години

Абе що ми дрънкате глупости бре!! Значи някой ще влага пари , мозъци и време да разработва нещо и китайчета и русначета да го ползват даром??? Че как да стане тази работа?

3

Bad Company

преди 4 години

Понеже това ми е работата веднага мога да ви изброя наизуст поне десет западни автомобила копирани от китайците като дизайн. Останалото е гола вода.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3По голяма глупост скоро не бях чел.

1

Защо изобщо

преди 4 години

Се пускат китайци на пазара?Европа за европейците!