11

До 10 Решението

преди 4 години

Не съди по себе си за другите!

10

😀&#1

преди 4 години

Като уволнят всички в кат, от чистачката до директора и се заменят с 18 до 20 годишни които нямат и не са имали никаква връзка с хора от ведомството и се наемат инструктори за обучение от холандия или англия. Тогава ще станат по-безопаснй пътищата.

9

Решението

преди 4 години

Решението е само едно - да се изрине асфалта от всички пътища и да се замени с павета,или още по-добре всички пътища да са черни,с много дупки и бабуни и други неравности. Само така на шумахерите ще им се наложи да карат с 30-40км/ч и съм убеден,че смъртните случаи ще намалеят значително.Ние не сме дорасли ментално за съвременни пътища.Не сме дорасли и за нищо по-мощно от 2 живи конски сили.Това ни е проблема.

8

Анонимен

преди 4 години

Стига сте дрънкали за тая скорост. При комшиите от север междуградските пътища са със 100 км ограничение, но няма толкова жертви. Е, скоростта ли е проблема? Какъв е процента на жертвите при ПТП на магистрала, където скоростта е винаги висока, от общия брой жертви, всеки може да види в статистиките. Пак ли скоростта Ви е виновна?

7

Българин 1

преди 4 години

Докато има такива"дърдорковци",които само си" чешат" езиците нищо няма да се промени към добро!То не са институти,то не са агенции,отчети анализи,програми,комисии и още една "камара" от тоя род!И като резултат-все повече катастрофи с повече пострадали!!!

6

Анонимен

преди 4 години

За 2-3 милиона лева + колкото ще са нужни за камри, може да се направи СИСТЕМА ПУШКА! Всяко провинение, ще се засича и отчита на секундата. След 2 седмици, като им виснат муцуните, като на бити магарета, защото са наплющели по 30-40 глоби, такова внимателно и добро каране ще има, че няма да повярвате, че преди тва са карали, като ненормални.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще гласувам против Гроб!

4

Анонимен

преди 4 години

Краткия отговор - не!Кофти матерял сме.

3

Анонимен

преди 4 години

Защо Германия да гледаме? Нека видив комшиите. Те имат също пътища, за разлика от нас.

2

Анонимен

преди 4 години

То у нас сме имали пътища ли?Да не сте случайно погледнали към Едирне и на юг?

1

Анонимен

преди 4 години

Нито един път или магистрала не оговаря на натовареният трафик. Пътищата ви не са правени за мощни и бързи автомобили а за Москвичи Лади Жигули и Волги. Които са ходили в западна европа знаят какви пътища и аутобани имат тук, не случано по немските аутобани няма ограничение на скороста. На аутобана с БМВ съм развивал до 270 км в час. Повече не посмях защото това е страшна скорост при която адреналина хвръква до небето и целият започнах да треперя.