46

Анонимен

преди 4 години

Каква Германска армия се сражава с Французи бре? Германската армия се сражава с АМЕРИКАНСКИТЕ и БРИТАНСКИ войски, французите отдавна са се предали и чакат идването на англо-саксонците да ги освободят.

45

Surtr или Сартр

преди 4 години

И ще разберете, че всъщност има и трети бог на отмъщението, който е най-опасен, защото неговото присъствие всъщност гарантира, че работата ще бъде свършена... та така ... не V V X, a V V V - приятен ден!

44

Аз казвам на Видар

преди 4 години

Че съм дълбоко съпричастен с неговата кауза! Нищо повече! И е правилно казано, че каквото и да става двата бога на отмъщението ще оцелеят, защото ако не оцелеят човечеството ще се превърне в овци без имунна система с която да се бори! Аз почитам и дълбоко уважавам точно двата бога на отмъщението, но не и Кобурга. За мен този човек е най-пропадналото и долно същество на света. Бих го нарекъл Суртр, но знам, че и на Суртр съм дал нещо да си свърши работата! Carry we, who died in battle ...

43

Анонимен

преди 4 години

Днес.бг, войната свърши. Не живейте в миналото и не напрягайте допълнително обстановката.

42

Ама да ама не ...

преди 4 години

Агностикът не е станал Балдир, Агностикът е станал Локи, защото след смъртта в енергийната матрица настъпва коренна промяна, това което не си бил докато си бил жив, става втората ти реалност! Та аз може да съм бил глупав и наивен преди, но сега вече съм на другата радиалност малко или повече!

41

Тук е и лицемерието!

преди 4 години

Откъде накъде целият християнски свят ще почита бедният арамеец-агностик, а родната му земя е дадена на шестоъгълната звезда. Нали сега лицемерието е много ужасно! Бойно поле Палестина ... Ама и църквата, това не е бил някакъв скитащ проповедник агностик, а самозаченъл се богочовек единствен син на някой бог, който е всемогъщ и велик, ама не е могъл да набие канчетата на 300 човека да не умре тоя! Стопляш ли, че всичко, което проповядват е лъжа. Псито на хората е бог!

40

14 years

преди 4 години

Мога да ти извадя, че именно християнството е най-отчуждената, най-виновната, най-откачената деструктивна мантра на тоя свят, но ти няма да приемеш нито едно от тях, защото такова ти е възпитанието и така си израстнал Я. Аз съм направил всичко по силите си поне да не им помагам. А иначе унищожението има своята силна страна! И честно казано християнската цивилизация е обречена в далечен план, защото е неконструктивна откъдето и да я погледнеш, а е един франкенщайн сглобен от предишните !!!

39

Вярата е сила:

преди 4 години

Кой каквото почита, кой каквото откраднал, кой решил да си направи декорация на стаята, но аз нямам принадлежност към нито една религия!!! Освен тази, която смятам за най-адекватна на настоящето, а най-адекватната е именно тази, която не прощава и тази която се грижи направилият гадното да бъде не наказан, а убит! А тук има много сметки за плащане другари и другарки, на етично ниво!!! А това че някой е откраднал ... И това му е сметка за плащане!!!

38

Защото Локи е

преди 4 години

Самозаченалият се непорочно огнен гигант дето само прави номера на другите и все излиза невинен, но дълбоката му мисъл е как да прецака другите и да срине другите ... Всички почитам само не и Локи ...!!!! И некви друсарчета са откраднали и черепа от корпуса на мира и едната ръка случайно или не замина още един от фамилията Кенеди ... Заради едни друсани наркомани и *** почитащи Локи попове!!!

37

Тц

преди 4 години

В скандинавското средновековие са се почитали някой други неща - Один, Локи, Фрейр, Тор, Балдир, Вали, Видар ... Не Христос ... Само като чуя името на самозаченалия се непорочно оли.гофрен ми иде да се изповръщам! Глей сега според Рагнарок каквото и да се случи двата бога на отмъщението Вали и Видар ще оцелеят. И тепърва има да разбираш какво означава, че изкуството на Вендетата е още живо! Тук сме страна на оцеляващите ... време е да почитаме оцеляващите! Както подобава! Нема го непорочния ...

36

P.S.

преди 4 години

43 - Даже и при избора на средновековие пак правя мъдрия избор да избера скандинавското средновековие с тънкия си черен хумор. БПЦ - Национални предатели, колко хубаво звучи, жалко е, че пеят на всички погребения и имат много дълга продължителност на живота за разлика от миряните. Колко от вас са опели, всъщност те ви опяват още при кръщението. Нали то това е едно обещание като бебе ти пях и на гроба ти ще пея и няма отърване от мен! Няма за мен църква, ако в нея няма бесилка!

