10

Анонимен

преди 4 години

Аз ако съм, ще го давам срещу 200 000 лева! Имам 1 млн граждани, които няма да внеса и 200 лева в живота си, така че, по-добре, да вземем такива, които ще помогнат с нещо ... Па бил и по-лоши от "другите" ни съграждани.

9

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е така, нооо....има правила, които трябва да се спазват.

8

Я па я..!

преди 4 години

И в САЩ е така. Какво недоволствате ?

7

Анонимен

преди 4 години

"българин" е новото име на продажен русофил-Българофоб

6

българин

преди 4 години

Тоя Изобщо не желая да го коментирам! Пионка на властта!

5

УМ ПАТКИ ПАСЕ

преди 4 години

"да придобият българско гражданство срещу едно неизвестно как издадено удостоверение"ТОВА Е ОБЩЕСТВЕНА "ТАЙНА" ЦАЦАРОВ.ЦЕНАТА-ПОНЕ 5000 ЕВРО.СЛУЖИТЕЛИТЕ В ТОЗИ БРАНШ ОТДАВНА ЗАБОГАТЯХАДОРИ АЗ-ЧОВЕКЪТ ОТ УЛИЦАТА ГО ЗНАЕ,КАК ТИ СИ ОСТАНАЛ НЕОСВЕДОМЕНПОНЕ ВЕСТНИЦИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА БЕШЕ ЧЕЛ БЕ ЦАЦАРОВ

4

Най тъпия закон

преди 4 години

Тези от Пакистани и Йордания са 100% ислямски екстремисти и фундаменталисти и с новите си паспорти влизат и излизат .Ако изобщо имахме ДАНС щеше да разберете ,че готвят нещо у нас. Най ***- потъп найпия закон да дадеш гражданство на роднини на Осама Бин Ладен от Пакистан това са амуджите ,които запалиха и до основи изгоря Косово.

3

Край

преди 4 години

Най се дразна като дават гражданство на разни пелета за да направят някой и друг мач с националния отбор и после да ги продадат с печалба.Схемата е елементарно прозрачна ама държавата се прави че не я знае.

2

Анонимен

преди 4 години

Човекът е прав: безплатно Българско гражданство трябва да получават само Българите дори и най-бедните, а другите да го гледат през крив макарон, без значение колко са богати!

1

Анонимен

преди 4 години

Каракачака дислайкна тази новина.