113

Анонимен

преди 4 години

след като има бсп - не е достатъчно анти комунист.

112

Анонимен

преди 4 години

Ясно е че бсп ще загуби избороте и то с много

111

Анонимен

преди 4 години

Има разлика между самоопределение и реалност. Много хора се определят като православни, но всъщност не съблюдават никакви православни норми, традиции и ритуали освен това да празнуват Коледа, Великден, кръщанета и венчавки. Това да боядисаш едни яйца не те прави православен. Много хора се определят като антикомунисти, но всъщност мисленето им е напълно в тоталитарен стил.

110

Анонимен

преди 4 години

Българина е антикомунист,а го управлява комунист и живее в приказката на "ДС".Каква ирония е българското общество.Не е лошо вярваш на приказни герои,а лошо е да вярваш на дребни тарикати,които се правят на едни,а са съвсем други.

109

истината

преди 4 години

Българинът - антикомунист, православен, не иска бежанци и ...Тръмп не ни пречи.

108

Анонимен

преди 4 години

Българинът - антикомунист, православен, не иска бежанци и не харесва ТръмпУРАААААЗ СЪМ ТОЧНО ТОВА

107

do 116

преди 4 години

най важното да добавя - всички медии са също частни демократски, като в БГ - герберастки и какво да правят освен да плюят по Тръмп и около него и да си траят за други "наши" хора, службите , съда са все на демократи и преследват републиканци и симпатизанти на Тръмп, дори ученици само защото слагат четвената шапка.Което е добре че Тръмп не им се церемони и той ги разчиства. Иначе ако вземат властта задача #1 на демократите е на секуната да върнат донбас на украйна, сигур няма да изчакат инагурацията, толкова са под пара.

106

do 116

преди 4 години

глупости, уволни все либерастидемократи на обонго и килъри хора, а също и бушисти ястреби, тия са като метастази ,няма разчистване и го саботират непрекъснато, ама добре че не им се дава. Тия същите держат на каишка и ЕС та затова и с европата не мелят брашно , щото са все хора на демократите, те ви управляват. Англия се усети че глобалистителиберасти ще я затрият ама ей на не може да се измъкне , искат да я разкъсат.За БГ нещата са ясни, безнадеждни, ама за шайката е добре.

105

Хилдур Рог

преди 4 години

Руснаците, и то по Първи канал на Русия, наричат САЩ с името Тръмпистан. Москва си има своите съображения. А аз смятам, че за американците Тръмп е това, което беше Горбачов за СССР. И ще им се случи същото, ако не разкарат Тръмп. Тоя човек уволни най-качествените хора на Америка. А работите му в Азия са плачевни. Северна Корея му поставя условия с кои американци иска да води преговори. Русия и Китай му гледат сеира. Тръмп изпокара САЩ с партньорите му. В Белия дом управлява Карлсон от покрива.

104

Анонимен

преди 4 години

Мишkи, помнете, че след Гешев идват руснаците!!!VENSEREMOS!!!

103

ХМ!

преди 4 години

ВСИЧКО Е ЛЪЖА СКЪЛАПЕНА КАКТО ХАРЕСВА НА КОЙТО Е НАПИСАЛ ТОВА ТАКА СА НАПИСАНИ ПРОЦЕНТИТЕ - ЩЕ ДАМ ПРИМЕР САМО ЗА БОРИС И Т.ЖИВКОВ ТЕЗИ КОИТО СА БИЛИ МАЛКИ СЪЩО ПРАВЯТ СРАВНЕНИЕ М/У СЕГА И ПРЕДИ И НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА ЦАР ИЛИ КОЙТО И ДА Е ТОЙ ДОРИ И БОРИС ДА Е - ПАК СЕ ПОЧУДИХТЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА ПИШЕТЕ

102

До Айде бе /№102/

преди 4 години

Към държавна служба българинът се домогва още от 1878 г. Чети класиците, а също и мемоари.Оттам ще научиш, че дори синовете на доста заможни селяни са напирали към София за щатна длъжност и ако нямат образование,търсят работа като портиери на държавни учреждения, само и само да си осигурят това, което те наричат "готови пари" и пенсия.Защото за отрудения селски човек работенето на заплата е изглеждало като получаване на пари наготово.Най-много са напирали за държавна служба завършилите гимназия

101

Не вярвам,

преди 4 години

че са повече онези българи, които одобряват Обама, а не одобряват Тръмп.Позициите на Тръмп са много по-близо до умонастроенията на повечето българи.