35

И стигаме до 42

преди 4 години

Смисъла на живота, вселената и всичко останало! Ама наистина, наистина не разбирате дълбоката мъдрост и дълбоката далновидност и поглед към бъдещето на скандинавският модел. Който аз съм сигурен, че ще бъде въведен леко полека малко по малко, защото е много трудно да ви изкараме от средновековния модел на царе, богове и феодали! Защото нали честно шегувайки се всички скандинавски богове ще свършат много по-добра работа от националните предатели на БПЦ, но нали традиции, нали сме християни!Абе ей

34

Затова реших:

преди 4 години

Чисто въображаемо да направя една симулация: Какво ли ще стане ако Воланд вземе да си направи есенния бал точно в България с всичките си демони тъй както се е разбрал с шефа си! И не правете тази грешка господа да си мислите, че има поп, който да не е предател в тази страна. Според конституцията няма такъв! Може и да е имало преди разкола. Вече няма. А тоя разкол беше продиктуван от мисълта на някой по-умен поп, че понякога пътят към ада е застлан с какво пък толкова може да стане?

33

И като си говорим

преди 4 години

За Булгаков - хайде да прочетем една малка повест: Дяволските яйца. И Майстора и Маргарита - отегчен съм от всичко да се повтаря по един и същи начин, където и да се появи думата "демокрация" и "свободен пазар". Ми айде де ... Много искам честно, но тук никога не използвате наистина работещите модели на хоризонтални структури дълбоко заложени в скандинавските модели!

32

И стигнах до извода:

преди 4 години

Че тук човек няма права, има привилегии, но не съм съгласен от моя труд и от моя живот някой да краде и да извлича дивиденти понеже е много хитър и е недоказуемо! Мойте лични вещи да се крадат за развлечение! Еднорогът дами и господа е митично и въображаемо животно! Плод на стилизационен аглутенационен похват, но е вълшебно и невинно същество за разлика от някой *** породени през последните 30 години като един гологлав чалгар на свободен щат към ДС! Няма такова нещо като еднорог тук! Бе и ***!

31

Никой не ме пита!

преди 4 години

Приятно ли ми е всекидневно да нарушават конституционните ми права, не казва ми се или работиш така или приятен ден! Никой не ме пита дали моят интелект не вижда ясно различим модел на разсипници и съсипници и на малкото качествени неща останали тук! Никой не ме пита мен, кой от тия откаченяци са луди за връзване, но това с което не мога да се съглася въпреки всичко изброено досега от мене да се краде, мене да ме използват за подигравка и боксова круша и да си изкарват парите на мой гръб. НЕ НЕ

30

И да аз знам:

преди 4 години

Аз съм един от най мразените българи, защото за последните три години размишления върху Човекът който дойде от Америка и Българският модел на Стратиев съм изкарал на бял свят всичките кирливи ризи на така наречените нови български аристократи и парвенюта. Само нощем не съм им светил, че ще е удар под кръстта, а съм рекъл и съм се зарекъл никога да не ставам като тях и досега успявам. Може да съм черна овца, но не съм като тях!

29

Обаче нямам избор:

преди 4 години

Нали ако искам да работя трябва да бъде заснет всеки момент от моя работен ден, кога съм влязъл, кога съм излязал, всяка секунда аз трябва да съм нащрек и всяка моя дума трябва да бъде изключително отбрана и премерена в съгласие с общо приетите норми, които никой си няма и на представа точно какви са, защото младото поколение се възпитава от масовите медии! Но правя най-доброто на което съм способен като се има предвид, че професията ми е творческа и интелектуална! А сега да видим кой крив ....

28

Аз не нарушавам:

преди 4 години

Свободата на другите хора, може да се шегувам с черния си хумор, но когато моята свобода е нарушена, когато се използват срещу мен буквално тоталитарни методи, върху иначе отлично образованата ми личност няма как поне да не напиша това, което е проблем. А да и тия камери бяха поставени с решения на образователния министър по времето на Сакскобурготски. Някой направи много пари, но аз очевидно съм *** и очевидно не признаваш конституционното ми право, че не ми е приятно да бъда заснеман без раз

27

Напълно откачен съм:

преди 4 години

Обаче има такива за връзване. Ама откачен така че да не нарушавам свободата на друг, но спазвам законите и не ги нарушавам! И сега поправете конституцията където пише свобода на словото и печата да не важи за мен и неудобните хора и ще разберете, че липсата на демократичност е това, което трови България, тоталитарният режим на управление още лежи като черно петно и методите на управление не са различни! И когато нападам някого аз го правя с ясната мисъл, че е наложително! Събудете се бе мамка му