46

БСП - жалка

преди 4 години

БСП чисти всичко свое - съвест, памет, мръсни спомени. Само не може да изчисти резила си и омразата на народа към себе си.

45

Анонимен

преди 4 години

А бе как Манолова от зависима в парламента се превърна за една година и нещо в независима! Кое е това чистилище,дайте да разберем!

44

Анонимен

преди 4 години

Какъвто е президента,такава ще е и Перуката! Ще водят заедно класова борба за да си напълнят наново джобовете червените! Отдавна не са лочали!

43

Никога Бсп

преди 4 години

В София Бсп никога няма да има кмет, защото София е синя. Те могат да имат тук-там кметове по селата, където населението е полу-неграмотно или с циигански произход.

42

Анонимен

преди 4 години

Е всичко си е по старому! БСП-то си представиха кандидатката! Какво толкова се е случило! Само където избраха драматичен сюжет за представянето на уж независимата Мая,а тя винаги е била зависима!

41

Анонимен

преди 4 години

Какво е обединил ,те са си едно .Никой комунист не престава да бъде такъв ,включително и Бойко.

40

Анонимен

преди 4 години

Пак ще ги бием на изборите! В София живеят хора с разсъдък и проевропейски манталитет! Стари кифли никой не яде,а БСП-то точно това предлага!

39

Анонимен

преди 4 години

до 34И всички да гласувате за Мая, пак сте много малко и нищо няма да направите!

38

развод

преди 4 години

по комунистически!

37

Анонимен

преди 4 години

ххахаха Йурданка кялада спичели хахаха то туй да не е са онуй??? хахаха КРАЙ

36

Анонимен

преди 4 години

Герб трябва да сдадът София - Стигааа ! безогледно и безумно застрояване , милиарди ичезнаха за метро , а градскя транспорт трагедия - трамваи от първата война , улици и тротоари като след бомбандировки , по кварталите е джунгла Корупция,кражби,далавери - Стига !

35

Анонимен

преди 4 години

Ехх обединили Манолова и БСП??? Сякаш Манолова не е била от БСП само до преди 3 години....айде стига глупости, Манолова не само, че беше в БСП ми, че тя беше и острието на БСП! То така се става независим - 20 години в партията и после 3 извън нея, заради поста и съм независим....да да. То ако се замисли човек Манолова има повече влияние в БСП от колко ***...особено сред редовите членове на БСП!

34

Калинката Мая

преди 4 години

Мая, покажи си дипломите ! Не се срамувай, че си завършила Висше Комсомолско училище (Вьiлая Косоколская школа) в Москва !

33

Лъжи

преди 4 години

А те кога са били разделени Манолова и БСП , че някой да ги обединява ?

32

Един от Северозапада

преди 4 години

До ПОМНЕЩ "Манолова беше за Истанбулската конвенция."---Уж си помнещ, пък си забравил, че целия Герб единодушно беше за Истанбулската конвенция, за малко да я подпищат, ако не се беше вдигнало обществото и църквата срещу тях? Много селективно помниш, колега по форум!

31

Активист на БКП

преди 4 години

Дори и да има Костинбродски бюлетини от октомври новият кмет на София,ще е жена но няма да се казва Фандъкова,а Мая Манолова !

30

Един от Северозапада

преди 4 години

До хахо Прав си-Мая Манолова и точно толкова отроче на БСП, колкото и Баце Бойко-на БКП. Убедени антикомунисти и двамата, даже репресирани, и единия за наказание-учил в академията на мвр, и командвал взвод, по време на "кръщенето".

29

Един от Северозапада

преди 4 години

Истината е, че Станишев ги закопа, БСП-то, и когато беше на власт, с действията си, и сега, като се натисна за Евродепутат, поддържан даже от ББ за тази кандидатура. Другата истина е, че софиянци са отвратени от Фандъкова и Герб, но изпитват ужас да гласуват за кандидат, подкрепен от БСП. Трета истина-сега гласува поколението, възпитано от филмите за Рамбо, където руснаците винаги са лошите, и сега изпитват душевен оргазъм, от случващото се с русофилите, и ще гласуват за Фандъкова и герб.

28

Анонимен

преди 4 години

Пред доказани крадци и престъпници предпочитам да дам шанс на нови хора!Глас за Мая.

27

хахо

преди 4 години

Шумкарите пробват какви ли не тактики,са да измамят тия с нечугунените глави да гласуват за тях.Мая Манолова не била тяхно отроче?Ся че ало измамите продължават с чугунените глави не значи,че останалите сме толкоз изфирясали.