73

Анонимен

преди 4 години

До Нетолерантен 82Обществото не е консервативно, а е нормално, защото се бори срещу натрапването на джендърския диктат и развращаването на децата......Българското общество е всичко друго не не и нормално. Фактите са в изобилие!

72

Нетолерантен

преди 4 години

Обществото не е консервативно, а е нормално, защото се бори срещу натрапването на джендърския диктат и развращаването на децата.

71

12345

преди 4 години

До 12345 (Продължение) Затова имаше режим на тока и затова аз отидох да работя в Козолдуй (там нямаше режим на тока), но н-и-с-ко-интелигентните местни ни наричаха приоданци. Никъде по света новопристигналите не са добре дошли, включително в Козлодуй и незвисимо колко е ниска културата/интелектът на местните.

70

12345

преди 4 години

До Анонимен #6 ==Да престанат да говорят нелепости нелепости разните странни субекти по ТВ! Моите баби и дядовци (по майка и баща) са ползвали газови лампи както всички хора по света, но след индустриализацията, нашата 1 Атомна в Козлодуй продаваше енергия на всички държави о/о България, защото на номенклатурата е била нужна твърда валута. Затова имаше режим на тока и затова аз отидох да работя в Козолдуй (там нямаше режим на тока), но н-и-с-ко-интелигентните местни ни наричаха "приоданци".

69

Анонимен

преди 4 години

Обществото ни е по-скоро консервативно........По-скоро тъпичко и задръстено с малки изключения заради които все още има България

68

Арестотел

преди 4 години

Българинът освен aмчъкaзззлъ е и всичко друго!

67

АНТИ

преди 4 години

Вярвам, че за крадливо плeмe като нашето, става само китайският модел - разстрел за големи крадци/корумпета на площада.Когато обаче отмениха смъртното наказание тук, разбрах, че работата става шменти капели.

66

Я глей

преди 4 години

Ако това са данни от наистина представителна извадка, изглеждаме си съвсем свестен народ с нормална шарения на възгледите. А защо продължаваме да си натрисаме на главите да ни управляват и разиграват алчни, ***, продажни извратеняци?

65

лъжата ЕС

преди 4 години

Когато плати сметките си,българина бърка в празния си джоби вярва че е прецакан.Когато съветват българина, да работи на две места,за да си плати кредитите,българина вярва чепак е прецакан.

64

Бау

преди 4 години

Доста показателна, но далеч от учудваща статистика. Глуповатите хора са силно религиозни, хомофоби и разбира се харесват Тръмп, защото разсъждава по този начин. Тези признаци лично на мен ми демонстрират интелекта на даден човек.

63

Анонимен

преди 4 години

Аз съм комунист ,мразя бежанците ,мразя про западните НПО и българите предатели в тях!

62

до 61

преди 4 години

НЕ съм гей, обратните за мен са болни хора. НЕ харесвам Тръмп,защото мисля,че е по-скоро шоумен. Не знае как да се държи като президент. Прекалено надут и арогантен ми се струва. Мелания е едва ли не,е нещо като украшение.Веднъж се ядоса на малкият си син публично,детето от страх щеше да се напикае. Заяде се с Мексико да строят стена( и да я платят),ограничи визите. Когато се срещнаха с Путин на дебата в Берлин, Путин се оказа,че е по-силният и диполоматичен лидер

61

манго

преди 4 години

До Анонимен 61Харесвам Мелания не Тръмп , гей ли съм ?

60

u4en

преди 4 години

До Анонимен 52...........Ти в ПЕЩЕРА ли живееш ??? Не ходиш ли да пазаруваш ...не виждаш ли как ПЕНСИОНЕРИ дърпат ПЪЛНИ КОЛИЧКИ .... ТИ КЪДЕ БЕШЕ 96 год ..при абс. мнозинство в НС *** подложиха БГ на ТОТАЛЕН ГРАБЕЖ и ПОГРОМ ..и докараха пенсийте до 3 $ ..а заплатите 6 $. Ходим по 3-4 пъти на МОРЕ в ГЪРЦИЯ ..аутобаните станаха тесни ! и на кръчми в Сърбия. НАТО бомбан. КОМУНЕТО Милошевич ...а сърбите САМИ го ПРЕДАДОХА на съда в ХАГА

59

Анонимен

преди 4 години

Българският етнос е фрагментиран на милиминки и обречен на изчезване. За това има хилядолетни обективни причини.Не ми пука за българина-егоист.

58

Несъгласие

преди 4 години

Феновете на Тръмп не са малко и у нас.

57

манго

преди 4 години

До Анонимен Как да разбирам ,, Млад и образован " ......? Млад с подарена / 80% от дипломираните / диплома .......Да си правиш селфи и пишеш на шльокавица -образованост ли е ?

56

Анонимен

преди 4 години

Налаганото толкова години "Учи, мама, за да не работиш" си казва думата. Но пък то е довело и до псевдопатриотизъм, и до псевдорелигиозност - елементарни "модерни" неща, с които се нагаждаш и тупаш по гърдите. Дет се вика - пазетете децата от норвежките ***, че те са най-голямото зло. А че "учи" в днешно време значи "запиши" и си бъди същия *** още 5 години едва ли е от значение.

55

Анонимен

преди 4 години

До наблюденияЗа Тръмп не си прав-не познавам българин,който да не го харесва.Не го харесват гейовете,а аз такива не познавам.

54

Вярвам !

преди 4 години

"Който краде, за здраве ще плаче" -- баба Ванга