8

Анонимен

преди 4 години

Чакайте сега!Аз след максимум 30 години ще съм в "двата квадрата" на Вероника. К'во ме боли шмайзера дали ще има затопляне или апокалипсис след 100 години?

7

Анонимен

преди 4 години

Грета и другите зелени да заживеят като индианците за да спасят земята. От всички пластмасови отпадъци на земята 90% се падат на Африка и Азия в Европа най-малко замърсяваме, но ни проглушиха ушите за климатичните промени, които винаги ги е имало и Грата колкото и да се напува не може да спре слънцето да свети и гората да се разлиства.

6

Анонимен

преди 4 години

Още през 90-те години бях писал в един сайт че природата ще си отмъсти на безотговорните Капиталисти. По онова време климата започна да се променя. Летата започнаха да стават по топли а зимите по кратки. Понеже помня летата и зимите от 70-те и 80-те години започна да ми прави впечатление че през ноември температурите бяха 15 градуса което никога нее било. След 2000 г. нещата започнаха още повече да се влошават и дойде момента на 40 градусовите температури. А племената спеха и си бъркаха в носа.

5

Факт

преди 4 години

Светът наистина ЗАГИВА . И нищо няма да спре този процес . НИЩО ...... По простата причина , че хората масово предпочитат да постоят на площад с цветенце , да пуснат "лайк" във социалните мрежи или да изпратят емотиконче със сълзичка ВМЕСТО ДА НАПРАВЯТ НЕЩО по въпроса . Държавите масово предпочитат да вземат някакви пари ,наречени глоби КОИТО ДА ИЗХАРЧАТ за "административни нужди" а световните лидери не смеят да гъкнат срещу алчните за пари компании- основни спонсори на партиите им.КРАЙ.

4

шматка

преди 4 години

Чичо Тръмп каза да не се пуашим

3

Анонимен

преди 4 години

Проблем с климата има, но истерията, която е обхванала огромна част от Европа е антипродуктивна и няма да доведе до нищо. Докато не се седно спокойно и с качествен анализ на учени да се набележат адекватни мерки, които ще подобрят климата без да нанасят съществена вреда на начина ни на живот, няма да има подобрение. А използването на деца, още повече такива с аутизъм като Грета Тунберг за постигане на политически цели е гнусотия, която дори нацистите не са си позволявали в такива размери.

2

Анонимен

преди 4 години

Не ми дреме ми, и без това белият човек изчезва за кой да пазиме за ннеграта или сциганите!

1

ПЕНКО

преди 4 години

СЕПТЕМВРИЙСКИЯТ СНЯГ В ЕВРОПА Е "ЗНАЧИТЕЛНО ЗАТОПЛЕН " !!!!!!!!!!!!