47

славянин

преди 4 години

Тези атлантически п.д.руги вече се чудят какво още да извадят от задниците си, за да направят поредната мръсотия на Русия! Да забранят на собствените си ''астматици''-мутанти да участват в световни спортни събития е най-правилното нещо, което трябва да направят, но понеже са ''честни демократи'' разбира се няма да го направят! Намират се в деветата глуха на изчерпаният отвсякъде капитализъм и се чудят как да отклонят вниманието на световната общественост от пълната си безизходица!

46

Анонимен

преди 4 години

И мен не ме интерсува Русия,но русофилите не са съгласни.Те искат тя да управлява в България и са готови на всичко за това.Сега ще налупат минусите,за да докажат това.От Русия идва само корупция,бедност,алкохолизъм,неуважение към другите и т.н.Тая Русия е опсебена от мания за величие и всякакви други комплекси, културни, исторически и др.

45

Безразличен

преди 4 години

Нито мразя Русия, нито ме интересува. Да стои далеч от Европа, от България, да спре да се меси във вътрешните ни работи, да спре да извършва подривна дейност и да краде територии. За всичко останало, на нас младите Русия ни е БЕЗРАЗЛИЧНА. Панимаеш?

44

Анонимен

преди 4 години

Ако изхвърлят блатото,ще има малко по-честни игри.Навсякъде има допинг,но да се толерира на държавно ниво е недопустимо.Трябва да се изхвърлят за 5 години от всички международни състезания.Това е единственото правилно нещо,което могат да направят за доброто на спорта.

43

Анонимен

преди 4 години

Вън руските измамници от спорта!

42

Анонимен

преди 4 години

Руските ясно, кажете за американските и европейските астматици? Докога с различен аршин за едните и за другите измамници?

41

Анонимен

преди 4 години

Недей така за тази тенесистка, че тя нали беше първата любов на Гришо.

40

Мистър стероид

преди 4 години

Като гледам бичепса на една американска тенесистка, тя не взема допинг, тя се храни с него.

39

учен

преди 4 години

ЖАЛКИииии ЖАЛКИииии..Жалки !!! Да те обвинят за ДЪРЖАВНА НАСИЛСТВЕНА допингманипулаций ..СРАМ ! АЗИАТСКИ МОНГОЛОИДНИ *** НОМЕРА......В СОЧИ ...агенти на КГБ до ПРОБИЕ ДУПКА в стената на лабораторията...и да подмени пробите ...СРАМ ...за всяко ЦИВИЛИЗОВАНО лице....но не и за *** ! На олимпиадата -СЕУЛ -88 год. всички медикаменти за соц. страните ги държеше и раздаваше СССР - те дадоха на БГ щангисти заразени медикам. ГЕРМАНИЯ САМА анулира всички резултати на спортистите от ГДР ! ДОСТОЙНО

38

kirasirrav

преди 4 години

от доста време не гледам почти никакви спортове - аман от химия, съдийски реверанси, уговорки, купуване на мачове и срещи и удари под пояса; явлението е повсеместно в световен мащаб

37

бай ганю

преди 4 години

след 3 дни от кремъл ще излязат с декларация че светът им е крив и никой другслед 3 дни пак ще нарекат бялото - черно жалко за спортистите които спазват правилата но май заради нарушаващите ще изгорят и останалите(ако има такива в русия)

36

Кратун

преди 4 години

Обяснвнието е ясно. Данните са трити от зелени човечета ..... без опознавателни знаци.

35

TT

преди 4 години

До Калеко Алеко- ТТе ще си направят собствени олимпийски игри...Освен"великата" рассия ще участват спортните гиганти ЛНР,ДНР,Сев.Осетия и браЦка Венецоела...

34

Анонимен

преди 4 години

Либерастите здраво подрпръцкват под големия мечешки xуй.И се чудят каква простотия да измислят за да им го забива мечката още по-надълбоко.Давай Мечо.

33

Само да отговоря

преди 4 години

Защото *** са се заблудили, че живеем в демокрация и има свобода на словото, може би.

32

Само питам

преди 4 години

Защо проруските коментари се толерират?

31

Калеко Алеко

преди 4 години

Болните амбиции на колхозниците да се докажат на всяка цена са опорочили не едно и друго спортно събитие ... На принципа целта оправдава средствата кремълските стратези са готови на всякакви манипулации, без да ги е грижа за принципите които погазват и здравето на спортистите им ... наред със санкциите и контрасанкциите, на Путинова раССия трябва да се наложи "ембарго" и в областта на спорта, нека чибу.рашките се състезават с тези с дръпнатите очи и тюбетейките, в пределите на евроАзия ... !!!

30

балама

преди 4 години

Хубаво е сега, братята Уйлямс и оня, дългия плувец, Фелпс, да поведат една кампания "Чист спорт за мирен свят". За да е лудницата пълна.

29

Анонимен

преди 4 години

Империята на злото отново надигна глава. Време е да получи подоваващ удар!

28

!!!!

преди 4 години

Хакерите от НАП си горно имат отговор🤔