21

Анонимен

преди 4 години

Именно ,прав си . Но не забравяй ,че срещу прокуратурата винаги за лаели отвсякъде .Защо в Бг няма осъден висшиновним за тия години на прехода ?Уж това искат и журналята,но когато се почне такъв процес излиза Дайнов и почва ...Хитлер ,Сталин ,Димитров ....Докога тия дайновистите ще се смятат за гражданското общество ,та те са точно бандитите на прехода .

20

:-)

преди 4 години

https://youtube/watch?v=X_CS7Ty99FIспециален поздрав за спечелилия сърцето на Пеевски кандидат

19

Анонимен

преди 4 години

Гешев има своите положителни качества. На фона на обкръжението си той определено има най-много кураж да постъпва почтено. Въпроса е дали ще успее да се еманципира от ГЕРБ, които са наложили окупация над прокуратурата, за да арестува МИНИСТРИ и то баш от върхушката а не такива намерени по кръстовищата за бушончета. Досега на всеки главен прокурор му е писвало от политическа опика. БЕЗ ЦАЦАРОВ който прекрасно се разбира с ГРОБ. Цацаров изнамерен от Манта Стоянова.

18

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте, че в подкрепа на този прокурор се явиха платените роми от Пазарджик и Перник, както и съответните мутри от същите региони! Това е показателно чии интереси защитава този прокурор!

17

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера какво ичаквате от мафиотското статукво, част от което е съдебната система! Няма как мафията да си самоотреже главата! Забравете! Държава България не съществува! Има мафиотска територия ***! Ако искате достоен живот, няма да го постигнетенпо сайтовете или телевизора!

16

Всички Прокурори

преди 4 години

От Гечев по-убав и по-умен нема! Той мисли вместо всички нас. Той е нашият цар Слънце!

15

Анонимен

преди 4 години

Давайте с минусите ....Процесите поеха в друга посока и бандитите ще им се дири сметка.То не можете само с медийното затъмнение в което наслоихте 30 г България под ония 45 г които ги предписаните само на Живков .

14

Анонимен

преди 4 години

Брей,десебарска *** от комунисти днес либерали нацвъкала минусите .За тях гражданското общество са само те ,други хора няма.

13

Анонимен

преди 4 години

Щом бандита Дайнов гузен негонен бяга и говори глупости през ден значи намерихме съвестния човек за тази работа.

12

Анонимен

преди 4 години

Който му е чувал изказванията, ще разбере колко елементарно мисли и говори, отделно и не е наясно със законите, а директно той сам ги нарушава.

11

Да се поклоним!

преди 4 години

И смирено да приемем избора на Гешев,защото народа не бива да мисли!Вместо него мислят началниците му,т.е.управниците ни избрани до един с неговият вот.

10

Анонимен

преди 4 години

Очаквам и предложение от църквата да бъде канонизиран за светец още приживе, и тогава ще повярвам, че този е Неговия пратеник на земята да въздаде правосъдие.

9

Agenta

преди 4 години

Гешев е позор!

8

Анонимен

преди 4 години

И е скромен, много скромен! В него са всички "добродетели"! Само внимавайте, да не преиграете и да го изкарате по-добър от Бойко! Той не обича някой да е по- от него!

7

Въпросче

преди 4 години

Гешев, абе чувм, че освен Пеевски имало и няколко сдружения на бивши барети и командоси дето също били уникални бизнесмени. Ако няма да ги съдиш да ги предложим да ги включат в бизнес учебниците в Щатите за да разкажат за уникалните си бизнес модели?

6

???

преди 4 години

Ами да бяха казали още в началото, че търсят човек с гола глава, да тежи над 100кг. и да се казва Иван Гешев, защото и аз съм отговорен и стриктен, тежа над 100кг. и съм с гола глава, но името ми е друго.

5

Анонимен

преди 4 години

Шефът му казваше: " И магаре да вържа ще го изберат". Явно е така....

4

Анонимен

преди 4 години

Нито едно качество не притежава! Само недостатъци и некомпетентност. Жалко, че има още като него и го подкрепят. Затова правосъдието е такова у нас..... кривосъдие.

3

ай сиктир

преди 4 години

Така си и знаех, че е по, по, най, единствен, неповторим и незаменим.

2

Ха-ха

преди 4 години

А посмей да кажеш нещо против човека на Пеевски(Доган).