5

До 1

преди 4 години

Викаш- ок е онзи да сгреши няколко пъти поред!?????!!!!! О_о

4

Кривондел

преди 4 години

Интересно е защо производителят е допуснал "крива става" до пазара. По-скоро е проблем във възстановяването и натоварването, поради теглото. Харесва ви или не - килограмите вредят.Ако има грешка на лекаря, то тя е в грешно диагностициране след операцията. С голямо АКО.

3

Анонимен

преди 4 години

Криви стави не произвеждат. Направила е усложнение дебеланата.Неслучайно неспоменават името на лекаря, щото като ги осъди за клевета, отиде им годишният оборот на сайтчето.

2

Анонимен

преди 4 години

Еми, затова лекарите в САЩ, които ми давате като пример с високи доходи:1. Задлъжняват с около $500,000 за цялото си обучение.2. Намират работа и то трудно в болница, която може да е на 2000 километра от родния им град.3. Ако преглеждат жена задължително викат една медицинска сестра като свидетел за да не ги съдят после за сексуално посегателство.4. Всяка година се застраховат лично срещу такива лекарски грешки. Застраховките хич не са малко и надминават заплата на бачкатор за същия период.

1

Анонимен

преди 4 години

Няма пълно щастие, стават грешки понякога. Ако бяхме роботизирано общество щеше да е друго. Вярно, в медицината и авиацията не бива да се греши, но се случва.