43

я па тоя

преди 4 години

Хая ха тия "демоКРАДИ" започват да изперкват един след друг- я пак-България не е била по богата както сега въх ти да видиш ?! Асенчо ми то има статистики /даже и западни/ и не български като сегашните стъкмистики и там пише че през 1988-89 год България е била около 30-33 место с икономически показатели в света ве Асенчо а сега на кое М , да не ти пиша за "свободата на словото" че и ти си от "свободните и независими журналисти " !!!!!Лъжете като дърти ц игани и сами даже не си вярвате !!!

42

Освен Асан Агов

преди 4 години

и изперкалата немска лесбийка друг не съм чул да казва колко благоденстваща е Българиянагли юдо-масонски гадове !!!по време на лошия комунизъм НЯМАШЕ пенсионери дето да ровят в кофите за *** !!!по време на лошия комунизъм хората не дзиндзирикаха зимата защото нямат пари за отоплениевиди се това е благоденствие според Асан Агов

41

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И кое му е свободното на "свободния свят" ?Може би хилядите камери, които те дебнат по улиците ?Чиповете в документите, а скоро и в телата на хората ?Проследимите смартфони даващи пълна информация за вас ?Фейсбук профилите - най-подробните досиета, които сами си правим ?Благодаря за тази "свобода" !Предпочитам старото, уж несвободно време от моето детство.

40

Анонимен

преди 4 години

Поредният слуга на чужди интереси. Откъде се взеха толкова много предатели и него.ници в тая малка държавица?

39

Анонимен

преди 4 години

Още 15 години и от неолиберализма а няма да има и следа ,а следващите ще възстановят социализма или Фашизма.Костовистите са маргинали ,но с превилегии ,както навремето имаше антифашисти сега има анти комунисти .Нищо ново под слънцето .Историята винаги се ползва с политически цели да охули близкото минало ,за да оправдае сегашното настояще .

38

Анонимен

преди 4 години

Безсрамен лъжец!

37

Анонимен

преди 4 години

На който му трябват мъже на честта да гледа съответните сериалиили да става мюсулман.Християните са по прошката предимно.

36

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че станахме по-големи мижитурки, отколкото бяхме.

35

Ала_Бала

преди 4 години

Агов, Агов и теб изкараха. Това политиката не р като яденето на мазни ребра по ресторантите през 90 години.

34

Анонимен

преди 4 години

Да бе, свободен свят...кой точно - РСФСР или Америка?

33

Щирлиц

преди 4 години

Е щом този другар го казва,значи комунизЪма си е още тук,и скоро няма да се отървем от такива гении.

32

Анонимен

преди 4 години

"Изминахме огромен път към свободния святАнтиразвитието от комунизма вече се преодолява"https://dnes.bg/obrazovanie/2019/09/09/negramotnostta-raste-obrazovanieto-sporno-kakvo-da-ochakvame.422296

31

Анонимен

преди 4 години

Един стар познат ми разказваше как след 9.09 са насърчавани младите да следват. Децата на бившите капиталисти не били допускани в повечето специалности. Но за "право" можело, защото се вярвало, че няма да има нужда от тях при един справедлив строй. И ето какво се случи - след 10.11 точно те изпълзяха първи...

30

Анонимен

преди 4 години

И Са чакаме новия бай да прати родата си на гурбет.

29

Анонимен

преди 4 години

20 години се лутахме и търсехме новият Бай Тошо. Никой не ни харесваше. Най-вече софиянци, намериха своя нов Бай Тошо и му дадоха властта, докато желае да управлява. Вестниците отдавна са заприличали на Работническо дело.

28

Анонимен

преди 4 години

Ама не така бе Агов,има хора които помнят как ти като журналист и говорител в БНТ ни убеждаваше в светлото бъдеще на комунизма и намираше кусури на западните общества!!!Много ми интересно,как успя ,да се намърда в СДС,кой допусна този да представлява десните в България!

27

Ага Асенов

преди 4 години

Ходи се гръмни по-добре

26

Тоя го изкопаха

преди 4 години

От нафталина, че не останаха такива русофоби. Раз, два и редицата свършила

25

Анонимен

преди 4 години

И после се чудят защо комунистите избили "цвета на нацията"! Сигурно са били толкова цвят, колкото Агов, Йорданов, и всичките от бояджийското котило.

24

Помня

преди 4 години

До бг 11 А някога бяхме роби на Партията. Заключени в Рая и работихме почти без пари.