49

Anon

преди 4 години

Глупости, най-мразеното видео в YouTube е YouTube Rewind 2018: Everyone Controls Rewind

48

Петър Илиев

преди 4 години

В правилната посока върви русия (не заслужава дори главна буква) - най-накрая заслужена СМЪРТ!

47

Анонимен

преди 4 години

Ааа, най-нехаресваното видео определено е "прогресивната" реклама на Жилет. :-) Трудно някой ще уапее да я надмине по непопулярност. :-)

46

Анонимен

преди 4 години

БОЖЕЕ, ТОЛКОВА ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ, ВСЕ ЕДНО Е ТЪ ПАТА ПРОПАГАНДА НА БОКО, ОНЯ ОТ БАНКЯ. А ПАРЧЕТО НА ТИМАТИ С ГРИГОРИЙ ЛЕПС Е ЕДНО БИЖУ. ВРАГОВЕТЕ НА РУСИЯ И ПУТИН, ДА ГО ДУХАСТ. ПАРТЧЕТО НА ТИМАТИ Е СУПЕР! ЗЛОБАРИТЕ ОТКЪДЕТО И ДА СА, ДОРИ ОТ ЖАЛКИЯ БУЛ ГАРИСТАН, НЕ МОГАТ ДА СИ ПРЕДСТАВЯТ КАКВО Е ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ МОСКОВЧАНИН! И СЛАВА БОГУ, ИНАЧЕ ЩЕ СЕ СЪСУХРЯТ ОТ ЗЛОБА И ЩЕ ИЗПАДНАТ В НЕИЗЛЕЧИМА ДЕПРЕСИЯ.

45

noFreeman

преди 4 години

умирам от кеф да чета глупости и лъжи... това показва, че Русия върви в правилната посока...

44

11

преди 4 години

Ако не е DW, ще е BBC - все тая, само антируска пропаганда.

43

БРАВО НА МОМЧЕТО!!!

преди 4 години

Аз лично слушах музиката и да ви кажа, не беше лоша!Беше ми непознато момче до преди това, но щом харесва Путин, значи е буден млад мъж, който заслужава едно рамо за смелостта да казва истината!Минусите за клипа са му били дадени от мекоръки или негови завистливи американски колеги.

42

Анонимен

преди 4 години

Руският Криско с РОДИТЕЛИ ОЛИГАРСИ БЛИЗКИ НА ВЛАСТТА ! Какво да рапира , как живее в гетото и няма пари за закуска? Както по целия свят "елита" си избира хората които да отклоняват вниманието от големите неща,така е й в Русия . Звездите са на небето, всичко остано е ппява ,лъжа.

41

Анонимен

преди 4 години

Счупих рекорда - МИ БРАВО1,4 МИЛИОНА ИСКАТ ДА ТЕ СЧУПЯТ - СИГУРНО *** СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ

40

Георги

преди 4 години

ТИМАТИ не е рапър, но му казвам евала. Слушам го от доста време.44,45 коментар са много точни :)

39

джо

преди 4 години

Не съм слушал песните на Тимъти, но защо да слушаме и статиите в които се тиражират версии , че в Русия хората се изяждат един други а страната едва ли не се разпада от протести. В същност там всичко си тече нормално а на фона на протести като тези в Париж и Барселона в Москва направо си е тихо. За драскачите ще спомена само факта, че спрямо населението на Москва, която е 3 пъти по-голяма от Париж при огромното финансиране от НПО, опозицията им е пълен провал.

38

Анонимен

преди 4 години

DJ ANTOINE&TIMATI&GRIGORY LEPS - LONDON. Още една възхвала дето авторите на статията са пропуснали.

37

Анонимен

преди 4 години

Нищо лошо не е рапирал, а и казва доста истини, при това без обичайните за рапърите цинизми и фрази за наркотици и убийства. Като се замисли човек, и в София интелектуалците рядко се появяват на протести. Затова пък описаната от Тимати "квинтесенция" е често срещана на тях - носи плакати, бие се, и прави всичко друго, но не и да работи.

36

Кико

преди 4 години

Евала Тимати !!!

35

Анонимен

преди 4 години

Много пее за 'райската' Москва, а ходи по западните държави да *** и да прави пари. Да печели там :) Те такива лицемери са ми най смешни.

34

Анонимен

преди 4 години

Смешници, казионен рапър, казионни рокери... Такива смешни неща има само в Русия.

33

Анонимен

преди 4 години

5 милиарда хвърлени на вятъра в Украйна. Русия ги направи смешни пред целия свят. Тотален провал, фиаско за САЩ - Крим е руски и Русия владее Черно море, входът към Европа. САЩ се чудят какво да правят сега с Украйна! Трябва им спешно нов конфликт около Русия и българския слугинаж може да им свърши добра работа.

32

Анонимен

преди 4 години

Няма как да не ви прави впечатление прекалено агресивната антируска пропаганда през последната седмица. В смисъл от обичайно нормалните нива премина към супер интензивна, сякаш някой отчаяно се опитва да взриви ситуацията. Чак толкова първосигнални не сме.

31

Стамат

преди 4 години

Най-мразена е, защото *** я мрази, а не защото е видяна 1.5 милиона пъти за 3 дена.Бездарници, които от всичко раждат омраза = днесбегето (масонска ***)

30

Анонимен

преди 4 години

Сега, който не е харесал;, събарят вратата у тях, измъкват го, бой яко, после у гулага ... АХАХАХАХХА! Хитриии хитрииииии!