63

Анонимен

преди 4 години

Пътя към "Свободния свят" го изминаха 2 милиона българи в тъсене на по добър живот - за останалите остана плащането на външния дълг и издръжката на техните родители. БГ никога не е била по разединена... това не е успех а трагедия...

62

Анонимен

преди 4 години

Свободния свят или обезлюдяването на една страна

61

Анонимен

преди 4 години

Дядо му на този, също Асен Агов е доставил взрива за атентата в "Света Неделя".

60

Честит празник!

преди 4 години

Прав е Орлин Орлинов в онази "Ода", помните ли? Та руското посолство ще бъде винаги виновно - дали елха ще подари за Нова година, дали изложба ще направи и т.н. винаги ще бъде в грях. Има само един изход - да не се обръща внимание на кресльовците, те ще се самоизядат в злобата си.

59

mi general

преди 4 години

Червените чифтокопитни как се тригърнаха от Асен Агов. По-лошото за тях е, че е прав.

58

Анонимен

преди 4 години

Асен Агов - типичен партиен парашутист на СДС или както сега ги наричеме Калинка.

57

Анонимен

преди 4 години

Явно Агов живее в някакъв друг свят.

56

Анонимен

преди 4 години

Не се ядосвайте, Агов и тия като него са прави, и знаете ли защо, защото когато говорят за богатство, просперитет, как всичко е по мед и масло, те нямат в предвид вас или държавата, те говорят за себе си, прави са за тях всичко е ОК.

55

Анонимен

преди 4 години

Тия предатели за пари ще излязат по телевизора и ще говорят каквото им наредят, ако Оруел беше жив, щеше да се засрами че не му е достигнало въображение, защото нашите лакей отдавна задминаха нещата от книгите му.

54

Анонимен

преди 4 години

От цялото интервю ми харесва единствено журналистката....

53

Анонимен

преди 4 години

Огромен път изминаха 2 мил българи, остават още толкова, другите са старци и деца и можем да закриваме държавата...

52

Даскала

преди 4 години

Не го знам тоя какъв "АГА" има в рода си , но определено е напълно неграмотен със смятането!Как така "богатството" на България е нараснало , умножило се е , по време на "демокрацията"?Много години ще минат освен тия 30, за да достигнем икономически нивото дори на 1988 година!Виж източване на младежта и скоростното намаляване на населението е такава огромна и очевадна загуба за страната , че просто тоя Агов трябва да онемее с лъжите си!

51

Кольо

преди 4 години

Тази статия е някакъв майтап нали?

50

Анонимен

преди 4 години

Toя е един от всички онези кредитни милионери,които не върнаха изтеглените заеми от банките след като фалираха през 1997г.Когато го попитаха защо не върне парите,той отговори:"Ми тя банката фалира и никой не ми ги търси''Тоя ли ше ми обяснява колко е правилен пътя по който въри България?!

49

Анонимен

преди 4 години

Румъния е на 20 години напред от нас-там ченгетата от соца ги отстраниха завинаги от властта за разлика от тук където им дадоха парите на народа за да се правят на капиталисти и западняци.Най големите соц.протежета на БКП сега са най големите Евроатлантици.Няма такъв *** народ като нашия който да търпи *** вече 25 години

48

Анонимен

преди 4 години

Евреите ни лъжат точно по написаните от тях Протоколи-няма свободен свят на запад цари пълно робство от гледна точка на смазващото въздействие върху хората-роби-Капитала.Социализма беше също еврейски строй като капитализма.Всички революции са еврейски

47

Анонимен

преди 4 години

По данни на БНБ външният дълг на България е малко над 5 млрд лева към края на август.Посочвам този факт, защото тролетариатът спекулира с разни суми между 16 и 80 млрд евро.

46

Абе

преди 4 години

Живков само 80-те години изтегли 10 милиарда заеми и още ги връщаме.

45

gogo

преди 4 години

Наистина България никога не е била толкова богата.... но с кредити.А това че при социализма всяко семейство имаше собствено жилище + вила? Днес колко българи могат да си го позволят без да затънат доживот в заеми?

44

Е

преди 4 години

Абсолютно е прав!България НИКОГА не е била по-богата!