127

Анонимен

преди 4 години

Затова така в Държавата 2 Генерали не се понасят единият малко по умен а другия малко по глупав , само размяна на мнения нищо друго по Медиите

126

избори

преди 4 години

Не е важно кой и как гласува,а КОЙ брои гласовете.Толкова ли няма 12000 независими наблюдатели,изпратени във всяка секция..големите партии се разбират и накрая се гушкат.

125

Изнервен

преди 4 години

До 123. Айде по-леко с тези изтъркани позитански опорни точки. Те хората ако мислеха като теб нямаше всеки да поставят ГЕРБ на първо място, не ги подценявай. А катастрофата идва от 9.9.1944.

124

Бсп са гадове

преди 4 години

До 128. Животът е един за ВСИЧКИ хора и те показват на избори кой искат да ги управлява. А че това не се харесва на червени свинчуги като теб си е ваш проблем.

123

Анонимен

преди 4 години

Животът е един и никой не дава право на герберските свинчуги да ни го тровят.Аре марш.

122

Анонимен

преди 4 години

"НЦВ Симеон Втори" муахахха муахахха муахахахха. НДСВ кретат още, че и по форумите списват.

121

Анонимен

преди 4 години

Кое е по-достойно-да носиш зелен военен чорап или червени конци по ръцете и ушите...

120

Анонимен

преди 4 години

Филите им пускат едни и същи лога да пишат тук. Всичките манипулативнии и лъжливи. Вижте го тоя чума ли е какъв е... Толкова нежество в един пост... Само дете би написало.

119

решетников

преди 4 години

До пресцентър на герб. Вече трета година от избирането на това недоразумение, уж щеше да доведе до падане на ГЕРБ, а те продължават да са на власт. Вече трета година този червен некадърник се опитва да каже и направи нещо, но нищо не му се получава. Бас държа, че поне 80% от гласувалите за него вече съжаляват и не знам как ще го търпим още две.

118

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

С кое се гордеете бе, герберасти ?С катастрофата, до която докарахте България ли ?!Колко милиарда заеми изтеглихте ? Вече им изгубихме дирите.Колко народ прогонихте ?Раждаемостта ли се увеличи или смъртността намаля по времето на ГЕРБ ?Единственото, което направихте е, че окрадохте близо 50 милиарда дадени от Европейския съюз за последните 10 години.Никоя друга власт в България не е получавала такъв огромен паричен ресурс досега.И насреща - нищо. Едни калпави магистрали !

117

Анонимен

преди 4 години

Както и "независими" президенти от червени хмери. Намерил кой да говори за морал.

116

Анонимен

преди 4 години

Бойче е спътник.Пардон-пътник.Уря,да живей и се смей.От шутовщината и палячовщината до змийската отрова крачката е една.

115

Реалист

преди 4 години

До 101. Хе-хе, така си писал и преди евроизборите, нали?

114

Валери

преди 4 години

Докога ли? Докато народът на избори го слага на първо място. Разбра ли, *** зелен чорап? Това се нарича демокрация, а не съветска диктатура.

113

ужасТ

преди 4 години

И даскалите протестират.Ще ги правят полицаи и с палки ще изкарват децата на училище.Карадебеланов,който не е ходил войник и няма мъжко,ще връща казарма...абе тия хептен превъртяха.Време е отвратените да се изправим срещу отвратителните.Тия се взеха много насериозно и непрекъснато ни тровят живата.

112

Sicht Punkt

преди 4 години

"Свободата на словото е в основата на демокрацията, това е фундаментална ценност. Очевидно в България тя е в криза", заяви държавният глава.В криза е свободата на словото, защото ежемоментно плюват по Борисов, а "Зеленият пъпеш" дава пример как се прави това. Ох, мале това в някои държави по-наизток от за плюене по властта, отиват директно в зандана.

111

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До БайфиданАми, тия дето ги избирате вече 10 години таковаха мамата на държавата и народа ни. Бойко Борисов закотви България здраво на последното място в Европа по всички показатели.Народът ни се стопи до има-няма 5 000 000.Младите продължават да бягат.Производство нямаме, а доколкото го имаме това са мръсните производства, от които се отърват други държави.Даже бежанците не искат да живеят в Тикволандия.А, ти, продължавай да се гордееш, че гласуваш за ГЕРБ и печелите избори.

110

Опс

преди 4 години

"Баси как ще се смея когато Герберастите загубят София,както загубиха президентските избори."Така се смях аз 1997, като взимахте по 3 долара заплата и пак ще се смея, но след теб.

109

Винету

преди 4 години

До 99 червен анонимник. Напротив, ще остане в историята като строителят на България. А какво мисли червен галошш като теб е ясно. Вярно е, че е бесепеубиец и вече 10 години ви дере като маче у дирек.

108

Луд

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБХаха, аз се имам за почтен и интелигентен. Е това ***, как да съм с него!