100

Анонимен

преди 4 години

Чети чети и ще разбереш че който е на страната на глобализЪма е на грешната страна! Всички са луднали за пари, пари, и така ги обичат вярно е, и парите са енергия но идват други енергии и какво ще ги правят тези пари които някои така обичат М каде ще си ги навират и те щели да бъдат от "елита" ха ха кой кой "елит " ??!!!

99

bafff

преди 4 години

пропускаш важни неща - в детските градини расте облъчено поколение, продължава усилено в следващите класове , определено ще го усетим до 6-8 години.По-големите ще се ориентират към някое лбгт, феминистки и др нпо-та защото там ще има хляб, милиардите които наливаме в ЕС се раздават там, така че е важно е да разбереш колко е лошо да се опариш на теория, а не да се изгориш и тогава чак да разбереш че боли. Нещата са необратими, след нас не идват същите, а са си готови либерастоглобалисти. иначе казано и тия анкети са пунта мара, пускат се не да покажат някакви истински резултати а да внушат нещ

98

Анонимен

преди 4 години

Много интересно "изследване" да ! В него в едно от изречениятасе пише че българите са с чувство за принадлежнаст към българската нация на 81 % срещу 18 % "граждани на света" -разбирай глобалисти !!!!Българите все още са си патриоти а не глобалисти нищо че ги облъчват с каква ли не пропаганда годони наред българите все още сме си запазили здравия разум ха дано да е така и за бъдеще.С нас глобалистите май ще ударят на камък, има само една нация с по корави глави от нашите мда ха ха !!!!!

97

axa

преди 4 години

и къде намерихте българи бре? Колко ги има в БГ, цели огромни райони в БГ изобщо не са виждали българин и са 100% с други етноси, по кърджали и последните българи се изнасят. Иначе в Ю. Корея на същата територия живеят 50 млн и явно мерака на ЕС в дългосрочен план е и тук да има толкова, щото са много загрижени за мигранти, бежанци и други "бедстващи". Всички тия милиарди които се наливат чрез еврокомисарите по цяла европа са все за тях, за малцинства, за лгбт, *** и разбира се за управниците затова не пускат кокала.

96

Анонимен

преди 4 години

Е щом мрази Тръмп нашенеца, всичко е наред. И тоя дерт му на главата.

95

mdaa

преди 4 години

глобалистите либерасти пак пробутват едни внушения уж чрез анкети ама който не разбира си е негов проблем. Смешно ми е как хитро пробутват внушението че българите харесват Обама и виждате ли не харесват Тръмп ако ги сравняват.Ами никой не ги сравнява, просто мразят Обама а Тръмп се бори с глобалистите и вярваме че ще ги завре в ку'чи г'ъз. При глобалистите народа е жертван за техните интереси и тяхната шайка е добре, всичко останало е подкарано към кланицата и лека полека върви натам и измъкване няма.

94

българин

преди 4 години

БЪЛГАРИНЪТ Е АНТИФАШИСТ.НЕ МАНУПУЛИРАЙТЕ ФАШИСТКИТЕ СИ ДОКРИНИ....ВИЕ СТЕ ПРОПОВЯДВАТЕ ФАШИСТКИ ДОКРТИНИ ОТ МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ.МНОГО СКРИТИ ФАШИСТИ СЕ ПОЯВИХА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ ЯВНИ И ВЕЧЕ НЕ КРИЕТЕ ВАШИТЕ ФАШИСТКИ УБЕЖДЕНИЯ КОИТО БИВАТ ПРЕКРИВАНИ ПОД ДЕМОКАРАТИЧНИ ЦЕНОСТИ....