38

човек

преди 4 години

До: Брояч (номер 32)България е на 16-то място. При условие, че първите места заемат държави, които не са изцяло в Европа. Това са Русия, Франция, Испания, Обединеното Кралство и Казахстан.Освен Русия и Казахстан, които имат европейска и азиатска част, всички останали също имат европейска част и извъневропейски територии - френските департаменти, Канарските острови, Британските територии и т.н.Гърция е преди нас на 15-то място.

37

Монархофашист

преди 4 години

При монархофашизма преди 1944 година България беше сред най-богатите страни в Европа, произвеждахме самолети и автомобили, втора по стандарт на живот след Швейцария българите живееха като швейцарците в Лозана. А след 1944 щиковете на съветската армия и социализма ни донесоха половин век репресии, заглушаване на гражданската съвест, бедност и мизерия.

36

Анонимен

преди 4 години

Българина не протестира защото 45 години го учеха, че срещу държавата не се скача.

35

Анонимен

преди 4 години

Преди 1989та ако си корумпиран и крадеш от държавата в особено големи размери те пращаха в Белене, а после в затвора като закриха лагерите 60те години. След 1989та година ако крадеш те пращат посланик във Валенсия.

34

Анонимен

преди 4 години

Не е прав. Насажда комплекс за робска психология на Българина. Целта е да се предизвика емоционална реакция, която да се насочва натам, на където е потребно на господарите му.Българина е търпелив и мъдър, за това не откликва на тези провокации лесно. А робска психика е на продалия съвестта си ентелегент. Описва себе си. А се е откъснал от народа си, за това не го разбира. Това и народа го усеща, за това такива не ги следва.

33

човек

преди 4 години

До: номер 24Понеже както казах темата е много сложна, не мога да я изчерпам с няколко реда и се налага да обяснявам допълнително.Преди 1944 г., ако отидеш да крадеш дини от бостана (който е частен, тоест нечия собственост), пъдаря може да те гръмне с пушката.Ако сечеш дърва в гората, горският може да те гръмне на място.А след 1944 г., та до ден днешен (независимо комунизъм, социализъм или капитализъм), българи от всякакви етноси секат дърва, изсичат цели гори а няма кой да ги гръмне!

32

Анонимен

преди 4 години

Самата идея за Съединението говори,че България и Българите са били живи. Това което се случва днес с държавата ни и с нас като нация говори едно, България е на път да приключи със своето съществуване!

31

човек

преди 4 години

До: номер 24Темата е сложна, и не мисля че можем да я изчерпаме само с това кога колко се е крало.Кражбите са започнали знаеш ли по каква причина?По причина на комунизма. Не е било "социализъм" както някои се заблуждават.Социализъм никога не е имало. 45 години ни управлява Комунистическа Партия.А комунизмът не е икономически строй а идеологическа измислица.Диктатура под формата на комунистическа идеология - Моето си е мое, а общото пак е мое! Затова се краде!

30

Брояч

преди 4 години

България е на осмо място по територия в ЕС? И това е "професор"?Златките са по-добри по география от това недоразумение.

29

Фъш-фъш

преди 4 години

Цар Тиква поздравява своите поданици със Съвакуплението !Пожелава ви, все така да сте в ролята на булката !

28

ужассс

преди 4 години

Пловдив се е присъединил към България и цялата страна трябва да празнува!Кое корумпе измисли 6-сеп. да е официален празник?

27

човек

преди 4 години

Така е, вярно е написаното!Ние още сме със съзнанието че сме роби и от нас нищо не зависи.Ако трябва да признаем някаква заслуга на Васил Левски, то това в никакъв случай не е колко турци е убил, и дали изобщо е убивал някого, колко е можел да скочи на високо (Лъвски скок) или надалеко, а именно че е целял българите да се пробудят като народ и да осъзнаят, че само от тях зависи да се освободят. Да не се мислят за роби, да не чакат някой, най-малкото Русия, да ги освободи!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 години бяхме в ямата на социализма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, заводите никнат като гъби, бъгларинът се замогна, забогатя, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300 годишна история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

25

Анонимен

преди 4 години

След 1944 година комунистие крадяха 45 години, затов сега сме на този хал!

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСоциализма беше велик .Единствената светла дата беше 9 септември.Социализмаът не беше велик, както каза бай Тоше - беше недоносче, дошло ненавреме и без да има условия за това. Имаше много трудности и пречки, хората трябваше да ги преодоляват, но никога пролемите не са били както днес оцеляване, днес 90% хората се сведени до нивото на скотове които мислят как да оцелеят и 10% които жиевят в лукс. Освен това при соца имаше и силна икономика, макар и не толкова комерсиална.

23

Анонимен

преди 4 години

Криво ляво от 1878 до 1989 във България се е градило и то много, след 89-та година само се руши и краде тва е истината!!!---Грешиш много, краденето започна 1944 и не е спирало досега, вклютително от наследниците им,

22

Демократ

преди 4 години

При демокрацията пенсионерите имат свобода да критикуват правителството докато ровят в кофите за огризки от храна, а правителството има свободата да ги изслушва цивилизовано и да си го пpeмecтва от единия кpачол в другия. Свободата Санчо, е най-висшето благо дадено на човека, демокрацията ни даде свободата!

21

другото е без значе

преди 4 години

До ВалентинДреме им къде плюят,важното е да са добре!

20

Поздравителен адрес

преди 4 години

Аз дъм *** и вие сте прости, затова ме избирате.Честито Съединение !

19

info

преди 4 години

Очакваме с нетърпение поредния негативизъм от пРЕЗИДЕНТА