26

Пунта Мара Габриел

преди 4 години

Нека да не допускаме властта да се върне при социалистите. Ние сме за твърдо демократично управление, за твърда десница, която да продължи да управлява твърдо народа. Никакво отстъпление от постиженията. Вече 15г. ГЕРБ управлява столицата и всички виждаме нашите постижения. Нека мандатите ни да си продължават и така до края на света.

25

Анонимен

преди 4 години

Няма избираеми хора в БСП, това е истината. Разпознаваемите лица от Партията вече не са в нея или се разпознават като олигарси. А и мляскането на орлов мост, КОЙ за шеф *** ДАНС, сага пък тая за кметица... Чакам коментара на Нинова в изборната вечер защо са загубили за амнайсети път... В Русия също представителите на Путин се явяват като "независими", но подкрепени от Партията им. Всякакво съвпадение е случайно, вервайте ми. Но, в БГ водката не е чак в такова количество, че номера да мине пак.

24

Ельоменат

преди 4 години

Другарю ще наричаш вижда си Боеку. Тезата, че който не е с ГЕРБ е комунист не се ли изтърка вече? На 27 години съм и дори не съм бил роден по времето на социализма, но на вас са ви написали мантри, които повтаряте на принципа на Гьобелс. Знам , че има вероятност да не ме разбереш, защото повечето герберуги сте с IQ на нощна лампа , но поне се опитах да ти обясня. Това , че мразим ГЕРБ не ни прави комунисти.

23

Резултатът е

преди 4 години

Резултатъ е, че БГ вече не е същата след арестите на лекари, журналисти, редактори - Le Monde Diplomatique, професори, бивши министри.След методите на Гестапо, соро"идите открито без срам говорят за бесилки, лагери, остракизъм,останаха газовите камери и концлагерите.Хората са отвратени, резултатът огромна загуба на гласове.Никой българин не иска 4 часа обиски, 5 часа разпити, 30 "щурмоваци" пред дома си и белезници пред децата му.След 8.09. 2019 България не е същата!

22

Никой не иска

преди 4 години

повече ГЕРБ на власт

21

Мая Манолова

преди 4 години

ще отвее Фандкова като вятър изсъхналите листа

20

СРАМ ЗА ГЕРБ

преди 4 години

Най-големия български град да се управлява от мафията

19

До 17

преди 4 години

Спокойно червен другарю, никой не може да ви бие по цъкане на коментари. Вече 10 години БСП мачка здраво по брой на коментари във форумите

18

teo

преди 4 години

Срам и позор за БСП-БКП, уж СТОЛЕТНИЦА, пък не може да намери кандидати за кмет на София, а се присламчва към тези на които им е дошъл акъла и са ги напуснали !?!? Това ясно подчертава, че децата и внуците на КОМУНИСТИТЕ са недостойни и неспособни да управляват един град, а пък искат да управляват ЦЯЛАТА БЪЛГАРИЯ ! Ясно, вижда се краят на КОМУНИСТИТЕ !

17

ПОМНЕЩ

преди 4 години

Манолова беше за Истанбулската конвенция.

16

Ghost

преди 4 години

Та те кога са се разделяли? Тези които помним знаем, че Манолова беше "острието" на станишката в парламента. Що глупости изговори тази жена в парламента тогава... Проблемът е, че ГЕРБ са същата шайка като БСП-то та БокУ вожда е прав. Алтернатива йок!

15

Ельоменат

преди 4 години

Платените герберуги се активизираха под статия на Манолова. Страх тресе крадливата ***. Падне ли София си заминава и ГЕРБ и после затвор за тези изедници.

14

Анонимен

преди 4 години

Никога повече БСП!Избираш бсп, получаваш криза, мизерия, нищета, глад, безработица, инфлация, фалит, банкрут!

13

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ пак ще спечели София, мая галева манолова е неозбираема!

12

Пунта МАРА ГАРГАмел

преди 4 години

Нека да се разбере, че БСП и Манолова са едно и също. А Фандъкова е доказан кадър, дългогодишен опит има в столичното управление и за вече 10г. кметстване + още 4г. на Бойко столицата се оправи и живеем добре.

11

КАКВО МАЯ ТА МАЯ

преди 4 години

Някой да е карал костинбродската печатница на общински съветник от ГЕРБ да напечата половин милион бюлетини над тиража?Гербери, делата, черния пиар и ганьовските ви ***, че и ровенето в сайтовете за възрастни вече показват цялото ви пропадане.

10

Анонимен

преди 4 години

И как ГЕРБ ги е обедини тия? Все ГЕРБ са им виновни че не стават и губят всички избори.

9

До 8

преди 4 години

Ти умния айде кажи коя е алтернативата. Само ги повтаряте едни и същи глупости за мистериозната алтернатива

8

Анонимен

преди 4 години

Никога повече български избиратели патерици на ГЕРБ!!!Изборът е диктатурата да продължи и преди всеки избор кандидатите на опозицията да обикалят в прокуратурата или връщане към нормалните демократични избори.ГЕРБ щом прибягнаха до свидетели като Петното и Бонев на Бареков хората, значи са към дъното.

7

Анонимен

преди 4 години

Като на стадо овце ви пробутват и ви наливат в мозъка тези карикатурни образи на Фандъкова и Манолова и ви казват други няма, избирайте!? Хора осъзнайте се тези двете са статуквото, те са хора на олигарсите и двете са доказали че е така, вижте на кой се дават обществените поръчки, вижте кои личности са защитавали? Която и да изберете няма да има промяна, кражбите ще продължат и наказани няма да има. Търсете алтернатива, Мислете!