78

Анонимен

преди 4 години

Руский посоль молчат! Ай ай, не так. Не можа дурачокът Саша III да стане цар българский.

77

До Анонимен 11

преди 4 години

Според теб, турците били казвали "ако не бяхме ние, днес нямаше да ви има на картата"и ти твърдиш, че са прави.Само че, сред населението на империята им, те са 7 милиона, абългарите са 5 милиона. Шест български империи има, преди да се е пръкнала османската.Самите турци признават, че без еничарският корпус тогавашната им армията е нищо.Какъв е бил процентът на българите в този корпус?Та така.

76

Анонимен

преди 4 години

"Братска"Русия и посолството им отбелязват ли тая паметна дата?

75

Съединението

преди 4 години

към днешна дата може да се разглежда като поглъщане на северната територия от южната. Вижте си показателите по региони и ще установите, че общите ресурси се насочват на юг, за сметка на севера. Навярно поради тази причина постоянно се появяват призиви за присъединяване към Румъния на някой северен регион. Толкова за светлите празници и единението.

74

Чавдар Михов

преди 4 години

"По думите му страната ни е на осмо място като територия в ЕС, но ни се внушавало, че сме малки и от нас нищо не зависело." Този може и да де добър историк, но с географията определено е скаран. Изреждам страните в ЕС с по-големи територии от България, а ако проф. Матанов не е скаран и с аритметиката, да брои: Великобритания, Франция, Германия, Испания, Италия, Швеция, Финландия, Полша, Румъния, Гърция. Освен професорът да е гледал картата на Санстефанска България, тогава може и да е прав. :)

73

пенсионер

преди 4 години

До човекако проверя на банкомат ще ме таксуват!

72

До71

преди 4 години

Момче младо,така забогатяхме че сме последни във Всичко!

71

пенсионер

преди 4 години

До човеккаква е тази първоаприлска? Докажи го! Потвърди го!

70

само Турция!

преди 4 години

До АнонименТе ни запазиха като етнос,език,вяра,култура! Те ни обединявяхя като народ!

69

Човек

преди 4 години

Хората искат да забогатяват, да имат много, човек да е милионер, да се отличава от другите, при демокрацията всеки може да стане милионер. По добре да е демокрация, утре може всеки от нас да спечели милиони и да кара яхта и другите да му завиждат. При социализма не можеше да се забогатява.

68

ЛЪВЧЕ

преди 4 години

СЛАВА НА ЦАРЯ, СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!!!

67

House M.D.

преди 4 години

Колега "ден на пенсиите", съгласно КСО изплащането на пенсиите започва на 7-мо число на текущия месец, а ако се окаже почивен ден, изплащането започва на първия работен ден след него. 6-то число не е ден за получаване на пенсиите и никой не ги е спирал.

66

Анонимен

преди 4 години

Ако ние, добрите хора, все още вярвахме в идеалите на онези времена, сега щяхме да излезем всички заедно, да седнем и да обсъдим как и какво да се прави, щяхме да сме задружно и добри ...Но м много народ не сила това. Много народ иска за себе си остава другите да страдат. Ааах мъката ... бооолката ....

65

човек

преди 4 години

До: пенсионер (номер 60)Току що получих информация, че пенсиите са преведени.Може да провериш на банкомат.

64

човек

преди 4 години

Току що получих информация, че пенсиите са преведени.Може да провериш на банкомат.

63

Анонимен

преди 4 години

До съвременник на соца"имаше за всички всичко, но не и за всеки!"И сега при демокрацията има всичко, но 90% са бедни а пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна.

62

Анонимен

преди 4 години

До съединението ефакт неповторим!

61

Анонимен

преди 4 години

до 42не само Китай, България за 30 години демокрация вече се разпадна, след 10 години може би няма да има такава държава.

60

съединението е

преди 4 години

ПОБЕДА СРЕЩУ РУСИЯ И РУСОФИЛИТЕ......................

59

Стратег

преди 4 години

Таа е, Съединението е история, а не Съзнание. За да е Съзнание, трябва да има жертвоготовност и жертвеност съчетана с лудостта ан дързостта да се опълчиш. Затова този Акт, повече никога няма да се повтори, един път, защото доброволно се подчинихме на Великите Сили влизайки в ЕС,а преди това бяхме предадени в сферата на влияние на Съветите и отново не сме се опълчили срещу това. Така, в България повече не с се родили поколения, в които идеята за жертвата да е съзнание. Само отделни личности