30

Кари

преди 4 години

Вие, където коментирате тук сте ***. Това е смразяващо , срамно и ужасяващо. Той вилнее днес сред ***, утре ще почне да посяга и на нашите деца. Гнусната му физиономия е на луд, опасен педофил. Защо по дяволите България е магнит за всякакви такива, защо властите не ни защитават. Писна ми ...Нека го изхвърлят от тук и да му се забрани до живот да идва в страната ни. И на другите французи и подобни. По зле сме от Тайланд

29

ЛОЛ

преди 4 години

Ето как ще еволюират ромите.

28

муспи

преди 4 години

Ето още една информация, че протестантите са масони, за удобство педофили и най вече са Новия Човек и Новия Ред, а и това е ключа за интеграцията на ромите. ББ има желание да му даде медал Стара Планина, но БСП пречи, защото БСП крепи морала в БГ на широките си плещи (милионерите, а и приличните богаташи са все техни), а и властта си е все комунистическа. Умните хора, а в БГ все още ги има, не правят разлика между комунизъм и капитализъм, а между бедни и богати. Свинете са все богати.

27

ivailo

преди 4 години

Нормално, ГЕРБ са фанатизирани почитатели на "европейските ценности", една от които е педофилията.

26

Анонимен

преди 4 години

Като прочетох заглавието на статията се възмутих и ядосах. После като прочетох къде реално живее и сред какви хора малко го съжалих.

25

Анонимен

преди 4 години

Това беше най-смешната новита, която днес съм чел. Наистина ми хареса!!! БРАВО!

24

а

преди 4 години

еми то ромската махала е като даркнет, всичко върви там и не ги е промивал а просто се е преместил в свят където е нормален човек:))))))))))))))))))))))))))))))

23

Бай Иван

преди 4 години

Комитета от Хелзинки да не забравя да го номинира за човек на годината ;) !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Християнски ***

21

Чудо голямо

преди 4 години

Ами то в ромските махали поне 90% са педофили, особености на етноса.Някой да е чувал за осъден баща на 15г. или майка на 13г.

20

Pin

преди 4 години

Всички обичат децата, но педофилите искренно!

19

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам проблем да си живее сред ромите. Те и без това стават сексуално активни още на възраст 11-14 години. И без това при тях проституцията е традиционно препитание и там даже родителите нямат нищо против да си продават децата. И човекът ги учи на английски, че да може повечко от тях след това да емигрират в Западна Европа. И той ако много прекали ромите сами ще го накажат.

18

Sonq

преди 4 години

Имаше и един във Ветрен май беше, увеличаваше класическа музика в колата и ходеше да търси малки *** по селата около Пазарджик. Има си доста *** от Острова в Бг

17

Нищо чудно

преди 4 години

Ами че то доста такива се правят на учители по английски език и спокойно си снимат децата в групите си. Просто бг е разграден двор и привлича всякакви от.репки

16

Европа

преди 4 години

В България може всичко, все пак е *** на Европа.

15

Анонимен

преди 4 години

До Крисикакви служби, тук единственото занимание на службите е да поддържат ореола на Боко

14

Анонимен

преди 4 години

дайте го на Гешев, той какво мисли по въпроса :) няма ли да се самосезира нещо ...

13

Анонимен

преди 4 години

Също като " български политик живее сред хора".

12

Анонимен

преди 4 години

а трябва да живее сред педофили?

11

Анонимен

преди 4 години

Еми интегрирал се е той с тях, защото те не искат да се интегрират. За тях, в поведението му няма нищо ненормално. Какво повече може да се каже? Ромовете не разпознават педофилията като грях, така че човекът просто е сменил едно законодателство с друго, което му е по-удобно.