10

Коце кмета

преди 4 години

Живота сред джинове си е като присъда. Явно на тоя не му пречи, и той е като алкохолите. Пък и в тая джинска среда е нормално да общува с пълнолетни булки за омъжване, след като са над 10 години или със стари моми на 14.

9

Да ама...

преди 4 години

Ето виждате ли? България не била популярна дестинация за мигранти - давайте да пълним повечко такива! Ситуацията е УИН-УИН, хем демографския колапс ще борим, хем ще ни учат децата на Инглиш да са умни и пробивни като пораснат. Бързо договор с всички затвори в ЕС за активна рехабилитация и професионална реализация в България! Крадците във финансовия сектор, убийците в туризма, педофилите в образователната система, джихадисти в транспорта, изнасилвачите в силовите структури!!!

8

Анонимен

преди 4 години

ехо, полицията...спите ли???не ми отговаряйте, ясно е за всички:)

7

Анонимен

преди 4 години

При ромите и мюсюлманите педофилията е нещо нормално. Пророкът Мохамед е взел девствеността на 9 годишно момиченце, а при ромите с тази задача е натоварен бащата.

6

Анонимен

преди 4 години

Мъчат се да пробутат стратегия за детето и да отнемат българските деца от родителите им, а в същото време нехаят за всички деца, които са станали жертви на всякакви педофилски извращения.....

5

Карлсон от покрива

преди 4 години

Прилага новите секс и джендърфил "поучения" на МОН! "Ограмотява ги! Държавните правоохранителни институции имат други Важни Задължения - "Русофил"-гейт и..почистване на носа...

4

Анонимен

преди 4 години

За да не го изгонят с камъни от там, явно има някаква далавера.

3

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза, че сами са си вкарали вълка в кошарата и после се жалват. А за това, че властите на тази територия не приемат тоя педофил като престъпник говори красноречиво как тези власти се грижат за бъдещите поколения.

2

Криси

преди 4 години

А какво правят всички служби у нас, че са допуснали такъв сред деца и изобщо в обществото?

1

Другите

преди 4 години

сайтове пак ви изпревариха с няколко часа!