37

Мен

преди 4 години

Всъщност не се знае каква е била ситуацията.Обикновено тези породи не са агресивни към хора.Освен ако някой не заплашва семейството на кучето(двете дечица и мъжът).Но за такава крайност трябва да има и повод.Това вече драгите полицай ще трябва да го разберат.

36

Кръстю

преди 4 години

И на другия ден вземам пушлето пречаквам го и го ваксинирам с две бренекета за винаги. Чорбаджията собственик ако се пери и на него две в краката да оди сакат.

35

179

преди 4 години

Човешкият живот винаги е на първо място и когато е застрашен от даден виновник то той трябва да си понесе наказанието. Кучето се приспива Стопанина 1 година във затвора и глоба Инспекция влиза във дома на човека със кучето и прави проверка как се отглеждат 2те му деца и ако има нередности се вземат от социалните.

34

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави на следващия ден кучето се умъртвява, а собственика се съди.До кога тук държавните служители, ще бездействат? Трябвали ББ да решава всеки проблем в тая държава? Защо плащаме заплати на такава голяма администрация, а няма никакви резултати? Кога драги съгражни, ще почнете да работите и да си вършите работата, за която сте подписали договор и вземате заплати? Писна ми все "държавата" да е виновна! Вие сте държавата?

33

Totenkopf

преди 4 години

Това е ежедневие не е новина, така ще бъде след като няма ефективни присъди. Да живее червената Велика независима съдебна система.

32

Кучелюбец

преди 4 години

Саламче на рибарска кукичка и собаката заспива в адски мъки ...

31

Raiden

преди 4 години

Аз една такава пусната *** в морската във Варна, без каишка, като я стрелнах с ток и взе да и излиза пяна от устата и да получава гърчове!След 2 минути се появи и стопанката и се развика, при което презаредих патрона и и споделих силното си желание да стрелям и по нея, при което си взе 40 кг. мастията и се изнесе!

30

Х

преди 4 години

Ходя с пушката,споко...и собственика че го отнесе

29

Кико

преди 4 години

Не само това. До кога в България ***, които разнасят с дръгливите си *** зарази и болести насам-натам ще им де позволява да ги изхождат пред съседските къщи, гаражи и в дворове???

28

Анонимен

преди 4 години

В нормална европейска държава, на този убавец щяха да му се натресат социалните , освен че щяха да му вземат кучето, вероятно щяха да му вземат и децата.Първо нямат работа в 1 часа да участват в среднощни каубойски схватки .Второ този щом не може да се грижи за едно куче, едва ли децата ги чака светло бъдеще.Трето защото е наглец и лъжец!

27

Николова

преди 4 години

Стопанинът в затвора!!!Песът - ликвидиран!!!Веднага!!!

26

Берач на души

преди 4 години

Защо не бръкна в окото да му извадиш зъркелите на тоя ***!

25

Анонимен

преди 4 години

има много виновни, кучето обаче е с най-малка вина просто защото е първосигнално, тези с втората сигнална да обяснят

24

Анонимен

преди 4 години

Решението е всеки човек да има право да стреля по пуснато куче без каишка от стопанина.Само така ще се замисли дали кучето е агресивно или не.

23

Анонимен

преди 4 години

Странна новина - 1 часа през нощта, оживена улица, 4-5 годишни деца

22

иван

преди 4 години

Нека питбула на нхапе децата му или някой от управляващите и тогава няма ли да оправят и действа закона и баба знае на куче нямаш вяра,дай боже животинките да са невини,но собствениците са виновни като ги разхождат без да се съобразяват с реда пикаят,акат и поредното зверство и пак животното виновно,да защото собственика не да бъде глобен но и съден!

21

Анонимен

преди 4 години

Сума ти грешки - събориме - слято, вместо събори ме, живото вместо живтното, а кагота гледаш статията от главната страница на днес бг в заглавието пише Путбил вместо питбул

20

ЛЛ

преди 4 години

Полицията се бави твърде многи време. Тия са били двама - да хвърлят един як бой на кучкаря и кой от къде е. Иначе ще търпим НАГЛИ КУЧКАРИ по парковете!

19

666

преди 4 години

Може да си купиш кебапчета, игли и отрова за мишки. Изпуснал си без да искаш ги и толкоз. И ти не знаеш къде са паднали по пътя.

18

teo

преди 4 години

Българи, до кога ще търпим тези СОБСТВЕНИЦИ НА КУЧЕТА УБИЙЦИ В БЪЛГАРИЯ??? Явно прокуратурата спи или не желае да се скара с някои ПРАХОРА ОТ ДРУГАТА ЗООГРАДИНА - депутати, министри, магистрати и ...., които не могат да УНИЖАТ своите КУЧЕТА УБИЙЦИ ДА ИМ СЛОЖАТ НАМОРНИЦИ???? Нали има приети закони, но те са за ниските етажи , а не за ГОРНИТЕ БЕЗНАКАЗАНИ ПРАХОРА!!!