9

ibrqmAli

преди 4 години

дайте малкото *** в ЦСЗ да му изкараме хастара навънка

8

Анонимен

преди 4 години

Да седи вътре да прави компания на мъжа си. Няма да го остави самичък, я!

7

Избирател

преди 4 години

Да я сложат при Цвети,ту,да се разберат за изборите.

6

Анонимен

преди 4 години

обаче госпожата е много болна защото не е в спа центъра на 5 звезден хотел , другите бабички от селата които не са виждали такова спа а блъскат по полето дали са толкоз болни -сигурно и те имат шипове и високо кръвно

5

Анонимен

преди 4 години

А бре трольо, гнилото отдавна е в милионерите-съдии на Лозьо Чернолебедев, ВКС и Боян Магдалинчев ВСС, не в Прокуратурата; я се огледай и ще видиш, че тъкмо СЪДЪТ винаги е добричкият, а ти плюеш не него, а прокурорите, които се опитват да приберат на топло откровинш престъпници, които продължават да ни обират. Е, че мнозина от тях са и спонсори на БКП - ами така е станало, съвсем "случайно", но трольовците също няма как да не бъдат засегнати, нали?Айде на протест, че като ги пуснат - пак пара!

4

House M.D.

преди 4 години

С кога ще се гледа делото по същество?

3

Анонимен

преди 4 години

Ще кажете ли имената на спец. прокуратурата?Да се знае точно. Когато БСП дойде на власт да знаем, кои хора да не бъдат вече "спец".С каквато аршин мери ГРОБ с такъв ще отмери и БСП.

2

юрист

преди 4 години

Проблема на българската държава е правосъдната система. Неправилно се внушава, че "кучето е заровено" в прокуратурата. Не язвата е съда ! Това е каста, секта, Това е сбирщина от корумпирани психопати, които си постановяват "решения" като им скимне. Да, по цял свят има случаи на решения некореспондиращи с фактите по делото и правните норми, но поне са юридически софизъм, а не откровена юридическа по.нография както се случва у нас !

1

Анонимен

преди 4 години

стига с това влошено здравословно състояние! да я лекуват в панделата, но да си стои зад решетките! милиони окрадоха, сега пак ги пускат да крадат още. цацаратурата явно е много заета да си пробута Гешев и нищо друго не ги интересува в момента!