17

110

преди 4 години

4-5 годишни разхождат куче в 1 часа през нощта? Коментарът е излишен.

16

Тялото

преди 4 години

Почти всички такива инциденти са с питбули и подобни. Явно Българина не е узрял да гледа такива породи. А като има деца в семейството , кучето има инстинкт да ги пази и да се престарава. Всеки собственик трябва да е наясно и да го обезопаси.

15

Анонимен

преди 4 години

Няма значение. Има си наредба да се водят на повод и с намордник.

14

Анонимен

преди 4 години

Това е проблем, подклаждан от комбинацията между неправителствените организации и мутрите. Едните упражняват натиск, за да смучат пари, а другите избиват комплексите си с отглеждането и пускането свободно на такива опасни животни. Утре този питбул може да е на центъра във всеки друг български град.

13

Анонимен

преди 4 години

Ами като срещнеш зверски мъж, какво да го правиш ако си питбул?

12

гост

преди 4 години

разстрел на гадното куче и на гадния кучкар-собственик

11

666

преди 4 години

Питбула е най-хуманното куче, той е селектиран като порода да си играе с децата. Мартин и Николай са започнали да се репчат на клетия и неназован собственик, защо така нагло разхожда отвързани децата. Според собственика, той и питбула не са нападали, не са от това раните. Децата са помирисали кортизола на заядливците във въздуха, и защитавайки баща си и питбула, децата са нахапали двамата агресори. Няма виновни в случая, освен псевдо полицаите, нахапани от децата.

10

ФРИЗЗ

преди 4 години

Собственикът на питбула да се 1.Глоби, че го води без каишка. 2.Разследва как си гледа децата на улицата в 1 ч. през нощта. 3. Ухапаният човек да се свърже с адвокат и да претендира щети за 50 000 лева, да си извади медицинско за целта! 4. *** да не ми трият коментара!

9

Иван

преди 4 години

В 1 през нощта ... питбул, малки деца ... странна комбинация. За такива ситуации една малокалибрена Беретта върши чудесна работа за самозащита.

8

СС

преди 4 години

Уж приеха закон - всички кучета с намордник и каишка. Ама кой спазва законите в нашата територия... :(

7

Жоро

преди 4 години

Преди два месеца приеха промени в Закона за ветеринарномедицинската дейност, които регламентират как трябва да се разхождат кучетата. Помня, че кучкарите виеха на умряло и обясняваха как техните кучета не хапят и няма да спазват закона. За тия хора няма какво да говорим, това са болни мозъци. Въпросът е къде е държавата, която трябва да гарантира прилагането на закона?

6

Миро

преди 4 години

Големи мерки предвиждаха. С кантари на входовете на градинките. В 01ч с малките си деца и куче без наморник и кайшка. Действате безотказно драги служители на администрацийте.

5

Анонимен

преди 4 години

Собственика е някой комплексар с малка буба. Може би дилър.

4

Granik

преди 4 години

Много голяма глоба и обезщетение. Минимум 10000 лева.

3

матура

преди 4 години

Заглавие и текст: безобразно написани!

2

Хм,

преди 4 години

в 1 часа през нощта 4-5 годишни деца на улицата с баща си...Не трябва ли да спят по това време?

1

Анонимен

преди 4 години

Путбул?