8

do 4

преди 4 години

откъде бе другарю, като червените герберасти сте заграбили всичко, не ви е срам и от пенсиите на трудилите се при комунизма(щото след него такива няма)ядете, изгонихте младите да ви издържат сега отвън и вие *** нагло да лапате, всичко се връща някъде се налага и потомството да изплаща престъпленията ви *** такива.

7

axa

преди 4 години

отпускат щото на другарката и трябват гласове и така с нашите пари си купува още "подкрепа". Ако е за нас ние сами трябва да се оправяме при пожат ама за малцинствата веднага се наливат нашите пари. Ето за какво ни вдигат постоянно данъците И за сгради за смет, защото ги използва за гласове и така да векува.

6

Анонимен

преди 4 години

До 1, 2А хич, както беше при Тошо в такива случаи, ако не си застрахован?С тази разлика, че ченгетата от ДЗИ обикаляха работните места на хората и ги задължаваха насила да си застраховат - така държавата трупаше огромни средства и плащаше нищожни суми при злополука.Само да си посмял да не се застраховаш!Ако ти изгори къщата, Общината ще ти оправи ли конструкцията и покрива? Ще получиш ли изобщо някакви пари от държавата?

5

One

преди 4 години

Докога всеки в бг ще смята че да притежаваш имот е привилегия без отговорности. Имат имоти иси правят застраховки заедно с притежаването имущество в апартаментите. Ако в САЩ или Германия се случи нещо подобно дали държавата и града ще им възстановят апартаментите. Не. Друг е въпроса че коѝ знае какви ***ѝсрори са извикал и няма как да ги съдят и тях за причинените вреди

4

АНТИ

преди 4 години

Да дадат повече, и едните и другите комунисти, но избори идват.Трябва да се купуват гласове ... мнооого гласове.

3

ХаХа

преди 4 години

Хубаво е, че ще помогнат, все от някъде трябва да се започне, но сумата наистина е крайно недостатъчна.

2

Да ама...

преди 4 години

Това е тотална гавра...400 за пералня, хладилник 300 лв, телевизор 200, с останалите 100 могат да се почерпят на кръчма! Ще спят и ще се хранят на земята...А дограма? А мебели? А дрехи? Буквално разбрахме, че 40 домакинства ще се превърнат в клошари...

1

Анонимен

преди 4 години

1000 лв. за покъщнина - ПОДИГРАВКА!