28

Анонимен

преди 4 години

Тази Гретхен защо не ликвидира семейството си нали иска по-малко вредиш на околната среда да има.

27

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно спукана е работата на немската автоиндустрия а от там и на държавата им.

26

Анонимен

преди 4 години

Обаче как си личи че цялата тази истерия е добре организирана PR кампания на задкулисни кукловоди. Веднага изкараха децата за лице на кампанията, лозунги "ние сме бъдещето на планетата" дрън та пляс и запазено местенце във всички медии. Естествено цялата тази пресилена истерия лъха на фалш и финансови интереси.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Аз след максимум 30 години ще съм в "двата квадрата" на Вероника. К'во ме боли шмайзера дали"А децата ти? А внуците ти? Поне те не искаш ли да живеят? Заради разбирания като твоите сме на това дередже!

24

Анонимен

преди 4 години

Поредните глупости на задкулисието! А тази грета да се намесят социалните да я отнемат от родителите й, прилича на зомбирана!

23

Дъ Клаш

преди 4 години

Българин будист с психични отклонения мислещ се за японец-китаец и индиец ендовременно и претендиращ че е бял а не кафяво жълто дръпнат па и със сини очи.Всякакви откачалки се навъдиха напоследък тук.Жалкото е че здравната ни система отделя все по-малко внимание на хората с психични заболявания и местата в лудниците недостигат.

22

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че загива. Толкова ид0ти са се загрижили, че няма шанс да оцелее.

21

Анонимен

преди 4 години

Момичето вместо да го лекуват защото е с аутизъм и синдром на аспергер от аутистичния спектър родителите й са тръгнали да я развяват по света като знаме.

20

Анонимен

преди 4 години

Това е съвсем сериозно шведските псиопати искат да се яде човшко месо заради глобалното затопляне, което беше глобално застудяване преди 30 години от скоро вече са климатични промени и едни пари се въртят.

19

Анонимен

преди 4 години

Нещата ще утихнат с идването на зимата и всякакви грети, мрети и тем подобните жадни за слава и внимание въздухари ще си намерят някакво ново хоби за събиране на лайкове в социалните мрежи.

18

Анонимен

преди 4 години

Грета няма да ражда заради глобалното затопляне и да не разхищава още ресурси. Браво на момичето.

17

Дъ Клаш

преди 4 години

Дръпнат бял и синеок няма ама щом казваш.А и не с лошо кажи го на индииците че не са будисти.Дръпнат китаецо.Ахаха.Сбъркан народ

16

Дъ Клаш

преди 4 години

А бе будисте кафяв.Как шсте 500 млн като само по поречието на Ганг и около Тадж Махаль сте към милярд и 500 илядо говедценца?!

15

ined

преди 4 години

Има малки лъжи, големи лъжи и статистика. А лъжата за "Глобалното Затопляне" е по-голяма и от статистиката.

14

Веско

преди 4 години

Ами първото нещо което трябва да направи човечеството е да спре размножаването! Аман от умиление пред зачохлени бременни и лозунги "да нахраним бедните деца". Нахранихте 1 милард гладни и сега имаме два милиарда гладни. Ама бизнеса ги смята по-друг начин: два милиарда повече продадени смартфона примерно.

13

Анонимен

преди 4 години

грета смразява водоеми с този поглед и така бори топенето на айсбергите. да каже също така колко карбон произведоха самолетните билети на 6 членния екипаж на яхтата за връщането си до германия и колко карбон щеше да бъде произведен ако беше летяала на глупавата си конференция самичка. циркове. идва климатичния десятък скоро. гответе се. новата религия - промяната на климатя.

12

Дъ Клаш

преди 4 години

Будисте как шсте 500 милиона *** индиискоте манусти са кум милярд и 500 милиона.

11

АТАКИСТ

преди 4 години

Морският живот в моретата загива, не моретата, како Петя!

10

Хехе

преди 4 години

Нещата отдавна можеха да се оправят за всичко са виновни Дойчовците докато франсетата пускаха 1.1 литрови малолитражки дойчо им се подиграваше как колата му била В8 600 коня с 4 турбокомпресора.Това е.А Грета е мноу готина .

9

Анонимен

преди 4 години

Земята не загива!!!Цивилизацията загива и ние вървим към собственото си унищожение.Слънцето има енергия за още 5 млрд години!!!Така че ние и да изчезнем земята пак ще съществува!!!А и не ни се полага да я обитаваме защото не ценим нищо от това което планетата ни предлага!В бъдеще ще има още повече температурни аномалии и катаклизми но те ще влияат на нас а не на планетата!!!На нея не и пука кой живее на повърхноста и!!!